jak ktos kupil za 5 tys po 0,70 zł to niech trzyma, ja kupilem drozej i za wiecej, i to nie jest kwestia zrozpaczenia i trzymania nerwów na wodzy, ale oceny faktów, nie wiem co by sie musiało wydarzyc aby bylo lepiej albo jakis nowy inwestor, albo nie wiem co, jakis nowy produkt ktory tylko lark wprowadzi na rynek i zdobedzie przewage konkurencyjną, no chyba ze raporty to jakas fikcja i nagle je sprostuja, co tez zaliczylbym do cudów albo mega przekretow. Jeszcze moze wygrane pseudo procesy z learning system i abc data, ale to nie wiem za ile lat i czy wogóle, raczej watpie
NIECH MI KTOŚ POWIE NA CO TU MOŻNA LICZYĆ?????????????, JAK MNIE KTOS PRZEKONA ODKUPIE DROZEJ NIZ SPRZEDALEM:), ALE WATPIE ZEBY KTOS PODAL JAKIKOLWIEK RACJONALNY ARGUMENT
Miał być układ na MNI Premium nie ma i nie bedzie
mialo byc nowe otwarcie na ExtraPolska - brak kasy nawet na upadłośc likwidacyjna
mialy byc zyski - nie ma (jest mega strata) i watpe aby byly
miala byc lepsza sprzedaz - nie ma
mialy byc porozumienia o splacie kredytow - nie ma, a banki mają swoją cierpliwośc
przesledzcie historie Grupy Kosciuszko, tam chociaż społka miała nieruchomości, a kurs siegną kilku groszy, tutaj nie ma nic oprocz kredytów, nawet obecna cena jest sporo sporo zawysoka