Dnia 2017-07-15 o godz. 14:46 ~git napisał(a): > ...... .Wyjscie Fly.pl które jedyne miało tu jakąś wartość ....................... Trzeba być Idjota albo naganiaczem by obrażać ludzi których wpisy sa potwierdzone argumentami i potwierdzaja sie w realu....
1 - informacja o transakcji była wypuszczona 31.05.2017 i przy tak niskiej kwocie transakcji dojdzie ona do skutku - wtedy aż do chwili obecnej cena akcji nie spadła
2 - jaką watość miało Fly ??? o czym teraz piszesz ? - wcześniej pisałeś że Fly przynosi tylko straty ( co było prawdą ) i to był Twój argument za spadkiem kursu - umiesz wytłumaczyć tą sprzeczność w Twoich wpisach ?
3 Już dawno , otwarcie napisałem , że jestem zapakowany na maksa. A Ty - nie stoisz przypadkiem na 6-u ? lub niżej ? 3 - jaki masz interes , że jesteś taki aktywny w "ostrzeżeniach " dla innych - od roku przy każdej okazji piszesz 5-3-1 grosz 4 Żeby było jasne , ja nie gwarantuję tu wzrostów ( ja na nie liczę ) ale Twoje argumenty nie "gwarantują " tu spadków
Czekam na odpowiedź Jeżeli merytorycznie i logicznie odpiszesz ( punkt 1-2) To Cię przeproszę . Jeżeli przyznasz , że się ustawiłeś na 6-u lub niżej (punkt 3 ) zrozumiem że próbujesz "manipulować " na forum Jeżeli nie uda Ci się sensownie i kulturalnie odpowiedzieć to parafrazując Twoje słowa (..."Trzeba być Idjota albo naganiaczem by obrażać ludzi..." ) zadedykuję ci : trzeba być idiotą i jednocześnie naganiaczem , żeby liczyć na naiwnych Uprzedzam też twoje wymijające wpisy ( typu " widzę że ci ciśnienie rośnie , jesteś nerwowy itp.) , ODPISZ MERYTORYCZNIE !!! lub WCALE
i to jest to / obiecałem sobie ze zbastuje z udzielaniem sie na forum ale bardzo mądrze napisałes , a jakiś tam maly boss , niby guru ulicy , to smieszek jakis , rok temu naganał na kupno , teraz ustawia sie na 6 gr. / pozdrawiam grey
i jeszcze jedno , nie wiem za co mu dziekujesz , taka wiedze , o ktorej pisze maly , posiada kazdy srednio rozgarniety inwestor /mam nadzieje ze ty nim nie jestes grey
Fly sprzedany!!!! do ~git - pytanie do ~git (2) Zgłoś do moderatora Dnia 2017-07-15 o godz. 14:46 ~git napisał(a): > ...... .Wyjscie Fly.pl które jedyne miało tu jakąś wartość ....................... Trzeba być Idjota albo naganiaczem by obrażać ludzi których wpisy sa potwierdzone argumentami i potwierdzaja sie w realu....
1 - informacja o transakcji była wypuszczona 31.05.2017 i przy tak niskiej kwocie transakcji dojdzie ona do skutku - wtedy aż do chwili obecnej cena akcji nie spadła
2 - jaką watość miało Fly ??? o czym teraz piszesz ? - wcześniej pisałeś że Fly przynosi tylko straty ( co było prawdą ) i to był Twój argument za spadkiem kursu - umiesz wytłumaczyć tą sprzeczność w Twoich wpisach ?
