Oczywiście, że na trupach najlepiej się zarabia ale to już jest totalny trupa O.O
Jak wy to możecie kupować jak i tak zaraz będzie powrót na 0,10
Jak coś to tylko na DT ale i tego bym się bał bo pół dnia wisi na widłach i tak jak teraz wisi na górnych to zaraz będzie wisieć na dolnych co jest do przewidzenia ale tak jak piszesz nieliczni zarobią a reszta zostanie ubrana w trupa :) norma na naszej gpw
PS kolego wyżej nigdy nie miałem tych akcji i nie będę miał bo wyleczyłem się z trupów chociaż ostatnio na petrolu zagrałem jak spadło poniżej 2 :) a teksty oddałeś za 0,13 zostaw dla siebie bo za chwile to ty oddasz za 0,13 kupione po 0,23 ja tylko ostrzegam naiwnych i niedoświadczonych bo wyniki finansowe mówią same za siebie i nie bez powodu spadło z 0,80 na 0,13 !!!!!!!!!!!!
Teraz to tylko odbicie zdechłego kota i nie dać się ubrać naganiaczą bo oni właśnie sprzedają a leszczyna kupuje !!!!!!!!!!
Arkusz na K prawie pusty więc komu wy sprzedacie te 1 000 000 akcji kupionych przez ostatnie kilka dni
Jeszcze raz powtarzam w dobrej wierze nie pakujcie się w trupa jeśli nie macie kilkunastu lat doświadczenia w grze na GPW powtarzam GRZE bo na takim czymś to tylko się gra a nie inwestuje
Pozdrawiam i mogę wam polecić Famur Ursus czy Mirbud bo to pewniaki i na takich się skupcie jak chcecie zarabiać a nie liczyć zyski a nie straty
Ubrani po 0,30 już raczej za tyle nie sprzedadzą
Ostatnie chwile powyżej 0,25 moim zdaniem ale obym się mylił bo sporo osób straci na tym ...............