Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,33 zł , zmiana od tamtej pory: -54,55%

Re: sprzedałem ten badziew całkowicie, co za ulga

jak ktos kupil za 5 tys po 0,70 zł to niech trzyma, ja kupilem drozej i za wiecej, i to nie jest kwestia zrozpaczenia i trzymania nerwów na wodzy, ale oceny faktów, nie wiem co by sie musiało wydarzyc aby bylo lepiej albo jakis nowy inwestor, albo nie wiem co, jakis nowy produkt ktory tylko lark wprowadzi na rynek i zdobedzie przewage konkurencyjną, no chyba ze raporty to jakas fikcja i nagle je sprostuja, co tez zaliczylbym do cudów albo mega przekretow. Jeszcze moze wygrane pseudo procesy z learning system i abc data, ale to nie wiem za ile lat i czy wogóle, raczej watpie
NIECH MI KTOŚ POWIE NA CO TU MOŻNA LICZYĆ?????????????, JAK MNIE KTOS PRZEKONA ODKUPIE DROZEJ NIZ SPRZEDALEM:), ALE WATPIE ZEBY KTOS PODAL JAKIKOLWIEK RACJONALNY ARGUMENT

Miał być układ na MNI Premium nie ma i nie bedzie
mialo byc nowe otwarcie na ExtraPolska - brak kasy nawet na upadłośc likwidacyjna
mialy byc zyski - nie ma (jest mega strata) i watpe aby byly
miala byc lepsza sprzedaz - nie ma
mialy byc porozumienia o splacie kredytow - nie ma, a banki mają swoją cierpliwośc
przesledzcie historie Grupy Kosciuszko, tam chociaż społka miała nieruchomości, a kurs siegną kilku groszy, tutaj nie ma nic oprocz kredytów, nawet obecna cena jest sporo sporo zawysoka

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LARK 0,00% 0,15 2018-05-02 11:21:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.