• Fly sprzedany!!!! do ~git - pytanie do ~git (2) Autor: ~gjfiutyc [31.182.203.*]
    Dnia 2017-07-15 o godz. 14:46 ~git napisał(a):
    > ...... .Wyjscie Fly.pl które jedyne miało tu jakąś wartość .......................
    Trzeba być Idjota albo naganiaczem by obrażać ludzi których wpisy sa potwierdzone argumentami i potwierdzaja sie w realu....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

~git , rozczarowujesz mnie Twoimi rzekomo potwierdzonymi argumentami  :

1 -  informacja o transakcji była wypuszczona 31.05.2017 i przy tak niskiej kwocie transakcji  dojdzie ona do skutku - wtedy aż do chwili  obecnej cena akcji nie spadła

2 -  jaką watość miało Fly ??? o czym teraz piszesz ? - wcześniej pisałeś że Fly przynosi tylko straty ( co było prawdą ) i to był Twój argument za spadkiem kursu - umiesz  wytłumaczyć tą sprzeczność w Twoich wpisach ?

3 Już dawno , otwarcie napisałem , że jestem zapakowany na maksa.
    A Ty - nie stoisz przypadkiem na 6-u ? lub niżej ? 3 - jaki masz interes , że jesteś taki aktywny w "ostrzeżeniach " dla innych - od roku przy każdej okazji piszesz 5-3-1 grosz

4 Żeby było jasne , ja nie gwarantuję tu wzrostów ( ja na nie liczę ) ale Twoje argumenty nie "gwarantują " tu spadków

Czekam na odpowiedź

Jeżeli merytorycznie i logicznie odpiszesz ( punkt 1-2) To Cię przeproszę .
    Jeżeli przyznasz , że się ustawiłeś na 6-u lub niżej (punkt 3 )  zrozumiem że próbujesz "manipulować " na forum

Jeżeli nie uda Ci się sensownie i kulturalnie odpowiedzieć to parafrazując Twoje słowa (..."Trzeba być Idjota albo naganiaczem by obrażać ludzi..." ) zadedykuję ci  :
    trzeba być idiotą i jednocześnie naganiaczem , żeby liczyć na naiwnych

Uprzedzam też twoje wymijające wpisy  ( typu "  widzę że ci ciśnienie rośnie , jesteś nerwowy itp.) , ODPISZ MERYTORYCZNIE !!! lub WCALE

• Re: Fly sprzedany!!!! do ~git - pytanie do ~git (2) Autor: ~grey [87.205.244.*]
    i to jest to / obiecałem sobie ze zbastuje z udzielaniem sie na forum ale bardzo mądrze napisałes , a jakiś tam maly boss , niby guru ulicy , to smieszek jakis , rok temu naganał na kupno , teraz ustawia sie na 6 gr. /
    pozdrawiam
    grey

• Re: Fly sprzedany!!!! do ~git - pytanie do ~git (2) Autor: ~grey [87.205.244.*]
    i jeszcze jedno , nie wiem za co mu dziekujesz , taka wiedze , o ktorej pisze maly , posiada kazdy srednio rozgarniety inwestor /mam nadzieje ze ty nim nie jestes
    grey
  • Fly sprzedany!!!! do ~git - pytanie do ~git (2) Autor: ~gjfiutyc [31.182.203.*]
    Fly sprzedany!!!! do ~git - pytanie do ~git (2)
    Dnia 2017-07-15 o godz. 14:46 ~git napisał(a):
    > ...... .Wyjscie Fly.pl które jedyne miało tu jakąś wartość .......................
    Trzeba być Idjota albo naganiaczem by obrażać ludzi których wpisy sa potwierdzone argumentami i potwierdzaja sie w realu....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 -  informacja o transakcji była wypuszczona 31.05.2017 i przy tak niskiej kwocie transakcji  dojdzie ona do skutku - wtedy aż do chwili  obecnej cena akcji nie spadła

2 -  jaką watość miało Fly ??? o czym teraz piszesz ? - wcześniej pisałeś że Fly przynosi tylko straty ( co było prawdą ) i to był Twój argument za spadkiem kursu - umiesz  wytłumaczyć tą sprzeczność w Twoich wpisach ?

A Ty - nie stoisz przypadkiem na 6-u ? lub niżej ? 3 - jaki masz interes , że jesteś taki aktywny w "ostrzeżeniach " dla innych - od roku przy każdej okazji piszesz 5-3-1 grosz 

4 Żeby było jasne , ja nie gwarantuję tu wzrostów ( ja na nie liczę ) ale Twoje argumenty nie "gwarantują " tu spadków

Czekam na odpowiedź

Jeżeli przyznasz , że się ustawiłeś na 6-u lub niżej (punkt 3 )  zrozumiem że próbujesz "manipulować " na forum 

Jeżeli nie uda Ci się sensownie i kulturalnie odpowiedzieć to parafrazując Twoje słowa (..."Trzeba być Idjota albo naganiaczem by obrażać ludzi..." ) zadedykuję ci  :
    trzeba być idiotą i jednocześnie naganiaczem , żeby liczyć na naiwnych 

