oj tak ... zwykle na tego typu spolkach tak sie dzieje. Rynek deweloperski w rozkwicie, duzo kapitalu holenderskiego inwestujacego w nieruchomosci w Polsce. Spolka pionierska na GPW - bedzie dobrze ale nie teraz. Emisja po cenie nizszej od maksymalnej,bez redukcji - innymi slowy dla tych ktorzy sie znaja i beda cierpliwi. LTI
Zgoda odbieranie akcji. Bo jeśli ktoś mały- indwidualny kupił po 5.7 tak jak ja za parę złotych z ciekawości to nie po to żeby sprzedać taniej. Nie mam też zamiaru podbijać. Więc czekam aż odkupia od rozczarowanych i potem w miarę rozwoju...zobacze
Dziwię się niektórym, którzy ze stratą oddają papier.Na GPW potrzebna jest cierpliwość i mocne nerwy, jak nie posiada się tych cech nie powinno się zaczynać przygody z GPW.Założyć lokaty na 1% i zapomnieć.
Doradzałbym trzymanie nerwów na wodzy.Na tej spółce o kursie nie decydują małe płotki ale wielcy inwestorzy zwłaszcza instytucje..Przyjdzie jeszcze dobry czas dla tej spółki.
pelna zgoda mam to przecwiczone na innych spolkach... dlatego lapie akcje na dolku. Wczorajsza podbitka i duza transakcja klasyka ustawki. Na marginesie - dobrze ze w tym grajdole nadzor jest na etapie piaskownicy. 30 maja sa wyniki - zobaczymy