Wiem że szybki zysk kupi ale czy warto ???
Warto było po 0,13 lecz na pewno nie teraz
Tak jak wspominałem trzeba mieć lata doświadczenia w grze i dużą wiedzę z AT żeby pakować się w takie spółki lecz niestety najczęściej na takich grają świeżaki, które dopiero zaczynają i jak widzą +30 to kupują a jak jest +30 to się sprzedaje moi drodzy a kupuje się na -30 lecz do tego trzeba wiedzy żeby określić wsparcie oraz oznaki wyczerpania podaży no i oczywiście sygnał na K z sma ema macd itp oraz obserwować rsi
Tutaj rsi było cały czas na 100 i ja mają spore doświadczenie bałem się wejść nawet na chwile a ludzie bez wiedzy się w to pakują ale tak to bywa, że ci którzy nie wiedzą co im grozi i jak to się skończy kupują takie spółki a później płacz i wycie o pismach do KNFu bo mnie oszukali :) nikt ciebie nie oszukał leszczuku bo to ty sam siebie oszukałeś kupują trupa i licząc na szybkie 100%
Ja mam dzisiaj sfinksa po 2,13 i famura od wczoraj po 5,50 bo było info a wy co macie ??? jaką stratę na tej szulerni
Żeby nie było :) OSTRZEGAŁEM JUŻ WCZORAJ
Dzisiaj koniec na - tak mi się wydaje
DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z TRUPAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCZYWIŚCIE CI BEZ DOŚWIADCZENIA :)