Dnia 2017-07-03 o godz. 23:41 ~Witek napisał(a): > Dzisiaj skonczyla sie moja cierpliwosc... jutro pozbywam sie tej makulatury. Kurs nie ruszyl od ponad roku, same dziadowskie komunilaty typu lokata, strata, pozyczki itp. Niekiedy trzeba stracic zeby moc zarobic gdzie indziej. Podobno nadzieja umiera ostatnia... chyba jednak nie. > > > > Dla wszystkich szukajacych drugiego dna w moim monologu... nie naganiam, nie namawiam, jak by to powiedział Lechu... róbta co chceta, mna sie sugerujta :)
Witek , tak jak w pokerze - sprawdzam ! ( „szukam drugiego dna w Twoim monologu)
Na kupnie po 0.07 jest 52 991 sztuk – to daje kwotę ( tylko ) 3 709 PLN; Na sprzedaży są tylko po 0.08 (697 398 ) sztuk (– to daje kwotę ( tylko ) 55 792 PLN;
Pytanie sprawdzające brzmi – ile sztuk sprzedaż i po jakiej cenie :
1 Jeżeli chcesz mieć pewność sprzedania musisz zejść do 0.07 ; pytanie ile sztuk sprzedaż
2 Jeżeli będziesz próbował sprzedać po 0.08 to ile to będzie sztuk – jeżeli w arkuszu sprzedaży , okaże się że liczba sztuk się nie zmieniła to znaczy że kłamiesz.
Dnia 2017-07-04 o godz. 00:26 ~gjfiutyc napisał(a): > Dnia 2017-07-03 o godz. 23:41 ~Witek napisał(a): > > Dzisiaj skonczyla sie moja cierpliwosc... jutro pozbywam sie tej makulatury. Kurs nie ruszyl od ponad roku, same dziadowskie komunilaty typu lokata, strata, pozyczki itp. Niekiedy trzeba stracic zeby moc zarobic gdzie indziej. Podobno nadzieja umiera ostatnia... chyba jednak nie. > > > > > > Dla wszystkich szukajacych drugiego dna w moim monologu... nie naganiam, nie namawiam, jak by to powiedział Lechu... róbta co chceta, mna sie sugerujta :) > > Witek , tak jak w pokerze - sprawdzam ! ( „szukam drugiego dna w Twoim monologu) > > Na kupnie po 0.07 jest 52 991 sztuk – to daje kwotę ( tylko ) 3 709 PLN; > Na sprzedaży są tylko po 0.08 (697 398 ) sztuk (– to daje kwotę ( tylko ) 55 792 PLN; > > Pytanie sprawdzające brzmi – ile sztuk sprzedaż i po jakiej cenie : ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- No i co Witek - nic jeszcze nie sprzedałeś po 0.07 a w arkuszu zleceń sprzedaży po 0.08 się nie ustawiłeś ( spadł z wczorajszego 697 398 ) sztuk = 55 792 PLN; do 662 598 = 53 008 PLN ) - nie wciskaj kitu że większy sie wycofał a ty ustawiłeś się w jego miejsce
Wiciu , jesteś malutkim naganiaczem , poza tym zbyt głoopim żeby nabierać innych ; Do "prawdziwego" naganiania potrzebna jest inteligencja idź zbierac puszki po piwie; może inny naganiacz spróbuje cię zastąpić ( ale czy jest inteligentny ?)
Przypomnę :
Najważniejszą ( dla osób myślących ) informacją jest : "5. Wyłącza się prawo poboru akcji serii F w stosunku do dotychczasowych akcjonariuszy." (przy czym „ 2. Cena emisyjna akcji serii F wynosi 0,10 zł (zero złotych dziesięć groszy) za każdą akcję”). - to taki drobny szczegół , który dla znających się na mechanizmach giełdowych mówi jedno - już wkrótce duże ........ceny akcji.
Jasne jest , że w najbliższych dniach/tygodniach mogą sztucznie zaniżać kurs , żeby wystraszyć/zniechęcić leszczy ale rozumnych inwestorów nie wystraszą
Nagonka na spadek bardzo prymitywna – sam tytuł wątku „ dodruk 250 000 000 „ podczas gdy dodruk obejmuje 104 592 500 , cena emisyjna 10 gr , akcje obejmą nowi inwestorzy.
