Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,26 zł , zmiana od tamtej pory: -7,69%

Re: Zysk netto: spadek o 164025.00% r/r KTO TO KUPUJE ??? O.O

Wiem że szybki zysk kupi ale czy warto ???
Warto było po 0,13 lecz na pewno nie teraz
Tak jak wspominałem trzeba mieć lata doświadczenia w grze i dużą wiedzę z AT żeby pakować się w takie spółki lecz niestety najczęściej na takich grają świeżaki, które dopiero zaczynają i jak widzą +30 to kupują a jak jest +30 to się sprzedaje moi drodzy a kupuje się na -30 lecz do tego trzeba wiedzy żeby określić wsparcie oraz oznaki wyczerpania podaży no i oczywiście sygnał na K z sma ema macd itp oraz obserwować rsi
Tutaj rsi było cały czas na 100 i ja mają spore doświadczenie bałem się wejść nawet na chwile a ludzie bez wiedzy się w to pakują ale tak to bywa, że ci którzy nie wiedzą co im grozi i jak to się skończy kupują takie spółki a później płacz i wycie o pismach do KNFu bo mnie oszukali :) nikt ciebie nie oszukał leszczuku bo to ty sam siebie oszukałeś kupują trupa i licząc na szybkie 100%
Ja mam dzisiaj sfinksa po 2,13 i famura od wczoraj po 5,50 bo było info a wy co macie ??? jaką stratę na tej szulerni
Żeby nie było :) OSTRZEGAŁEM JUŻ WCZORAJ
Dzisiaj koniec na - tak mi się wydaje
DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z TRUPAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCZYWIŚCIE CI BEZ DOŚWIADCZENIA :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WILBO 0,00% 0,24 2017-10-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.