• Klasyczne odleszczanie Autor: ~Jaro [79.186.236.*]
    W dniu debiutu chodziły pakiety po kilka milionów akcji po 5,70 a dzisiaj można sprzedając 10 tyś zejść z ceną o 5%.Daje to do myślenia.
  • Re: Klasyczne odleszczanie Autor: ~mabmab [37.128.18.*]
    oj tak ... zwykle na tego typu spolkach tak sie dzieje. Rynek deweloperski w rozkwicie, duzo kapitalu holenderskiego inwestujacego w nieruchomosci w Polsce. Spolka pionierska na GPW - bedzie dobrze ale nie teraz. Emisja po cenie nizszej od maksymalnej,bez redukcji - innymi slowy dla tych ktorzy sie znaja i beda cierpliwi. LTI
  • Re: Klasyczne odleszczanie Autor: ~Stan [31.135.161.*]
    Zgoda odbieranie akcji. Bo jeśli ktoś mały- indwidualny kupił po 5.7 tak jak ja za parę złotych z ciekawości to nie po to żeby sprzedać taniej. Nie mam też zamiaru podbijać. Więc czekam aż odkupia od rozczarowanych i potem w miarę rozwoju...zobacze
  • Re: Klasyczne odleszczanie Autor: ~Jaro [83.23.246.*]
    Chyba jednak warto było trzymać akcje GPRE :-)
  • Re: Klasyczne odleszczanie Autor: ~Jaro [83.25.97.*]
    Dziwię się niektórym, którzy ze stratą oddają papier.Na GPW potrzebna jest cierpliwość i mocne nerwy, jak nie posiada się tych cech nie powinno się zaczynać przygody z GPW.Założyć lokaty na 1% i zapomnieć.
  • Re: Klasyczne odleszczanie Autor: ~Jaro [83.25.96.*]
    Doradzałbym trzymanie nerwów na wodzy.Na tej spółce o kursie nie decydują małe płotki ale wielcy inwestorzy
     zwłaszcza instytucje..Przyjdzie jeszcze dobry czas dla tej spółki.
  • Re: Klasyczne odleszczanie/jaro Autor: ~mabmab [37.128.18.*]
    pelna zgoda mam to przecwiczone na innych spolkach... dlatego lapie akcje na dolku. Wczorajsza podbitka i duza transakcja klasyka ustawki. Na marginesie - dobrze ze w tym grajdole nadzor jest na etapie piaskownicy. 30 maja sa wyniki - zobaczymy
[x]
GPRE -0,60% 6,50 2019-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.