na 17gr nie było zainteresowania spadło 1gr poszły w ruch miliony tak samo po jakimś czasie na 16gr nie było zainteresowania ale po 15gr to od razu ssanie
więc dajcie sobie spokój z tym narzekaniem że koniec bankrut i gaszenie światła bo nie spłynęło żadne info to potwierdzające ...
zależy jak patrzeć bo 15gr przy nominale 1,00 a księgowo ok. 60gr w spółce z tego obszaru mającej udziały w jeszcze innych spółkach ... to może być okazja
Dnia 2017-04-11 o godz. 12:39 ~nie_do_uwierzenia napisał(a): > też tak myślałem kupując po 0,20 zł - że to jakaś okazja. > teraz mam inne zdanie, nie napiszę jakie, bo moderator usunie posta :D
nie pękaj ja tak myślałem wchodząc po 0,24 wszystko się wyjaśni po scaleniu akcji albo wóz albo przewóz ;)
czy nie widzicie ze robia was w trabe najwyrazniej spolka skupuje akcje a zamiast scalenia bedzie wezwanie po 16gr oni nie chca ujawniac tego co sie dzieje w spolce!!
Dnia 2017-04-11 o godz. 16:21 ~Wader napisał(a): > Ja też mam po 0,20 ale niepokoi fakt że o scalaniu cisza i powrocie do ciągłych....chyba że ktoś coś wie
na larku też dość długo trwała procedura scalenia akcji o ile dobrze pamiętam, więc tutaj chyba będzie podobnie
Hyperion spłacił obligacje do 29 marca tego dnia comp był na dużych+ po za tym rozliczenie dotacji w 1 kw zwiększenie akcj.w hyp przez os powiązane z mni ostatnio kup p.Agata
- pojawił się branżowy inwestor który ob.około 49% akcji mss wiąże się to z dofinansowaniem
-odejście prezez Mórawskiej jest związane z wykonaniem zadania jest ona dalej prezesem spł.portfelowej mni sa
Jak widać parkiet ostatnio mija się z faktami może problem był w 4kw ale nie teraz
Co raz więcej os.podchodzi do inf z parkietu z rezerwą nie ma się co dziwić zawsze są o 4 kroki do tył
Zaciekawił mnie tw wpis dlatego rozm z doradcą finans dm alior b który zajmuje się tylko działem telecom zadziwiające przedstawił podobne argumenty do twojich właściwie był zdziwiony że parkiet skupił się na rocznym sprawozdaniu comp i powiązał wszystko z odejściem prezes choć wszędzie pisze że jest ona specem od wierzytelność a ominął fakty z 1kw tak jak z art o problemach ze spłatą obligacji choć po kilku spłata nastąpiła
jednym słowem parkiet jest nam nie przychylny
Raport trzeba umieć przeczytać by się wypowiadać - wie się skad są zyski i straty i kształtowanie się marży
najłatwiej być kurą która gadacze w rytm inwentarza
inwestor branżowy obiął49% akcji mss zwariował jest chory umusłowo