• Juz sprzedaja po 6 gr Autor: ~LKT [37.248.155.*]
    Nie ruszac kufna bo smierdzi
  • Re: Juz sprzedaja po 6 gr Autor: ~Spaślak [31.174.68.*]
    Już nikt tego smiecia nie tyka sami z sobo handlujo a obroty tak mizerne bo dziadom na prowizje szkoda żeby udawać że ktoś to jeszcze kupuje dla mnie to wartość zero uzasadniam tym czym się zajmują ile pracowników majo a tak wogule do czego to potrzebne chyba tylko być na giełdzie żeby makulature drukować dla nie zorientowanych leszczy ??
  • Re: Juz sprzedaja po 6 gr Autor: ~KROJA [83.7.44.*]
    KAZDEGO KTO KUPI TAK DALEJ POJDZIE 1 GR
  • Re: Juz sprzedaja po 6 gr Autor: ~Idiota [31.174.68.*]
    Kiedyś jak kończyła się stara demokracja a nastawała nowa to mówili tylko umysłowo chory idzie na wybory - a tu u parówy tylko umysłowo ciachnięty może to kupić żeby parówkowy go w,,,,, pił ... widmo bez kierowcy """
  • Re: Juz sprzedaja po 6 gr Autor: ~Uszaty [31.174.68.*]
    Ciekawi mnie to który z tych tłóściochów wymyślił nazwe ty spółki haaaaa... haaaa... żeczywiście inwestycjehaaa.. haaa.. jak w kiblu za stodoło po żerzarciu worka grochu haaaa... haaaa... gruby mistrz...
  • Re: Juz sprzedaja po 6 gr Autor: ~Paweł [83.238.227.*]
    Jak wy naganiacze, dbacie o portfele ludzi.. NIEWIARYGODNE! Cóż za bezinteresowność i wspaniałomyślność.
    A może komuś wydaje się, że to marnej jakości zniechęcanie wpłynie na kurs i spadnie jeszcze niżej?? Niedoczekanie!
    Obrotów nie ma bo jest uklepane takie dno, że nikt tego nie ma po co sprzedawać. Darujcie sobie bo te wpisy to ŻENADA
  • Re: Juz sprzedaja po 6 gr Autor: ~Dziadek [31.174.68.*]
    Dnia 2017-07-10 o godz. 15:55 ~Paweł napisał(a):
    > Jak wy naganiacze, dbacie o portfele ludzi.. NIEWIARYGODNE! Cóż za bezinteresowność i wspaniałomyślność.
    > A może komuś wydaje się, że to marnej jakości zniechęcanie wpłynie na kurs i spadnie jeszcze niżej?? Niedoczekanie!
    > Obrotów nie ma bo jest uklepane takie dno, że nikt tego nie ma po co sprzedawać. Darujcie sobie bo te wpisy to ŻENADA

MISIU TO USZATY ZROBIŁ CHLEW I JEST PAZERNY ŻE CHCIAŁ BY POŁKNĄĆ WSZYSTKO JEGO PAZERNOŚĆ NIE ZNA GRANIC CAŁY CZAS KOMBINUJE JAK KOŃ POD GÓRE - z fleja zrobił damfa , a teraz spóka widmo a co zrobi tego niewienikt haaa.. haaa... gałka loda zniski półki kosztuje 3-zeta a on to nic ma po 0,07 skomentuj to sam ?? historie cało parówkarzy ??
  • Re: Juz sprzedaja po 6 gr do ~Paweł Autor: ~gjfiuty [31.182.203.*]
    Dnia 2017-07-10 o godz. 15:55 ~Paweł napisał(a):
    > Jak wy naganiacze, dbacie o portfele ludzi.. NIEWIARYGODNE! Cóż za bezinteresowność i wspaniałomyślność.
    > Obrotów nie ma bo jest uklepane takie dno, że nikt tego nie ma po co sprzedawać. Darujcie sobie bo te wpisy to ŻENADA 

~Paweł ł masz racje
    W tej chwili dno już jest ubite . Hieny wyją i wyją  tym bardziej im bardziej przy 0.07 obroty spadają - zdają sobie sprawę , że tak jak piszesz  -  obrotów nie ma bo jest uklepane takie dno, że nikt tego niżej nie sprzeda

To , że jest już bardzo mało leszczy to oczywiste – od kilku miesięcy prawa strona arkusza się praktycznie nie zmienia.
    Wahnięcia w dół to sprzedaże „spółdzielni”  i paru małych naganiaczy , którzy przy okazji kupią sobie trochę po 0.07 ; 0.06 - ile na tym zarobią ? spółdzielnia nic , naganiacze - "parę złoty " przy wzrostach +prowizja za naganianie - to hieny i żebraki - zadowolą się zyskiem 1-2 tys . pln

