10gr to miało być minimum... następnie komentarze w stylu poniżej 9gr już nie będzie. Aktualnie można brać praktycznie każdą ilość po 7gr i nadal brakuje chętnych... kwestia czasu kiedy zejdziemy do kolejnego historycznego minimum 5gr na kupnie, 6gr na sprzedaży, chociaż ludzie zasypujący forum znowu znajdą milion argumentów i "głębokich" przemyśleń co do wystrzałów w okolice 50gr.
~Imon , Ja jestem zapakowany na max'a a Ty ? Piszesz z nudów ?
"Nie martw się " : na razie to idzie w takim tempie a przede wszystkim w takich ilościach ,żę +/- 1-2 gr nie ma znaczenia - możemy nie dożyć ani dna ani wybicia ale to samo dotyczy spółdzielców .
Cos tam mam w portfelu inaczej bym sie tu nie siedział, ale max zaladowaniem bym tego nie nazwał, raczej skromnie i na zdecydowanie wyzszym srednim kursie niz obecny. Zakladam podobnie jak wielu ze to nie ulica ma tutaj najwieksze udzialy, ale stagnacja od ponad roku, brak obrotu i powolne spadanie kursu nie daje jednoznacznych odpowiedzi co dalej. Moze spadnie nizej, moze bedzie wisiec nastepne 1,5 roku, moze obniza o frosza, a moze otyle samo podniosa. Damf bez fly.pl to praktycznie wielkie NIC albo mniej niz nic
Na DAMF logika działa odwrotnie do tego co sadzi ulica. Jesli wszyscy mowia ze kurs pojdzie do gory po kolejnej emisji tzn ze nie pojdzie w ogóle albo w innym czasie. A jal to finalnie sie skonczy wiedza tylko ci ktorzy ciagna za sznurki, oby DAMF nie podzielił losów Hetana czy Polinvestu.