• Walne Autor: ~Krółgiełdy [188.146.82.*]

Cholercia :-((
    Czyzby Jakub nie poinformował xyzeta ze robi walne????
    Xyz zawsze tak dobrze poinformowany , a tu cisza???

http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/27248438,fota-sa-w-upadlosci-ukladowej-25-2017-zawiadomienie-o-zwolaniu-zwyczajnego-walnego-zgromadzenia-akcjonariuszy-fota-s-a-w-upadlosci-ukladowej
  • Re: Walne Autor: ~kwota [188.146.10.*]
    UKŁAD!
    - to już kwestia formalna i mniej, niż bardziej odległa ;) 
  • Re: Walne Autor: ~xyx [83.31.226.*]
    Ja już w styczniu wiedziałem , ze bedzie przedłużenie działalności firmy na walnym.
    Mamy już układ a w Sądzie tylko formalność przyklepania .
    Znaczna suma bedzie umożona wierzytelności około 50%
    jedziemy teraz na 2,5zl a po układzie powyżej 4zl
    Tak jak pisałem 4zl w wakacje ,idzie wszystko zgodnie z harmonogramem .
    Już po strachu .

• Re: Walne Autor: ~Krółgiełdy [188.146.129.*]
    O jakim strachu Ty mowis? :-))
    Sloro Lucyna i Bogdan wniesli nieruchomosci to mamy PEWNIACZKA !!!

Nie wniesliby nieuchomosci za kilkanascie baniek nie majac dogadanych wierzytelnosci i po to by stracic :-)))
    Pisze do tych bardzo przestraszonych oni żyją w innym świecie a Ty robisz błąd , ze nie bierzesz to pod uwagę . Raz jeszcze przypominam ,analizy i badania zachowania otoczenia trzeba robic obecnie raz w miesiącu a bedzie , tak ,ze raz w tygodniu.

Sprawdzali czujność Wasza podając info wczoraj 2 minuty przed 17godz. i okazało sie ze jestescie zmęczeni bo nikt nie zdążył zareagować na kurs a pisałem żeby mieć na nośniku przyklejony palec przez 24 h na dobę .
    W Łodzi praktycznie wszystko już jest gotowe do produkcji dla VW, to bedzie bomba.
    Który , to ze mną sie sprzeczał , ze kredyty banków wynoszą 80 mil.zl ,podawał nie prawde , tak jak pisałem kredyty banków udzielone focie były na 41mil.zl a reszta długu 36mil.zl to zobowiązania za czynsz dla Fotow , które będę spłacone z przyszłych zysków .
    To oznacza , ze firma w roku 2017 bedzie osiągać już zyski, czego dowodem beda wyniki dodatnie za I kw. podane 12 maja

