Ja już w styczniu wiedziałem , ze bedzie przedłużenie działalności firmy na walnym. Mamy już układ a w Sądzie tylko formalność przyklepania . Znaczna suma bedzie umożona wierzytelności około 50% jedziemy teraz na 2,5zl a po układzie powyżej 4zl Tak jak pisałem 4zl w wakacje ,idzie wszystko zgodnie z harmonogramem . Już po strachu .
Pisze do tych bardzo przestraszonych oni żyją w innym świecie a Ty robisz błąd , ze nie bierzesz to pod uwagę . Raz jeszcze przypominam ,analizy i badania zachowania otoczenia trzeba robic obecnie raz w miesiącu a bedzie , tak ,ze raz w tygodniu.
Sprawdzali czujność Wasza podając info wczoraj 2 minuty przed 17godz. i okazało sie ze jestescie zmęczeni bo nikt nie zdążył zareagować na kurs a pisałem żeby mieć na nośniku przyklejony palec przez 24 h na dobę . W Łodzi praktycznie wszystko już jest gotowe do produkcji dla VW, to bedzie bomba. Który , to ze mną sie sprzeczał , ze kredyty banków wynoszą 80 mil.zl ,podawał nie prawde , tak jak pisałem kredyty banków udzielone focie były na 41mil.zl a reszta długu 36mil.zl to zobowiązania za czynsz dla Fotow , które będę spłacone z przyszłych zysków . To oznacza , ze firma w roku 2017 bedzie osiągać już zyski, czego dowodem beda wyniki dodatnie za I kw. podane 12 maja
Chłopie... nie pitul, bo to się nudne robi. https://www.bankier.pl/wiadomosc/FOTA-S-A-Wypowiedzenie-umowy-kredytowej-2872685.html https://www.bankier.pl/wiadomosc/FOTA-S-A-Wypowiedzenie-umowy-kredytowej-2867013.html https://www.bankier.pl/wiadomosc/FOTA-S-A-Wypowiedzenie-umowy-kredytowej-2864388.html Masz, 80 baniek wobec banków. Ogarnij się i kup se słownik.
A świstak siedzi. Przefikałeś kasę na tej spółce i pogódź się z tym. Twoje wypowiedzi nigdy - ani razu - nie miały pokrycia z rzeczywistością. Jesteś tak mało wiarygodnym bajkopisarzem, że czasem jest to zabawne, ale generalnie dosyć smutne.
Pani Środa nie uczyła Cie w szkole , ze za niespłacony kredyt w terminie nalicza sie karne odsetki podwójnie . Ona o takich rzeczach nie uczy wiec nie dziwie sie , ze nie wiesz.. Fikcyjne naliczenie zadłużenia idzie do umorzenia a realny zaciągnięty kredyt do spłaty , tyle
Merytorycznie. Proszę bardzo: 1) Fota nie ma kontaktów. Nie zostały. 2) Branża może się mieć świetnie, ale co to ma wspólnego z firmą, która na dziesięć pozycji nie ma ośmiu? 3) Fota była blisko IC jakieś 15 lat temu. 4) Fota to nawet nie 0,5% IC. 5) Co w ogóle ma Fota do Inter Carsu? Albo inaczej postawię pytanie - co ma maksymalnie zadłużona firma do jednej z największych nie tylko w branży, ale w Polsce w ogóle? 6) Poznaj branżę, bo błądzisz.
No to już tłumaczę. Po pierwsze, wyjątkowo nie lubię internetowego (i nie tylko) gamoństwa. A hasełka, typu "odpał, wybicie, mega wzrosty" i inne, klepane tutaj z uporem maniaka przez niektórych, wyjątkowo trącą gamoństwem. Po drugie, nie mam, nie miałem i nie będę miał akcji ani tej spółki, ani żadnej innej. Po prostu w drodze wyjątku interesuje mnie ta konkretna spółka, i z podziwem obserwuję, jak można doprowadzić do lądowania a'la Smoleńsk całkiem nieźle funkcjonującą (15 lat temu) maszynę.
Merytorycznie, to polecam słownik. "Trędy". A co mają "trędy" kąta nachylenia do bankruta? A, i popatrz sobie na historię kursu tej spółki (i jej pozycji w branży) to pogadamy o historycznych szczytach.
Jeżeli fota to bankrut dlaczego upadłość ugodowa a nie likwidacyjna?jeżeli państwo Fotowie zrealizują swój plan to będzie wrogie przejęcie intercarsu.proszę o merytoryczną odpowiedż.
Ugoda żeby zminimalizować zadłużenie z biegiem czasu, bo jeśli masz oddać 80 baniek a po kilku latach 40 to różnica. Przy wstępnym zadłużeniu nawet jedna cegła im by nie została a tak mogą zachować część majątku i mielić pieniądza Niestety ale qqq ma racje Fota w danej chwili w branży nie jest uważana za konkurenta. raport kwartalny bedzie na + bo początek roku byl dobry ze względu na odbiorców z UA ale jeśli poczekasz na raport z drugiego kwartału to sie rozczarujesz. wzrosty mogą być ale nie duże także nie nastawiałbym się wzrosty typu 1:10. to moje zdanie.