• Czy to była ustawka? Autor: ~ustawka [46.169.87.*]
    Sami wiecie ze tak się robi gdy chce się wyprowadzić cenne aktywa z firmy pod wybrane docelowo osoby.
    Kurs maksymalnie uwalony,strach , panika? ale ten co ma kupić wówczas to robi!- i w białych rękawiczkach.
    Nawet przypomina się historia wiekszego formatu Azoty-które poszły też za psi grosz bo był człowiek który miał w ramach ustawki nabyć po korzystnej cenie, czy nawet polskie koleje linowe i wiele innych cennych spółek sprzedawanych za grosze przez Mafię która rządziła do 2015. Sprawy komorników ,którzy za grosze sprzedawali cenne majątki wybranym podstawionym osobom za 1/100 wartosci a potem dzielili się zyskami. Tu się działo to w takim tempie ze nic innego raczej do głowy nie przychodzi, tym bardziej ze Mtrans odnotowywał bardzo dobre wyniki w ostatnich kwartałach.
  • Re: Czy to była ustawka? Autor: ~tiktak [83.1.135.*]
    no i kto wie ten zbiera:)

a akcje minoxa rowniez odbiera ktos tylko kto moze sie dowiemy niebawem:)
  • Re: Czy to była ustawka? Autor: ~Figiel [31.182.250.*]
    Taaaa,a świstak siedzi i zawija w srebełka :-)))
  • Re: Czy to była ustawka? Autor: ~ustawka [95.40.238.*]
    Teraz jestem już pewien ustawki!
  • Re: Czy to była ustawka? Autor: ~Tomek [83.29.51.*]
    Mafia i kolesiostwo to jest teraz a nie do 2015
    Nie pamiętasz infa jak Jaruś powiedział o frankowiczach i kurs GNB skoczył chyba 30% po czym się okazało, że Pan Morawiecki miał w tym casie ponad 2 000 000 akcji GNB ???
    Nie pamiętasz to ci przypominam i to samo tyczy się Jsw oraz kilku innych spółek które po kilku wypowiedziach pisowskiego guru szybowały jak szalone
    Ja tam nie mam im tego za złe bo swoje zarobiłem ale nie lubie takiego głupiego pie..........
  • Re: Czy to była ustawka? Autor: ~iks [88.156.2.*]
    Tomka wymiksowali, a to dobre, a taki był gieroj.
    Tomuś zaKODowany z klapką na oczach więcej niż 8 lat. Tylko będac w tamtym skorumpowanym antyspołecznym i antypolskim układzie Tomuś możesz pisać takie fantazje. Każdy widzi pozytywne zmiany we własnych rodzinach ,gospodarce i gotowosc do rozwalenia POubeckiego układu choćby w sądach. Do 2015 roku majątek państwa był wyprzedawany jak złom! Lewandowski(POkemon) sprzedał wytwórnie papieru w Kwidzyniu a jak to zrobił ze panstwo polskie do tego dopłacało??? to tylko Pełosko-złodziejska tajemnica. Jestem pewien że tu podobny zabieg był zastosowany.
    http://ryszard.opara.neon24.pl/post/97553,afery-po-kld-spolek-premiera-tuska-czesc-i
  • Re: Czy to była ustawka? Autor: ~pisdojrb [37.47.195.*]
    ty dzwoń do swojego guru Ziobry tylko on ci został w tych donosach
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.40.238.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.195.*]
    Leć do biedronki ośmiorniczki wyprzedają przed świętami - słyszałem że lewaki wpierdzielają je zawsze w piątek.
  • Re: Czy to była ustawka? Autor: ~ustawka [31.1.95.*]
    Zapleczem politycznym wszystkich funkcjonariuszy prlowskiega aparatu ucisku jest SLD i jej córka Razem natomiast zapleczem wszystkich TW i innych donosicieli jest POdraństwo i jej satelita "Nowoczesno-Głupi" dlatego rozbicie tego układu jest bardzo trudne bez większości konstytucyjnej sił anty ubeckich jest niemożliwe do tego potrzebna jest mądrość społeczeństwa a tu widzę problem
  • Re: Czy to była ustawka? Autor: ~Slim [188.146.64.*]
    Czy ty zwaroriowes? Nie zalapalea sie na na rozdawanie kasy przez, biereckich w skokach, chlopie napis z cos merytorycznie o m trans jak ja dzwoniąc do prezesa
  • Re: Czy to była ustawka? Autor: ~Slim [188.146.64.*]
    Nawet jesli masz rację, ja mam córkę z in vitro i mam d...twoje moralizatorstwo......
    Moralizować nie zamierzam w tych sprawach/bo człowiek musi sam się zmienić -jego sumienie otrzeźwieć/ oczywiste jest jednak że pewnie decyzją uśmierciłeś jakieś ze swoich "dzieci" lub jak wolisz ludzkich zarodków (może niektóre są w lodówce teraz przechowywane?), bo każdy wie że początek życia to poczęcie (chyba że jakieś zmiany zaszły w nowoczesnej biologii). Zdasz relacje przed Najwyższym po krótkiej ziemskiej egzystencji nawet jeśli wydaje ci sie teraz że np30 lat które zostało to dużo a trzeba dużo szczęścia żeby przeżyć każdy dzień. Polecam naprotechnologię następnym razem. Pozdrawiam serdecznie
    Zalecam tobie terapię odwykową od TVNu , ewentualnie wyjazd do kraju pochodzenia przodków.
    http://nick.salon24.pl/740782,interesy-wlasciciela-tvn-w-rosji
  • Re: Czy to była ustawka? Autor: ~ToJużŻenada [66.102.9.*]
    Ty i te wpisy przedstawiają prawdziwy obraz katolika polskiego...frustracja..dewocja..dewiacja..abstrakcja..obstrukcja psychofizyczna..destrukcja ...nienawiść do wszystkiego obok - i to tu potrzebny lekarz i to nie 1 kontaktu ale nawet 2 czy 3 a nawet 4 kontaktu
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.1.95.*]
  • Re: Czy to była ustawka? Autor: ~Mosze [213.184.122.*]
    To nie było normalne, taki szybki spadek. Wyprowadzenia majątku może nie będzie, ale spółka ma bardzo duże okazje do zarobienaia na akcjach. My zmoże zraobimy duży pieniendzy
[x]
MTRANS 0,00% 0,05 2019-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.