Uprzedzam też twoje wymijające wpisy  ( typu "  widzę że ci ciśnienie rośnie , jesteś nerwowy itp.) , ODPISZ MERYTORYCZNIE !!! lub WCALE
  • Re: Fly sprzedany!!!! pytanie do ~git (2) zdemaskowany nagan ? Autor: ~gjfiutyc [31.182.203.*]
    Dnia 2017-07-15 o godz. 19:43 ~gjfiutyc napisał(a):
    > Fly sprzedany!!!! do ~git - pytanie do ~git (2)
    > Zgłoś do moderatora
    > Dnia 2017-07-15 o godz. 14:46 ~git napisał(a):
    > > ...... .Wyjscie Fly.pl które jedyne miało tu jakąś wartość .......................
    > Trzeba być Idjota albo naganiaczem by obrażać ludzi których wpisy sa potwierdzone argumentami i potwierdzaja sie w realu....
    >

> ~git , rozczarowujesz mnie Twoimi rzekomo potwierdzonymi argumentami  :
    >
    1 -  informacja o transakcji była wypuszczona 31.05.2017 i przy tak niskiej kwocie transakcji  dojdzie ona do skutku - wtedy aż do chwili  obecnej cena akcji nie spadła
    >
    2 -  jaką watość miało Fly ??? o czym teraz piszesz ? - wcześniej pisałeś że Fly przynosi tylko straty ( co było prawdą ) i to był Twój argument za spadkiem kursu - umiesz  wytłumaczyć tą sprzeczność w Twoich wpisach ?
    >
    A Ty - nie stoisz przypadkiem na 6-u ? lub niżej ? 3 - jaki masz interes , że jesteś taki aktywny w "ostrzeżeniach " dla innych - od roku przy każdej okazji piszesz 5-3-1 grosz 
    >
    >
    Czekam na odpowiedź
    >
    > Jeżeli merytorycznie i logicznie odpiszesz ( punkt 1-2) To Cię przeproszę . 
    > Jeżeli przyznasz , że się ustawiłeś na 6-u lub niżej (punkt 3 )  zrozumiem że próbujesz "manipulować " na forum 
    >
    > trzeba być idiotą i jednocześnie naganiaczem , żeby liczyć na naiwnych 
    >
    Uprzedzam też twoje wymijające wpisy  ( typu "  widzę że ci ciśnienie rośnie , jesteś nerwowy itp.) , ODPISZ MERYTORYCZNIE !!! lub WCALE

>
    >
    >
    >
    >
    Czekam na odpowiedź
    >
    >
    >

Dnia 2017-07-15 o godz. 20:45 ~git napisał(a):
    > zapakowany na maxa to znaczy - pochwal sie swoim pakietem
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ~git , rozczarowujesz mnie brakiem sensownej odpowiedzi ......trzeba być idiotą i jednocześnie naganiaczem , żeby liczyć na naiwnych 

gjfiutyc

PS : Ciekawe co odpowie "mały"
  • Re: Fly sprzedany!!!! do ~git - pytanie do ~git (2) Autor: ~git [178.235.42.*]
    zapakowany na maxa to znaczy - pochwal sie swoim pakietem
  • Re: Fly sprzedany!!!! pytanie do ~git (2) zdemaskowany nagan ? Autor: ~gjfiutyc [31.182.203.*]
    > Dnia 2017-07-15 o godz. 14:46 ~git napisał(a):
    > > ...... .Wyjscie Fly.pl które jedyne miało tu jakąś wartość .......................
    > Trzeba być Idjota albo naganiaczem by obrażać ludzi których wpisy sa potwierdzone argumentami i potwierdzaja sie w realu....
    >

Czekam na odpowiedź

Dnia 2017-07-15 o godz. 20:45 ~git napisał(a):
    > zapakowany na maxa to znaczy - pochwal sie swoim pakietem 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ~git , rozczarowujesz mnie brakiem sensownej odpowiedzi ......trzeba być idiotą i jednocześnie naganiaczem , żeby liczyć na naiwnych 

gjfiutyc

PS : Ciekawe co odpowie "mały"
  • Re: Fly sprzedany!!!! pytanie do ~git (2) zdemaskowany nagan ? Autor: ~MAŁYBOSS [109.173.156.*]
    ciekawe czy jest ktoś kto trzyma jakiś mocniejszy pakiet i zdecydował że go nie wypuści i mu wcale nie zależy na czasie ?
    no i nie nazywa się Patrowicz ???
    może to być pakiet nie przekraczający 5% ale jednak znaczący
    CZYLI WIĘKSZOŚCIOWY SPÓŁKI MUSI ZDECYDOWAĆ CZY BĘDZIE KISIŁ I NIC Z TEGO ?
    CZY ????????
    samo kiszenie widząc po obrotach nic nie wnosi
    ani nikt nie kupuje ani nie sprzedaje
    może lepiej to uwalić ale obserwując HETANA tak samo zero obrotu ?
    zaciekawienie spółką zaczyna się jak jest światełko w tunelu ,
    światełko a nie świeczka
  • Re: Fly sprzedany!!!! pytanie do ~git (2) zdemaskowany nagan ? Autor: ~tygrys [77.112.167.*]
    Za dużo ludzi z ulicy ma tu akcję.
    Ja się nie znam ale zleci na 3 gr,aby odebrać te większe pakiety zskupione po 10-12gr
  • Re: Fly sprzedany!!!! pytanie do ~git (2) zdemaskowany nagan ? Autor: ~baca [83.5.252.*]
    Beczycie na forum jak barany , a kto tutaj wytrzepał Was z kasy ? , wieprz patro i tyle, na jego spółkach się tylko traci , sam straciłem kilkaset zeta i nie tykam tych gó.... . A Fly SA obecnie Damf SA , jak się ma do Fly sp. z o.o. bo tutaj już wszystko jest postawione na głowie. Piszę tylko z ciekawości , nie mam już akcji !!!!!!!!!!!!!!!
[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 15:53:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.