3 Już dawno , otwarcie napisałem , że jestem zapakowany na maksa. A Ty - nie stoisz przypadkiem na 6-u ? lub niżej ? 3 - jaki masz interes , że jesteś taki aktywny w "ostrzeżeniach " dla innych - od roku przy każdej okazji piszesz 5-3-1 grosz 4 Żeby było jasne , ja nie gwarantuję tu wzrostów ( ja na nie liczę ) ale Twoje argumenty nie "gwarantują " tu spadków
Czekam na odpowiedź Jeżeli merytorycznie i logicznie odpiszesz ( punkt 1-2) To Cię przeproszę . Jeżeli przyznasz , że się ustawiłeś na 6-u lub niżej (punkt 3 ) zrozumiem że próbujesz "manipulować " na forum Jeżeli nie uda Ci się sensownie i kulturalnie odpowiedzieć to parafrazując Twoje słowa (..."Trzeba być Idjota albo naganiaczem by obrażać ludzi..." ) zadedykuję ci : trzeba być idiotą i jednocześnie naganiaczem , żeby liczyć na naiwnych Uprzedzam też twoje wymijające wpisy ( typu " widzę że ci ciśnienie rośnie , jesteś nerwowy itp.) , ODPISZ MERYTORYCZNIE !!! lub WCALE
Dnia 2017-07-15 o godz. 19:43 ~gjfiutyc napisał(a): > Fly sprzedany!!!! do ~git - pytanie do ~git (2) > Zgłoś do moderatora > Dnia 2017-07-15 o godz. 14:46 ~git napisał(a): > > ...... .Wyjscie Fly.pl które jedyne miało tu jakąś wartość ....................... > Trzeba być Idjota albo naganiaczem by obrażać ludzi których wpisy sa potwierdzone argumentami i potwierdzaja sie w realu.... > -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
> ~git , rozczarowujesz mnie Twoimi rzekomo potwierdzonymi argumentami : > 1 - informacja o transakcji była wypuszczona 31.05.2017 i przy tak niskiej kwocie transakcji dojdzie ona do skutku - wtedy aż do chwili obecnej cena akcji nie spadła > 2 - jaką watość miało Fly ??? o czym teraz piszesz ? - wcześniej pisałeś że Fly przynosi tylko straty ( co było prawdą ) i to był Twój argument za spadkiem kursu - umiesz wytłumaczyć tą sprzeczność w Twoich wpisach ? > 3 Już dawno , otwarcie napisałem , że jestem zapakowany na maksa. A Ty - nie stoisz przypadkiem na 6-u ? lub niżej ? 3 - jaki masz interes , że jesteś taki aktywny w "ostrzeżeniach " dla innych - od roku przy każdej okazji piszesz 5-3-1 grosz > 4 Żeby było jasne , ja nie gwarantuję tu wzrostów ( ja na nie liczę ) ale Twoje argumenty nie "gwarantują " tu spadków > Czekam na odpowiedź > > Jeżeli merytorycznie i logicznie odpiszesz ( punkt 1-2) To Cię przeproszę . > Jeżeli przyznasz , że się ustawiłeś na 6-u lub niżej (punkt 3 ) zrozumiem że próbujesz "manipulować " na forum > Jeżeli nie uda Ci się sensownie i kulturalnie odpowiedzieć to parafrazując Twoje słowa (..."Trzeba być Idjota albo naganiaczem by obrażać ludzi..." ) zadedykuję ci : > trzeba być idiotą i jednocześnie naganiaczem , żeby liczyć na naiwnych > Uprzedzam też twoje wymijające wpisy ( typu " widzę że ci ciśnienie rośnie , jesteś nerwowy itp.) , ODPISZ MERYTORYCZNIE !!! lub WCALE
~git , rozczarowujesz mnie Twoimi rzekomo potwierdzonymi argumentami : > 1 - informacja o transakcji była wypuszczona 31.05.2017 i przy tak niskiej kwocie transakcji dojdzie ona do skutku - wtedy aż do chwili obecnej cena akcji nie spadła > 2 - jaką watość miało Fly ??? o czym teraz piszesz ? - wcześniej pisałeś że Fly przynosi tylko straty ( co było prawdą ) i to był Twój argument za spadkiem kursu - umiesz wytłumaczyć tą sprzeczność w Twoich wpisach ? > 3 Już dawno , otwarcie napisałem , że jestem zapakowany na maksa. A Ty - nie stoisz przypadkiem na 6-u ? lub niżej ? 