Dobrze prawisz sklejony loniaku, takabtez jest moja opinia. Moze nie tyle zanizanie ile przedwybiciowy marazm, bo obroty marne. Technicznie wyglada ok, ale jesli w przyszlym tygodniu nie zareaguje to ja sie ewakuuje.
Dnia 2017-08-05 o godz. 08:42 ~Plesniak napisał(a): > Dobrze prawisz sklejony loniaku, takabtez jest moja opinia. Moze nie tyle zanizanie ile przedwybiciowy marazm, bo obroty marne. Technicznie wyglada ok, ale jesli w przyszlym tygodniu nie zareaguje to ja sie ewakuuję do latryny,z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece.
Trzeba napisać do działu relacji inwestorskich, może tam jeszcze ktoś pracuje. Jakby była Gabriela to zaraz pogroziłaby palcem, by czytać uważniej raporty i czekać na wymiany krzyżowe po 84 zł :) Na razie krzyżem, to muszą leżeć w kościele ci, którzy są pod lodem.
Już trzeci rok z rzędu zaniżają przed odpałem. Zaniżają tak od 51 zł. Pamiętacie, co tu się działo? Domy zastawiali, matki, dzieci... SamuL, ten, któremu puściły lewary, zapowiadał, że gdy spadnie do 40 zł (choć to niemożliwe) weźmie kredyt pod zastaw domu. Jazda na 51 zł, była możliwa, bo Zarząd zapodał prognozę zysku na ... 30 milionów (!) z której się później rakiem wycofał. To był jeden z bardziej udanych skrótów myślowych. O zakupie laguny nie wspominając.
zarowno spodzielnia jak i dzedzic jest w to umazana niedlugo wybicie gora na 40 zl w tym roku scenariusz jest prosty zebrac jak najwiecej akcji z rynku moze male podciagnionko na wyzsze pulapy i puzniej petarda z przekladka do gory na wlasciwe poziomy a moze wyzej zeby bylo mozna jakos upchnac papuera w przedzuale 40 zl czy wyzej jak widac jeszcze sie nie nachapali choc ad juz dawno przebil historyczne szczyty , a moze chca nam spolke zdjac z gieldy przed grubymi zyskami calkiem mozliwe bo to mendy niezle , ostatnio przyuwazylem strategie spoldzuelni chapneli na zamknieciu z 6 tys jakies 3 proc wyzej i postawili z tego batona pozatym doszly przekladki w dol malymi akcjami i znowu uwalanko ciekawe kiedy im sie znudzi lapac po pare akcji ale pewnie cos jeszcze dziedzic wymysli zeby leszcze oddaly po 12 xl lub nizej . ta spoldzielnia to juz dziala na naszej gieldzie na taka skale ze ofe moga sie schowac.