Tu rewir w który inwestuje Pan Patrowicz, ta spółka jak i pozostałe takie jak Hetan, Resbud, czy Fon są w domenie Mariusza Patrowicza, a nie Pana Romana Karkosika, więc ta afera z Karkosikiem nic tu nie wnosi. Takie sensacje są na spółce Damf zbyteczne. Pan Romek był od dłuższego już czasu na celowniku służb i Prokuratury. Damf Inwestycje to nie Krezus S.A. podobnie jak nie CEDC S.A. -ta dawna spółka od alkoholi, co wykolegowała inwestorów i znikła nagle z giełdy. Damf to też nie kontrowersyjny Petrolinvest, który w ciągu jednej sesji z dnia 29. Maja 2017 roku stracił aż 72 % z 7 złotych poleciał na 2 złote. Na Dafie na szczęscie wszystko przebiega pod scenariusz raptownego, zdecydowanego wybicia w górę. Na całej giełdzie jest ryzyko wszystkiego, ale gdyby się znów wszystkim przejmować, to człowiek by zwariował, a z całej giełdy wyparowali by inwestorzy i zaczęli swe pieniądze "trzymać w skarpecie". Raczej radzę "nie szukać problemów na siłę" i tam gdzie ich nie ma tylko "mieć nosa do biznesu" i kupować akcje teraz na dołku przed wystrzałem w kosmos. Niczego ja osobiście nie gwarantuję, nie namawiam, ale wszystko wskazuje na ruch w górę na Damfie z rozmachem.
Dnia 2017-05-31 o godz. 01:27 ~Przewidujący napisał(a): > Tu rewir w który inwestuje Pan Patrowicz, ta spółka jak i pozostałe takie jak Hetan, Resbud, czy Fon są w domenie Mariusza Patrowicza, a nie Pana Romana Karkosika, więc ta afera z Karkosikiem nic tu nie wnosi. Takie sensacje są na spółce Damf zbyteczne. Pan Romek był od dłuższego już czasu na celowniku służb i Prokuratury. Damf Inwestycje to nie Krezus S.A. podobnie jak nie CEDC S.A. -ta dawna spółka od alkoholi, co wykolegowała inwestorów i znikła nagle z giełdy. Damf to też nie kontrowersyjny Petrolinvest, który w ciągu jednej sesji z dnia 29. Maja 2017 roku stracił aż 72 % z 7 złotych poleciał na 2 złote. > Na Dafie na szczęscie wszystko przebiega pod scenariusz raptownego, zdecydowanego wybicia w górę. Na całej giełdzie jest ryzyko wszystkiego, ale gdyby się znów wszystkim przejmować, to człowiek by zwariował, a z całej giełdy wyparowali by inwestorzy i zaczęli swe pieniądze "trzymać w skarpecie". Raczej radzę "nie szukać problemów na siłę" i tam gdzie ich nie ma tylko "mieć nosa do biznesu" i kupować akcje teraz na dołku przed wystrzałem w kosmos. Niczego ja osobiście nie gwarantuję, nie namawiam, ale wszystko wskazuje na ruch w górę na Damfie z rozmachem.
BYŁBYŚ DOBRYM KANTOROWCEM MASZ MONOPOL ??? na pieniądze z papieru do d..... i możesz porzyczć na swięty nigdy ??? w pończosze to mogą się zasmierdzieć ??