• Re: Walne Autor: ~qqq [85.237.190.*]
    Chłopie... nie pitul, bo to się nudne robi.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/FOTA-S-A-Wypowiedzenie-umowy-kredytowej-2872685.html
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/FOTA-S-A-Wypowiedzenie-umowy-kredytowej-2867013.html
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/FOTA-S-A-Wypowiedzenie-umowy-kredytowej-2864388.html
    Masz, 80 baniek wobec banków.
    Ogarnij się i kup se słownik.
    Jestes już zmęczony i widzisz podwójnie i nie sortujesz wiadomości.
    A świstak siedzi.
    Przefikałeś kasę na tej spółce i pogódź się z tym.
    Twoje wypowiedzi nigdy - ani razu - nie miały pokrycia z rzeczywistością.
    Jesteś tak mało wiarygodnym bajkopisarzem, że czasem jest to zabawne, ale generalnie dosyć smutne.
    Pani Środa nie uczyła Cie w szkole , ze za niespłacony kredyt w terminie nalicza sie karne odsetki podwójnie . Ona o takich rzeczach nie uczy wiec nie dziwie sie , ze nie wiesz.. Fikcyjne naliczenie zadłużenia idzie do umorzenia a realny zaciągnięty kredyt do spłaty , tyle
  • Re: Walne Autor: ~123qq [94.254.162.*]
    Gdzieś ty się ulung
  • Re: Walne Autor: ~Marysia [94.254.241.*]
    Fota wyjdzie z długów.branża ma się dobrze.odbudować pozycję na rynku to kwestia czasu.kontakty zostały.zobaczcie na przychody intercars.
  • Re: Walne Autor: ~123qq [94.254.162.*]
    To jak porównać naszą klasę z fejsem brawa za kreatywne myślenie
  • Re: Walne Autor: ~Marysia [94.254.243.*]
    Nasza klasa to10procent fejsa .Analogicznie fota to10procent intercars.proszę o merytoryczne komentarze .
    Merytorycznie. Proszę bardzo:
    1) Fota nie ma kontaktów. Nie zostały.
    2) Branża może się mieć świetnie, ale co to ma wspólnego z firmą, która na dziesięć pozycji nie ma ośmiu?
    3) Fota była blisko IC jakieś 15 lat temu.
    4) Fota to nawet nie 0,5% IC.
    5) Co w ogóle ma Fota do Inter Carsu? Albo inaczej postawię pytanie - co ma maksymalnie zadłużona firma do jednej z największych nie tylko w branży, ale w Polsce w ogóle?
    6) Poznaj branżę, bo błądzisz.
    Śledzisz na bieżąco i negujesz wszystko.jesteś od dozowania złych informacji.płaxą tobie?
  • Re: Walne Autor: ~Mietek [213.25.26.*]
    Nie masz racji , człowiek niczego nie neguje on podaje fakty , które dla kogoś z branży są oczywistą oczywistością
  • Re: Walne Autor: ~123qw [94.254.162.*]
    Tylko powiedz po co
  • Re: Walne Autor: ~qqq [176.123.60.*]
    No to już tłumaczę.
    Po pierwsze, wyjątkowo nie lubię internetowego (i nie tylko) gamoństwa. A hasełka, typu "odpał, wybicie, mega wzrosty" i inne, klepane tutaj z uporem maniaka przez niektórych, wyjątkowo trącą gamoństwem.
    Po drugie, nie mam, nie miałem i nie będę miał akcji ani tej spółki, ani żadnej innej. Po prostu w drodze wyjątku interesuje mnie ta konkretna spółka, i z podziwem obserwuję, jak można doprowadzić do lądowania a'la Smoleńsk całkiem nieźle funkcjonującą (15 lat temu) maszynę.
    Jesteś w stanie sobie wyobrazić sytuację że fota przebija historyczny szczyt.proszę o merytoryczną odpowiedż.
    Spółka w upadłości, bez ludzi, towaru, klientów i pomysłu a ta mi o "historycznych szczytach" i "merytorycznej odpowiedzi".

• Re: Walne Autor: ~Marysia [78.10.129.*]
    Popatrz na kąt nachylenia linii trędu.rok2019 i jesteśmy na szczytach historycznych.wig20 w tym czasie 4400pkt.proszę o merytoryczną odpowiedż.
    Merytorycznie, to polecam słownik. "Trędy".
    A co mają "trędy" kąta nachylenia do bankruta?
    A, i popatrz sobie na historię kursu tej spółki (i jej pozycji w branży) to pogadamy o historycznych szczytach.
  • Re: Walne Autor: ~Marysia [78.10.129.*]
    Jeżeli fota to bankrut dlaczego upadłość ugodowa a nie likwidacyjna?jeżeli państwo Fotowie zrealizują swój plan to będzie wrogie przejęcie intercarsu.proszę o merytoryczną odpowiedż.
  • Re: Walne Autor: ~Gimby [195.43.85.*]
    Ugoda żeby zminimalizować zadłużenie z biegiem czasu, bo jeśli masz oddać 80 baniek a po kilku latach 40 to różnica. Przy wstępnym zadłużeniu nawet jedna cegła im by nie została a tak mogą zachować część majątku i mielić pieniądza Niestety ale qqq ma racje Fota w danej chwili w branży nie jest uważana za konkurenta. raport kwartalny bedzie na + bo początek roku byl dobry ze względu na odbiorców z UA ale jeśli poczekasz na raport z drugiego kwartału to sie rozczarujesz. wzrosty mogą być ale nie duże także nie nastawiałbym się wzrosty typu 1:10. to moje zdanie.
  • Re: Walne Autor: ~Marysia [94.254.242.*]
    Pierwsza wiosenna jakółka
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.