• Zysk netto: spadek o 164025.00% r/r KTO TO KUPUJE ??? O.O Autor: ~AGONIA [188.146.78.*]
    NIE MA CHYBA GORSZE SPÓŁKI NA GPW A WY TO KUPUJECIE NA +80%
    http://www.biznesradar.pl/raporty-finansowe-rachunek-zyskow-i-strat/WILBO
    LUDZIE TO JEST TRUP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Zysk netto: spadek o 164025.00% r/r KTO TO KUPUJE ??? O.O Autor: ~KRYTYK [188.146.8.*]
    co sprzedałeś po 0. 13 i żal d....e sciska?
  • Re: Zysk netto: spadek o 164025.00% r/r KTO TO KUPUJE ??? O.O Autor: ~henry [46.175.40.*]
    niestety na bananie to na takich trupach najlepiej się zarabia.

Pechowcy stracą.
  • Re: Zysk netto: spadek o 164025.00% r/r KTO TO KUPUJE ??? O.O Autor: ~AGONIA [83.29.31.*]
    Oczywiście, że na trupach najlepiej się zarabia ale to już jest totalny trupa O.O
    Jak wy to możecie kupować jak i tak zaraz będzie powrót na 0,10
    Jak coś to tylko na DT ale i tego bym się bał bo pół dnia wisi na widłach i tak jak teraz wisi na górnych to zaraz będzie wisieć na dolnych co jest do przewidzenia ale tak jak piszesz nieliczni zarobią a reszta zostanie ubrana w trupa :) norma na naszej gpw
    PS kolego wyżej nigdy nie miałem tych akcji i nie będę miał bo wyleczyłem się z trupów chociaż ostatnio na petrolu zagrałem jak spadło poniżej 2 :) a teksty oddałeś za 0,13 zostaw dla siebie bo za chwile to ty oddasz za 0,13 kupione po 0,23 ja tylko ostrzegam naiwnych i niedoświadczonych bo wyniki finansowe mówią same za siebie i nie bez powodu spadło z 0,80 na 0,13 !!!!!!!!!!!!
    Teraz to tylko odbicie zdechłego kota i nie dać się ubrać naganiaczą bo oni właśnie sprzedają a leszczyna kupuje !!!!!!!!!!
    Arkusz na K prawie pusty więc komu wy sprzedacie te 1 000 000 akcji kupionych przez ostatnie kilka dni
    Jeszcze raz powtarzam w dobrej wierze nie pakujcie się w trupa jeśli nie macie kilkunastu lat doświadczenia w grze na GPW powtarzam GRZE bo na takim czymś to tylko się gra a nie inwestuje
    Pozdrawiam i mogę wam polecić Famur Ursus czy Mirbud bo to pewniaki i na takich się skupcie jak chcecie zarabiać a nie liczyć zyski a nie straty
    Ubrani po 0,30 już raczej za tyle nie sprzedadzą
    Ostatnie chwile powyżej 0,25 moim zdaniem ale obym się mylił bo sporo osób straci na tym ...............
  • Re: Zysk netto: spadek o 164025.00% r/r KTO TO KUPUJE ??? O.O Autor: ~AGONIA [83.29.31.*]
    Wiem że szybki zysk kupi ale czy warto ???
    Warto było po 0,13 lecz na pewno nie teraz
    Tak jak wspominałem trzeba mieć lata doświadczenia w grze i dużą wiedzę z AT żeby pakować się w takie spółki lecz niestety najczęściej na takich grają świeżaki, które dopiero zaczynają i jak widzą +30 to kupują a jak jest +30 to się sprzedaje moi drodzy a kupuje się na -30 lecz do tego trzeba wiedzy żeby określić wsparcie oraz oznaki wyczerpania podaży no i oczywiście sygnał na K z sma ema macd itp oraz obserwować rsi
    Tutaj rsi było cały czas na 100 i ja mają spore doświadczenie bałem się wejść nawet na chwile a ludzie bez wiedzy się w to pakują ale tak to bywa, że ci którzy nie wiedzą co im grozi i jak to się skończy kupują takie spółki a później płacz i wycie o pismach do KNFu bo mnie oszukali :) nikt ciebie nie oszukał leszczuku bo to ty sam siebie oszukałeś kupują trupa i licząc na szybkie 100%
    Ja mam dzisiaj sfinksa po 2,13 i famura od wczoraj po 5,50 bo było info a wy co macie ??? jaką stratę na tej szulerni
    Żeby nie było :) OSTRZEGAŁEM JUŻ WCZORAJ
    Dzisiaj koniec na - tak mi się wydaje
    DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z TRUPAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCZYWIŚCIE CI BEZ DOŚWIADCZENIA :)
    Ale was ubierają po 0,27 :)
    Obroty piękne jak na ubieraniu oczywiście
    Pchają z ukrytego ile się da a leszcze łykają jak młode pelikany
  • Zysk netto: spadek o 164025.00% r/r KTO TO KUPUJE ??? O.O Autor: ~AGONIA [83.29.31.*]
    Ciśnie mi się na słowa jedno zdanie :)
    A NIE MÓWIŁEM !!!!!!!!!!!!!!
    Ile na koniec 0,19 ???

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [154.111.222.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • nie possss raj się od tego naganiania :) Autor: ~pirania [94.254.136.*]
    po ile chcesz kupić?
  • Re: nie possss raj się od tego naganiania :) Autor: ~AGONIA [83.29.31.*]
    Nie gustuje w trupach :)
    A ty po ile chcesz sprzedać piszą te bajki o 1 zł :D
    Pewnie ubrałeś się po 0,30 i teraz napiszesz wszystko żeby tylko oddać na 0 :)
    Skąd ja to znam
    Ja mam sfinksa po 2,13 i już 10% do przodu a tobie pozostało wyć z bólu d.........
  • Re: nie possss raj się od tego naganiania :) Autor: ~pirania [94.254.136.*]
    skoro nie gustujesz to po co piszesz posty co chwila i gadasz sam ze sobą? pisz na sfinksie, tu wiemy że chce wystraszyć innych aby tanio kupić po ile jesteś ustawiony?
  • Re: nie possss raj się od tego naganiania :) Autor: ~AGONIA [83.29.31.*]
    :)
    Jeszcze w tym miesiącu oddasz po 0,10
    Przypomnę ci ten wątek tylko, że ciebie już tutaj nie będzie a zostaną setki ubranych leszczy po 0,25-30 z akcjami trupa, który już nigdy się nie podniesie
    Czytaj wyniki o ile potrafisz je czytać bo tutaj wbiją ostatnie gwoździe do trumny a są nimi ludzie kupujący te akcje na +100%
    Nie ma z kim dyskutować bo nie podałeś żadnego powodu dla którego ma odbić na wspomniane 1 zł :) hahahaaahahaha co bierzesz ??? ja też to chcę :D
    PS sfinks 2,50 :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [154.111.222.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
WILBO 0,00% 0,24 2017-10-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.