Dnia 2017-07-04 o godz. 10:31 ~gjfiutyc napisał(a): > Wiciu , jesteś malutkim naganiaczem , poza tym zbyt głoopim żeby nabierać innych ; Do "prawdziwego" naganiania potrzebna jest inteligencja > idź zbierac puszki po piwie; może inny naganiacz spróbuje cię zastąpić ( ale czy jest inteligentny ?) >
kolego jak taki mądry jesteś i każesz innym zbierać puszki po piwie (btw, recykling jest bardzo dochodowy w obecnych czasach) to napisz dlaczego dziś damfik się nie sprzedaje, i kiedy ta sprzedaż ruszy, tylko konkretnie, a nie że "kiedyś"
Dnia 2017-07-03 o godz. 23:41 ~Witek napisał(a): > Dzisiaj skonczyla sie moja cierpliwosc... jutro pozbywam sie tej makulatury. Kurs nie ruszyl od ponad roku, same dziadowskie komunilaty typu lokata, strata, pozyczki itp. Niekiedy trzeba stracic zeby moc zarobic gdzie indziej. Podobno nadzieja umiera ostatnia... chyba jednak nie. > > > > Dla wszystkich szukajacych drugiego dna w moim monologu... nie naganiam, nie namawiam, jak by to powiedział Lechu... róbta co chceta, mna sie sugerujta :) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dnia 2017-07-04 o godz. 13:05 ~wolny napisał(a): > kolego jak taki mądry jesteś i każesz innym zbierać puszki po piwie (btw, recykling jest bardzo dochodowy w obecnych czasach) to napisz dlaczego dziś damfik się nie sprzedaje, i kiedy ta sprzedaż ruszy, tylko konkretnie, a nie że "kiedyś" ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
~wolny, To proste
Po 1-wsze - bo Wiciu naganiacz nie " pozbywał się tej makulatury"
Po 2-ie - bo ~wolny nie kupował
Nie znoszę zakłamania i naganiania , dlatego "odsyłam do puszek" Witusia i innych naganiaczy - to taka prznośnia mój kolego .
A skąd się bierze ta sytuacja ?
Dzięki , że uważasz , że "taki mądry " jestem. Nieskromnie powiem , że mądrzejszy od zakłamanego Witusia ale zapewne nie od Ciebie - będę wdzięczny jak mi wyjaśnisz . Na tym "popapranym " forum jak napiszesz coś mądrego ( i uczciwie ) to będzie coś !
Czekam !
PS To , że jest już bardzo mało leszczy to oczywiste – od kilku miesięcy prawa strona arkusza się praktycznie nie zmienia. Wahnięcia w dół to sprzedaże „spółdzielni”
Najważniejszą ( dla osób myślących ) informacją jest : "5. Wyłącza się prawo poboru akcji serii F wstosunku do dotychczasowych akcjonariuszy." (przy czym „ 2. Cena emisyjna akcji serii F wynosi 0,10 zł (zero złotych dziesięć groszy) za każdą akcję”). - to taki drobny szczegół , który dla znających się na mechanizmach giełdowych mówi jedno - już wkrótce duże zmiany cen akcji.
Jasne jest , że w najbliższych dniach/tygodniach mogą sztucznie zaniżać kurs , żeby wystraszyć/zniechęcić leszczy ale rozważnych inwestorów nie wystraszą
Dnia 2017-07-04 o godz. 14:39 ~wolny napisał(a): > a powiedz mi dlaczego rozważny inwestor miałby kupować ten papier?
Dlaczego tak stawiasz pytanie ? Po 1-wsze ja nic nie pisałem o kupowaniu , sprzedawaniu ; odpowiedziałem ironicznie na Twoje pytanie dlaczego nie ma zakupów Po 2-ie - to Ty miałeś odpisać dlaczego tak jest Po 3-ie - odpowiedział Ci ( na typowym dla tego głupkowatego forum poziomie ) ~Dziadek napisał(a): NA PARÓWKI ??????????????