Najważniejszą ( dla osób myślących ) informacją jest :
    "5. Wyłącza się prawo poboru akcji serii F wstosunku do dotychczasowych akcjonariuszy." (przy czym „ 2. Cena emisyjna akcji serii F wynosi 0,10 zł (zero złotych dziesięć groszy) za każdą akcję”). - to taki drobny szczegół , który dla znających się na mechanizmach giełdowych mówi jedno - już wkrótce duże zmiany cen akcji.

Jasne jest , że w najbliższych dniach/tygodniach mogą sztucznie zaniżać kurs , żeby wystraszyć/zniechęcić leszczy ale rozważnych inwestorów nie wystraszą

• Re: Juz sprzedaja po 6 gr do ~Paweł Autor: ~Paweł [83.238.227.*]
    Zgadzam się z Tobą, a nawet gdybym się nie zgadzał szanuję merytoryczne wpisy poparte argumentami. Tym co szukają wskazówek polecam popatrzeć na Present24 i to co się działo na przełomie stycznia i lutego br. Info, perspektywa czasowa i reakcja => wykres. Nigdy nie można być pewnym czy sytuacja będzie analogiczna.. ja jednak swoje akcje potrzymam. Jedno jest pewne, cierpliwość w większości przypadków się opłaca. Spółka dała mi fajnie zarobić przy emisji z prawem poboru, z której skorzystałem i wierzę, że za jakiś czas, znów będą tu kilkudniowe, milionowe obroty. :-) Pozdrawiam równie optymistycznie nastawionego kolegę.
  • Re: Juz sprzedaja po 6 gr do ~Paweł Autor: ~git [178.235.42.*]
    optymisci skoro to takie dno to zawijajcie te 800k po 8gr.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.182.203.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Juz sprzedaja po 6 gr do ~git Autor: ~gjfiut [31.182.203.*]
    Dnia 2017-07-10 o godz. 18:47 ~git napisał(a):
    > optymisci skoro to takie dno to zawijajcie te 800k po 8gr.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    ~git
    Jestem zapakowany na maxa;. Nie mam na razie gotówki
    Jeżeli będziesz skłonny pożyczyć mi pieniądze oprocentowane na 15-20% , to kupię po 0.08 za wszystko co mi pożyczysz.
    Piszę serio, odpisz serio i kulturalnie

PS
    W tej chwili dno już jest ubite . Hieny wyją i wyją  tym bardziej im bardziej przy 0.07 obroty spadają - zdają sobie sprawę , że tak jak piszesz  -  obrotów nie ma bo jest uklepane takie dno, że nikt tego niżej nie sprzeda

To , że jest już bardzo mało leszczy to oczywiste – od kilku miesięcy prawa strona arkusza się praktycznie nie zmienia. 
    Wahnięcia w dół to sprzedaże „spółdzielni”  i paru małych naganiaczy , którzy przy okazji kupią sobie trochę po 0.07 ; 0.06 - ile na tym zarobią ? spółdzielnia nic , naganiacze - "parę złoty " przy wzrostach +prowizja za naganianie - to hieny i żebraki - zadowolą się zyskiem 1-2 tys . pln 

Najważniejszą ( dla osób myślących ) informacją jest :
    "5. Wyłącza się prawo poboru akcji serii F wstosunku do dotychczasowych akcjonariuszy." (przy czym „ 2. Cena emisyjna akcji serii F wynosi 0,10 zł (zero złotych dziesięć groszy) za każdą akcję”). - to taki drobny szczegół , który dla znających się na mechanizmach giełdowych mówi jedno - już wkrótce duże zmiany cen akcji.

Jasne jest , że w najbliższych dniach/tygodniach mogą sztucznie zaniżać kurs , żeby wystraszyć/zniechęcić leszczy ale rozważnych inwestorów nie wystraszą 
  • Re: Juz sprzedaja po 6 gr do ~Paweł Autor: ~grid [31.11.131.*]
    tylko ile akcji ma presens a ile ma damf...
  • Re: Juz sprzedaja po 6 gr do ~Paweł Autor: ~Paweł [213.238.87.*]
    Wg mnie znacznie ważniejsze jest o ile procentowo wzrośnie ilość akcji po emisji. A tutaj sytuacja jest bardzo zbliżona, żeby nie powiedzieć analogiczna.
[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.