• boli mnie brzuch Autor: ~Marek [185.15.1.*]
    jak pomysle co sobie narobilem kupujac te akcje to mnie od razu brzuch boli. jak tu o tym zapomniec?
  • Re: boli mnie brzuch Autor: ~Akcjonariusz [188.146.0.*]
    Jak zapomnic nigdy jak dalo sie olac.Pan prezes ma sie dobrze a my z dlugami i z zniesmczeniem ze dalismy sie nabrac.a co z jakoby wygrana z bankiem.koszty pewno przewyzsza niz to co do podzialu ja pracowalam na okraglo soboty niedziele swieta zeby odrobic a tak mialo byc pieknie .Zastanawiam sie nad sprawa cywilna ale to lata a wygrana jedynie knf jako dowod podawanych niprawdziwych danych jesy dowodem i to niezaprzeczalnym.
  • Re: boli mnie brzuch Autor: ~Maria [188.146.0.*]
    Czytam z uwaga wszyskie wypowiedzi i potwierdzam ze jedynym atutem jest knf w sprawie ale czy juz nie jest zapozno chociaz nie uplynal i szcze okres w ktorym mozna sie odlowywac w sprawie firmy 5 lat
  • Re: boli mnie brzuch Autor: ~Alfons [185.48.129.*]
    A co ma pomyśleć Justyna którą boli inna cześć ciała po kontakcie z Adamem ?
  • Re: boli mnie brzuch Autor: ~Marek [185.48.129.*]
    Ale Justynę kieszeń po spotkaniu z Adamem też boli bo przecież pisała że jej też nie zapłacił za dodatkową obsługę tylko bezczelnie wyszedł z hotelu w którym się umawiali , zapłacił tylko za podstawowy serwis a zażyczył sobie ho ho ho .. Pisała o tym ta biedna dziewczyna
  • Re: boli mnie brzuch Autor: ~Alcjonariusz [188.146.0.*]
    A fe
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.