3 - jaki masz interes , że jesteś taki aktywny w "ostrzeżeniach " dla innych - od roku przy każdej okazji piszesz 5-3-1 grosz > 4 Żeby było jasne , ja nie gwarantuję tu wzrostów ( ja na nie liczę ) ale Twoje argumenty nie "gwarantują " tu spadków > Czekam na odpowiedź > Jeżeli merytorycznie i logicznie odpiszesz ( punkt 1-2) To Cię przeproszę . Jeżeli przyznasz , że się ustawiłeś na 6-u lub niżej (punkt 3 ) zrozumiem że próbujesz "manipulować " na forum > Jeżeli nie uda Ci się sensownie i kulturalnie odpowiedzieć to parafrazując Twoje słowa (..."Trzeba być Idjota albo naganiaczem by obrażać ludzi..." ) zadedykuję ci : trzeba być idiotą i jednocześnie naganiaczem , żeby liczyć na naiwnych > Uprzedzam też twoje wymijające wpisy ( typu " widzę że ci ciśnienie rośnie , jesteś nerwowy itp.) , ODPISZ MERYTORYCZNIE !!! lub WCALE
Dnia 2017-07-15 o godz. 20:45 ~git napisał(a): > zapakowany na maxa to znaczy - pochwal sie swoim pakietem ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ~git , rozczarowujesz mnie brakiem sensownej odpowiedzi ......trzeba być idiotą i jednocześnie naganiaczem , żeby liczyć na naiwnych
> Dnia 2017-07-15 o godz. 14:46 ~git napisał(a): > > ...... .Wyjscie Fly.pl które jedyne miało tu jakąś wartość ....................... > Trzeba być Idjota albo naganiaczem by obrażać ludzi których wpisy sa potwierdzone argumentami i potwierdzaja sie w realu.... > -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 Już dawno , otwarcie napisałem , że jestem zapakowany na maksa. A Ty - nie stoisz przypadkiem na 6-u ? lub niżej ? 3 - jaki masz interes , że jesteś taki aktywny w "ostrzeżeniach " dla innych - od roku przy każdej okazji piszesz 5-3-1 grosz
4 Żeby było jasne , ja nie gwarantuję tu wzrostów ( ja na nie liczę ) ale Twoje argumenty nie "gwarantują " tu spadków
Czekam na odpowiedź
Jeżeli merytorycznie i logicznie odpiszesz ( punkt 1-2) To Cię przeproszę . Jeżeli przyznasz , że się ustawiłeś na 6-u lub niżej (punkt 3 ) zrozumiem że próbujesz "manipulować " na forum
Jeżeli nie uda Ci się sensownie i kulturalnie odpowiedzieć to parafrazując Twoje słowa (..."Trzeba być Idjota albo naganiaczem by obrażać ludzi..." ) zadedykuję ci : trzeba być idiotą i jednocześnie naganiaczem , żeby liczyć na naiwnych
Uprzedzam też twoje wymijające wpisy ( typu " widzę że ci ciśnienie rośnie , jesteś nerwowy itp.) , ODPISZ MERYTORYCZNIE !!! lub WCALE
Dnia 2017-07-15 o godz. 20:45 ~git napisał(a): > zapakowany na maxa to znaczy - pochwal sie swoim pakietem
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ~git , rozczarowujesz mnie brakiem sensownej odpowiedzi ......trzeba być idiotą i jednocześnie naganiaczem , żeby liczyć na naiwnych
ciekawe czy jest ktoś kto trzyma jakiś mocniejszy pakiet i zdecydował że go nie wypuści i mu wcale nie zależy na czasie ? no i nie nazywa się Patrowicz ??? może to być pakiet nie przekraczający 5% ale jednak znaczący CZYLI WIĘKSZOŚCIOWY SPÓŁKI MUSI ZDECYDOWAĆ CZY BĘDZIE KISIŁ I NIC Z TEGO ? CZY ???????? samo kiszenie widząc po obrotach nic nie wnosi ani nikt nie kupuje ani nie sprzedaje może lepiej to uwalić ale obserwując HETANA tak samo zero obrotu ? zaciekawienie spółką zaczyna się jak jest światełko w tunelu , światełko a nie świeczka
Beczycie na forum jak barany , a kto tutaj wytrzepał Was z kasy ? , wieprz patro i tyle, na jego spółkach się tylko traci , sam straciłem kilkaset zeta i nie tykam tych gó.... . A Fly SA obecnie Damf SA , jak się ma do Fly sp. z o.o. bo tutaj już wszystko jest postawione na głowie. Piszę tylko z ciekawości , nie mam już akcji !!!!!!!!!!!!!!!