• Co się dzieje????? Autor: ~Nowy [94.254.244.*]
    Kursik zanurkuje albo wypłynie
    .Może jeszcze trochę podryfuje.mam pytanie:co się stanie?niech zabierze głos prof.ratownik.
  • Re: Co się dzieje????? Autor: ~qqq [176.123.60.*]
    Genialna prognoza. Kurs akcji albo pójdzie w górę, albo pójdzie w dół, albo się nie ruszy.
    Genialne. Naprawdę.
    Długo nad tym siedziałeś, Einsteinie?
  • Re: Co się dzieje????? Autor: ~Nowy [94.254.224.*]
    Nie mam doświadczenia więc może ktoś inny się wypowie.Ja tylko zwróciłem uwagę na błędy ortograficzne.Sam mam z tym problem więc sobie pozwoliłem kolegę poprawić.
  • Re: Co się dzieje????? Autor: ~andrzej [82.160.140.*]
    Jak się dogadają i z InerCarsem w celu przejęcia zasobów spólki to będzie dobrze..Bo prawdopodobnie prowadzą rozmowy z dwoma podmiotami.Zobaczymy//
  • Re: Co się dzieje????? Autor: ~Spoko [94.254.145.*]
    J.w z tego co wiem to intercars albo autopartner .
  • Re: Co się dzieje????? Autor: ~Nowy [94.254.226.*]
    Jeżeli już mają się z kimś dogadać to raczej z bankami.Nie wiem po co Fota ogłosił objęcie emisji z której później się wycofał(odwołał emisję)Niech mi ktoś mądry wytłumaczy.
  • Re: Co się dzieje????? Autor: ~Buldożer [87.205.172.*]
    Banki są pod presją, albo znajdą inwestora; albo skupią większościowy pakiet od Fotów na jakiś zewnętrzny fundusz wysokiego ryzyka i potem przepchną głosowanie nad układem i nową emisję, i znajdą branżowego albo stracą. Banki nie lubią tracić. Fota leży sobie na leżaczku i czeka na telefon. Widać że drobnych spłacił, bo nikt nie zaskarżył postanowienia sądu. Jemu jest wszystko jedno. I tak nie ma innego wyjścia.
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.