NIE MA CHYBA GORSZE SPÓŁKI NA GPW A WY TO KUPUJECIE NA +80% http://www.biznesradar.pl/raporty-finansowe-rachunek-zyskow-i-strat/WILBO LUDZIE TO JEST TRUP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście, że na trupach najlepiej się zarabia ale to już jest totalny trupa O.O Jak wy to możecie kupować jak i tak zaraz będzie powrót na 0,10 Jak coś to tylko na DT ale i tego bym się bał bo pół dnia wisi na widłach i tak jak teraz wisi na górnych to zaraz będzie wisieć na dolnych co jest do przewidzenia ale tak jak piszesz nieliczni zarobią a reszta zostanie ubrana w trupa :) norma na naszej gpw PS kolego wyżej nigdy nie miałem tych akcji i nie będę miał bo wyleczyłem się z trupów chociaż ostatnio na petrolu zagrałem jak spadło poniżej 2 :) a teksty oddałeś za 0,13 zostaw dla siebie bo za chwile to ty oddasz za 0,13 kupione po 0,23 ja tylko ostrzegam naiwnych i niedoświadczonych bo wyniki finansowe mówią same za siebie i nie bez powodu spadło z 0,80 na 0,13 !!!!!!!!!!!! Teraz to tylko odbicie zdechłego kota i nie dać się ubrać naganiaczą bo oni właśnie sprzedają a leszczyna kupuje !!!!!!!!!! Arkusz na K prawie pusty więc komu wy sprzedacie te 1 000 000 akcji kupionych przez ostatnie kilka dni Jeszcze raz powtarzam w dobrej wierze nie pakujcie się w trupa jeśli nie macie kilkunastu lat doświadczenia w grze na GPW powtarzam GRZE bo na takim czymś to tylko się gra a nie inwestuje Pozdrawiam i mogę wam polecić Famur Ursus czy Mirbud bo to pewniaki i na takich się skupcie jak chcecie zarabiać a nie liczyć zyski a nie straty Ubrani po 0,30 już raczej za tyle nie sprzedadzą Ostatnie chwile powyżej 0,25 moim zdaniem ale obym się mylił bo sporo osób straci na tym ...............
Wiem że szybki zysk kupi ale czy warto ??? Warto było po 0,13 lecz na pewno nie teraz Tak jak wspominałem trzeba mieć lata doświadczenia w grze i dużą wiedzę z AT żeby pakować się w takie spółki lecz niestety najczęściej na takich grają świeżaki, które dopiero zaczynają i jak widzą +30 to kupują a jak jest +30 to się sprzedaje moi drodzy a kupuje się na -30 lecz do tego trzeba wiedzy żeby określić wsparcie oraz oznaki wyczerpania podaży no i oczywiście sygnał na K z sma ema macd itp oraz obserwować rsi Tutaj rsi było cały czas na 100 i ja mają spore doświadczenie bałem się wejść nawet na chwile a ludzie bez wiedzy się w to pakują ale tak to bywa, że ci którzy nie wiedzą co im grozi i jak to się skończy kupują takie spółki a później płacz i wycie o pismach do KNFu bo mnie oszukali :) nikt ciebie nie oszukał leszczuku bo to ty sam siebie oszukałeś kupują trupa i licząc na szybkie 100% Ja mam dzisiaj sfinksa po 2,13 i famura od wczoraj po 5,50 bo było info a wy co macie ??? jaką stratę na tej szulerni Żeby nie było :) OSTRZEGAŁEM JUŻ WCZORAJ Dzisiaj koniec na - tak mi się wydaje DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z TRUPAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCZYWIŚCIE CI BEZ DOŚWIADCZENIA :)
Nie gustuje w trupach :) A ty po ile chcesz sprzedać piszą te bajki o 1 zł :D Pewnie ubrałeś się po 0,30 i teraz napiszesz wszystko żeby tylko oddać na 0 :) Skąd ja to znam Ja mam sfinksa po 2,13 i już 10% do przodu a tobie pozostało wyć z bólu d.........
skoro nie gustujesz to po co piszesz posty co chwila i gadasz sam ze sobą? pisz na sfinksie, tu wiemy że chce wystraszyć innych aby tanio kupić po ile jesteś ustawiony?
:) Jeszcze w tym miesiącu oddasz po 0,10 Przypomnę ci ten wątek tylko, że ciebie już tutaj nie będzie a zostaną setki ubranych leszczy po 0,25-30 z akcjami trupa, który już nigdy się nie podniesie Czytaj wyniki o ile potrafisz je czytać bo tutaj wbiją ostatnie gwoździe do trumny a są nimi ludzie kupujący te akcje na +100% Nie ma z kim dyskutować bo nie podałeś żadnego powodu dla którego ma odbić na wspomniane 1 zł :) hahahaaahahaha co bierzesz ??? ja też to chcę :D PS sfinks 2,50 :)