jw. jeszcze się poprzyglądam spekulacyjnie, bo spółkę znam, ale już nie mialem siły tego trzymać. Wtopa duża niestety, ale tutaj można liczyć tylko na cud, a jak ten cud nastapi, to i tak pewnie załapie sie na ewentualne wzrosty;) Szkoda ze tak póxno sie zdecydowałem, ale totalnie nie widze perspektyw. papa
ja na tym parchu poniosłem ciężkie KO z 8000 zł zostało mi 444 zł strata 94% więc już chyba zostanę z tym papierem na zawsze, sam jestem sobie winien że nie ciąłem strat jak był na to czas ;)
Dnia 2017-06-07 o godz. 14:07 ~max napisał(a): > sprzedałeś a jutro pójdzie 30% w góre
tak tak, po scaleniu miało iść w górę a tu ponad rok minął i padaczka, to że coś jest tanie jak barszcz to nie znaczy że nie może być jeszcze tańsze ale jak to mawiają jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz.
moze i pójdzie jutro w gore, jak tacy jak ja już sprzedadzą, ale to bedzie jednorazowy skok, tutaj musi byc jakieś pozytywne info zeby szlo w gore lub musi byc gra pod cos, pod oczekiwanie na jakies pozytywne info a nie widze nic na horyzoncie nic przeszedłem się po galeriach i sklepach i jak wczesniej widzialem sprzet lark, to teraz zero, poza tym słabsze samsungi i lenovo są w zbliżonych cenach jak larki, wiec wiadomo co ludzie wybiorą jakas spekulacja moze byc, ale czekanie z dnia na dzien na cud i uzyskiwanie coraz gorszych info juz mnie denerwuje dodatkowo niespłacone kredyty wiszą w powietrzu
Kupic akcje na gorce zachwalać jej walory wbrew zdrowemu rozsądkowi cierpliwie topiąc się we własne ignorancji naganiac innych na kupno po czym uciekać z akcji na dnie ze strachu.Nie skomentuje tego ,temat do przemyslen dla tych spekulantow którzy jeszcze się tu pojawia na innych spolkach. St.
nikogo w zyciu nie naganialem na kupno larka, a czy ja sprzedałem na dnie to się okaże, moze tak byc ..., ale jakis tam wzrost o 10% mnie nie leczy. lark podaje coraz gorsze i metne informacje, to nie moja wina, nie kupilem tych akcji na zawsze
rzetelnie Cię informują, ze mają wtope, strate i muszą podejmować uchwałę o dalszym istnieniu spółki i że dwóch członków RN zrezygnowało itd. guzik mi z tej rzetelności rzetelnie Cie informuja o uzurpatorskim pseudo procesie z ABC data itd. itd. itd. itd.
jak ktos kupil za 5 tys po 0,70 zł to niech trzyma, ja kupilem drozej i za wiecej, i to nie jest kwestia zrozpaczenia i trzymania nerwów na wodzy, ale oceny faktów, nie wiem co by sie musiało wydarzyc aby bylo lepiej albo jakis nowy inwestor, albo nie wiem co, jakis nowy produkt ktory tylko lark wprowadzi na rynek i zdobedzie przewage konkurencyjną, no chyba ze raporty to jakas fikcja i nagle je sprostuja, co tez zaliczylbym do cudów albo mega przekretow. Jeszcze moze wygrane pseudo procesy z learning system i abc data, ale to nie wiem za ile lat i czy wogóle, raczej watpie NIECH MI KTOŚ POWIE NA CO TU MOŻNA LICZYĆ?????????????, JAK MNIE KTOS PRZEKONA ODKUPIE DROZEJ NIZ SPRZEDALEM:), ALE WATPIE ZEBY KTOS PODAL JAKIKOLWIEK RACJONALNY ARGUMENT
Miał być układ na MNI Premium nie ma i nie bedzie mialo byc nowe otwarcie na ExtraPolska - brak kasy nawet na upadłośc likwidacyjna mialy byc zyski - nie ma (jest mega strata) i watpe aby byly miala byc lepsza sprzedaz - nie ma mialy byc porozumienia o splacie kredytow - nie ma, a banki mają swoją cierpliwośc przesledzcie historie Grupy Kosciuszko, tam chociaż społka miała nieruchomości, a kurs siegną kilku groszy, tutaj nie ma nic oprocz kredytów, nawet obecna cena jest sporo sporo zawysoka