Pewnie trzeba by wchodzić ? na to czekali akcje są to nic ich teraz nie hamuje co zebrali w niepewnych czasach to ich MYŚLĘ ŻE ZMIANA TRENDU BLISKO , OCZYWIŚCIE NA WZROSTOWY pewnie od jutra będę z wami , czekam na ruch ++++++ ? MOCNE KUPUJ ?
przy tylu spółkach słupach nie dowiesz się prawdziwego FF ważne jest KTO ZEBRAŁ TEN DUŻY PAKIET PO 10 GR /AKCJA
w dniu 10.04.2017r. w ramach umowy objęcia akcji objęła 62 317 500 akcji Emitenta. Członkowie Rady Nadzorczej jako wartość dokonanych transakcji wskazali, że objęcie dokonane zostało po cenie 0,10 zł za akcje.
POMAD 62,3 MIL AKCJI + TO CO NA KAŻDYM ICH SŁUPIE DAJĄ JEDNO GOTOWOŚĆ DO RUSZENIA wszystko co uda się kupić poniżej 10 gr to darowizna no przynajmniej taniej niż Parówka ,,JUŻ CZAS''
na PRESENT24 też ktoś łyknoł pakiet po 10 gr a były po 7 gr i zastanawiali się nad kupnem ale jak przemyśleli to ładnie odbiło to wkurza jak kupują taniej od większościowego - nie ? wywalasz dużą kase po 10 gr a leszcze mogą dziobać po 9 gr ile chcą . dobre nie ?
Wazne ze cos sie dzieje. Jesli dobrze zrozumialem tresc umowy to taka sprzedaz psa za milion a w zamian dwa koty po 500 tys.? Zobaczymy co zrobi z tymi akcjami?
Jak to skąd kupił po 8 i teraz będzie chciał puścić po 9 lub 10, nie będzie czekał na mocne wybicie tylko jak sprzeda znowu będzie pisał że nic z tego nie będzie
to mały sygnał kupna jak dla mnie skoro akcje z PP wpływają do spółki taki duży pakiet kupiony po 10 gr /szt to dla mnie sygnał czemu bym miał nie kupić w tańszej cenie niż parówka DLA MNIE ,,KUPUJ"" a wy jak uważacie , WASZ WYBÓR
ale z tego co widać Mały to te akcje objeła młoda paruwka damianek...no i te akcje jeszcze nie są zarejestrowane więc z tym odpałem na razie moze byc kiepsko do czasu wprowadzenia kacji do obrotu co myslisz? masz juz jakis pakiet?