PS To , że jest już bardzo mało leszczy to oczywiste – od kilku miesięcy prawa strona arkusza się praktycznie nie zmienia. Wahnięcia w dół to sprzedaże „spółdzielni”
Najważniejszą ( dla osób myślących ) informacją jest : "5. Wyłącza się prawo poboru akcji serii F wstosunku do dotychczasowych akcjonariuszy." (przy czym „ 2. Cena emisyjna akcji serii F wynosi 0,10 zł (zero złotych dziesięć groszy) za każdą akcję”). - to taki drobny szczegół , który dla znających się na mechanizmach giełdowych mówi jedno - już wkrótce duże zmiany cen akcji.
Jasne jest , że w najbliższych dniach/tygodniach mogą sztucznie zaniżać kurs , żeby wystraszyć/zniechęcić leszczy ale rozważnych inwestorów nie wystraszą
inwestor który kupuje ten paper - przestaje nazywać się rozważnym to jest po prostu sprzeczność najczęściej ,,TANIO'' nie jest ,,DOBRZE'' albo tanio albo dobrze jak z pomidorami MALINOWYMI są droższe ale smaczniejsze ,,ZAZWYCZAJ o ile produkowane są w gruncie a nie na wełnach mineralnych
dewiza: SZYBKO - TANIO - DOBRZE....... lecz dwa czynniki wykluczaja trzeci, czyli są trzy warianty do wyboru przez klienta w momencie zlecenia: 1. SZYBKO i TANIO - nie będzie DOBRZE 2. TANIO i DOBRZE - nie będzie SZYBKO 3. SZYBKO i DOBRZE - nie będzie TANIO
Wiesz meeega poprawiles mi humor swoim wpisem. Kiedy czytam twoj wpis zastanawiam sie czy dobrze spales... dales rade zasnac, czy caly czas zastanwiales sie czy zlecenie kupna sie pojawi? Z drugiej strony strasznie ci zazdroszcze takiej ilosci czasu i twoich niesamowitych analiz... nie ma ofert psrzedazy po 7gr, zniknelo troche po 8gr, ale pojawily sie nowe, ale chyba nie twoje... Normalnie scenariusz jak w dobrym thrillerze. Chyba popsuje ci dzien, ale... opowiem ci koniec tego filmu - nie sprzedalem. Troche snu, emocje opadly, wygrala zimna kalkulacja... dalej jestem posiadaczem makulatury i niesamowicie dumnym posiadaczem akcji Damfa :)
ps zastanow sie czasem piszac cos o innych, to w jaki sposob to robisz i jakiego slownictwa uzywasz swiadczy tylko o Tobie... kolego z dziwnym nickiem
Dnia 2017-07-04 o godz. 19:46 ~Witek napisał(a): > Wiesz meeega poprawiles mi humor swoim wpisem. Kiedy czytam twoj wpis zastanawiam sie czy dobrze spales... dales rade zasnac, czy caly czas zastanwiales sie czy zlecenie kupna sie pojawi? Z drugiej strony strasznie ci zazdroszcze takiej ilosci czasu i twoich niesamowitych analiz... nie ma ofert psrzedazy po 7gr, zniknelo troche po 8gr, ale pojawily sie nowe, ale chyba nie twoje... Normalnie scenariusz jak w dobrym thrillerze. Chyba popsuje ci dzien, ale... opowiem ci koniec tego filmu - nie sprzedalem. Troche snu, emocje opadly, wygrala zimna kalkulacja... dalej jestem posiadaczem makulatury i niesamowicie dumnym posiadaczem akcji Damfa :) > > > > ps zastanow sie czasem piszac cos o innych, to w jaki sposob to robisz i jakiego slownictwa uzywasz swiadczy tylko o Tobie... kolego z dziwnym nickiem --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wituś , jesteś bardzo wspaniałomyślny ! Sen dobrze ci robi ( "Troche snu, emocje opadly, wygrala zimna kalkulacja..." ) Napisz coś ciekawego jak już się wyśpisz i dojdziesz do seibie albo nie pisz wcale.
Kiedy tego smiecia bedo likwidowac - bo to są parówkowe inwestycje .... nie zajmują ię niczym prucz produkcji papieru i opylenia go leszczom haaa.. haaa.. to jest giełdowy zakład produkcyny ,, Parówa i spółka "