• Co z wynikami? Autor: ~Zyga [31.0.126.*]
    Ciekawe czy będzie?
  • Re: Co z wynikami? Autor: ~maxymuss [197.19.209.*]
    chyba w to nie wierzysz to już trup
  • Re: Co z wynikami? Autor: ~mni [89.231.51.*]
    roczny jest
    https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2017-05/Skonsolidowany_Raport_Roczny_MNI_2016_201705300221607646.pdf 

skonsolidowana strata 116,4 mln zł
    (raport MNI trzeba przeczytać w powiązaniu z Hyperionem i Larkiem)

ktoś kumaty mógłby to przeglądnąć i podać jakieś wnioski
    ja wiedzy dogłębnej księgowej nie mam a poza tym dzisiaj się naczytałem już tyle raportów że głowa mała
    --------------------------------------

ciekawe czy podadzą kwartalny

• Re: Co z wynikami? Autor: ~Xawery [188.166.84.*]
    Damy radę. W kwartalnym już tylko -5.5M straty. Spółki z Grupy Kapitałowej pogrążają wynikami MNI, sama z siebie ma księgowo 1.07 zł/akcję ale skonsolidowana ma -0.02zł/akcja. Robi swoje 160M zobowiązań. Ciekawe jest że spółki z grupy raportują przychody. No i te procesy, zarówno MNI jest pozywane ale też MNI wiszą kasy sporo. Teoretycznie. Tu jest trochę jak z Hawe, kasy nie ma ale infrastrukturę tak. Dlatego takie a nie inne powiązania kapitałowe, jeden posiada drugiego i te same osoby wszędzie a wszystko po to żeby nie dzielić się tortem i nie dać się oderwać od koryta.
  • Re: Co z wynikami? Autor: ~fuj [37.128.13.*]
    Wyniki marzenie? jak! Ciekawe czy jak na Petrolu beda na wyscigi ,,kto da mniej,, Jedna akcja nie jest warta nawet 1 grosza. I to notuja na gpw. Juz wiadomo dlaczego tak zjechalo pol roku temu. Wtedy juz ktos znal wyniki, prokurator. Ile jestescie w plecy? Ja 20 tys.
  • Re: Co z wynikami? Autor: ~rajtek [206.190.155.*]
    Dnia 2017-05-31 o godz. 01:21 ~fuj napisał(a):
    > Wyniki marzenie? jak! Ciekawe czy jak na Petrolu beda na wyscigi ,,kto da mniej,, Jedna akcja nie jest warta nawet 1 grosza. I to notuja na gpw. Juz wiadomo dlaczego tak zjechalo pol roku temu. Wtedy juz ktos znal wyniki, prokurator. Ile jestescie w plecy? Ja 20 tys.

cale szczescie ze tylko 5 tysi jestem w plecy na tym gawnie bo wiecej tu chcialem wpakowac podpalony dosc niska cena akcji ;)

• Re: Co z wynikami? Autor: ~cyc [217.99.254.*]
    MNI, HAVE, ORANGE- co te spółki łączy
    i kto je zamierza przejąc za miej niż zero
    i stworzyć operatora Narodowego.
[x]
MNI 0,00% 0,03 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.