• Mimo ze mam akcje... Autor: ~Rysiek [31.182.238.*]
    Uwazam racjonalnie rzecz ujmujac ze jesli z tego mialbybyc na prawde miliony to glowny akcjonariusz i zarazem crn nie wychodzilby z papiera w taki sposob, gdyby rynek byl informowany na biezaco z transakcji nie kupowal by tak panicznie tylko zastanowil czy cos nie halo skoro osoba z wewnatrz spolki chce sie skeszowac z akcji i to jeszcze pokryjomu majac na uwadze takie perspektywy. Moglby zarobic na dywidendzie w niedalekiej przyszlosci a oni wywalal na slupy aby mogli dystrybuowac ulicy tworzac sztuczne zapewne obroty i wiedzac ze spolka bedzie wysylac raporty cenotworcze. Na szczescie mam srednia 85 gr wiec nie czeka mnie az tak duza strata w przeciwienstwie do wielu ktorzy sie tu chwalili pakietami po 100 tys akcji, wystarzy takich 20 i juz wiadomo ze to ulica wciagala a nie fund.
  • Re: Mimo ze mam akcje... Autor: ~Kowalski [31.0.37.*]
    A skąd wiesz jaki miał powòd do sprzedaży akcji....
  • Re: Mimo ze mam akcje... Autor: ~antystef [77.254.178.*]
    Dnia 2017-08-04 o godz. 21:45 ~Kowalski napisał(a):
    > A skąd wiesz jaki miał powòd do sprzedaży akcji....

Na pewno miał psa chorego na raka i musiał bidula!!!
  • Re: Mimo ze mam akcje... Autor: ~Hmmm [5.184.231.*]
    Mi to raczej wyglada jakby gosc nie wiedzial o tym ze musi informowac o swoich transakcjach. Ani sie nie ukrywal z kombinowaniem ani nic sprzedawal codziennie takie ilosci ze masakra. Ale watpliwe ze uwazal ze knf tego nie sprawdza albo cos. A mysle ze wyszlo to teraz bo nagle na walnym zgromadzeniu zamiast opisywanego wczesniej udzialu glosow nagle
    ma 10% mniej..
  • Re: Mimo ze mam akcje... Autor: ~Rysiek [31.182.238.*]
    Naiwny jestes cnw sa informowani o ich podstawowych obowiazkach informacyjnych, tylko dzicko uwiezy ze nie wiedzial ze musi skrobac rsporty jesli sprzedaje lub kupuje jako czlonek rady nadzorczej.
  • Re: Mimo ze mam akcje... Autor: ~Rysiek [31.182.238.*]
    Bedac pare lat na gpw jak cnw albo osoby wewnatrz spolki ktore wywalaly akcje w rynek nie skutkowalo to niczym dobrym. Tutaj w dodatku jeszcze nie informowal, nie budzi to w tobie zadnych podejrzen ? Jesli nie to szybko stracisz kase na gieldzie. Np na fluidzie spezedawal prezes ale tam xhodzilo o zycie lub nie tej spolki i zapewnienie utrzymania biezacego fukcjonowania. Tutaj poki co wyglada ze koles zarobil spory hajs na raportach cenotworczych ulica to podchwycila i zaczelo sie...
[x]
COREY -1,26% 0,31 2026-06-26 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.