Pamiętacie jak pisałem że tutaj będą spadki i że żadna gra nie wyjdzie w najbliższym czasie? https://www.bankier.pl/forum/temat_wazne,23293537.html To teraz piszę że zapraszam na KLASZTORNE https://www.bankier.pl/forum/forum_o_produkty-klasztorne-s-a,6,21,10000001403.html
Na klasztornych można odrobić straty poniesione na mgames. Kto kumaty ten zaczai;) Dobrze radzę ;)
Dalej przeczysz faktom? Myślisz że takim zachowaniem sprawisz że kurs akcji spółki mgames wzrośnie? Muszę Cię rozczarować bo niestety nic nie zdołasz swoimi wypocinami zmienić. Żadne umowy nie doszły do skutku. Poczytaj moje posty z tamtych czasów i powiedz teraz głośno w którym momencie nie miałem racji?
Wyobraź sobie że jak duża grupa przejdzie na reklamowaną spółkę to automatycznie bardzo duża część (tych pierwszych) będzie w stanie odrobić straty poniesione na poprzedniej spółce. To z kolei daje ci kolejnych zwolenników którzy umocnią wiarę w Ciebie i Twoje umiejętności inwestowania. Taka sytuacja zaistniała właśnie tutaj. Guru o nicku MOOC naganiał z grupą wiernych kolejnych co spowodowało że ta spółka stała się klasycznym dogmatem. Tutaj nie pozostało już nic prócz wiary. Ala jak wszyscy wiemy "Wiara czyni cuda", wiara w tak dużej grupie to już nie cud lecz MOC! Więc tutaj może dochodzić do tak skrajnych przypadków jak np. kolejny wzrost w okolice 1 zł. To może być kolejny nurt inwestowanie na giełdzie za pomocą "wiary". Być może za parę lat będzie można się spotkać z książkami na ten temat, albo portalami internetowymi którye będą publikować informacje typu : ranking dogmatu o największej rzeszy wiernych.
Ciężko teraz stwierdzić co się tutaj może stać. Pewne jest że jeżeli MOC nie wróci z wiarą, to wiara na tej spółce zaniknie bo spółka nie robi nic... ;)
To juz nie naganiasz na Jaguara? Teraz taki "taniutki". Pamietam..., jak nachalnie naganiales na niego gdy byl po 20 gr. Teraz naganiasz na nastepnego smiecia zeby z jak najmniejszymi stratami wyjsc. Koncz wasc, wstydu oszczedz:)
Dnia 2017-04-07 o godz. 10:21 lakiluuk napisał(a): > Pamiętacie jak pisałem że tutaj będą spadki i że żadna gra nie wyjdzie w najbliższym czasie? > https://www.bankier.pl/forum/temat_wazne,23293537.html > To teraz piszę że zapraszam na KLASZTORNE > https://www.bankier.pl/forum/forum_o_produkty-klasztorne-s-a,6,21,10000001403.html > > Na klasztornych można odrobić straty poniesione na mgames. > Kto kumaty ten zaczai;) > Dobrze radzę ;)
odnośnie Mgames miałeś rację i wielu przed tą spółką przestrzegało. Mgames urosło wyłącznie na fali hossy na spółkach z gamedevu i dlatego, że podaż była ograniczona. Zarząd miał duże problemy z wprowadzeniem akcji serii D do obrotu. Trwało to prawie rok!!! Ale najważniejsze w tej spółce jest to, że "wytransferowali" całą kasę ze spółki do nikomu nie znanej BBM a po co to zrobili? A no po to aby nikt nie wiedział co się dzieje z tą kasą, no i znamiennym faktem w tej sprawie jest to, że udziały w BBM sprzedawał nie kto inny jak WKM. Tak oszukać akcjonariuszy i wydrenować ich z kasy a ci dalej wierzą :/ Moim zdaniem to są naganiacze którzy są blisko powiązani z WKM i zarządem bo nie wierzę aby ktoś normalny inwestował w tą wydmuszkę.
A co do Klasztorne to ja znalazłem lepszą inwestycję (oczywiście moim zdaniem): JWA. W piątek kupiłem też trochę LOYDa bo czuję, że wyjdą z chwilowych kłopotów z płynnością. Oczywiście nie naganiam na żadną spółkę. Piszę tak aby był ślad, jak za kilka miesięcy moje spółki urosną kilka set % :)
Dnia 2017-04-09 o godz. 08:02 ~10groszy napisał(a): > Dnia 2017-04-07 o godz. 10:21 lakiluuk napisał(a): > > Pamiętacie jak pisałem że tutaj będą spadki i że żadna gra nie wyjdzie w najbliższym czasie? > > https://www.bankier.pl/forum/temat_wazne,23293537.html > > To teraz piszę że zapraszam na KLASZTORNE > > https://www.bankier.pl/forum/forum_o_produkty-klasztorne-s-a,6,21,10000001403.html > > > > Na klasztornych można odrobić straty poniesione na mgames. > > Kto kumaty ten zaczai;) > > Dobrze radzę ;) > > odnośnie Mgames miałeś rację i wielu przed tą spółką przestrzegało. Mgames urosło wyłącznie na fali hossy na spółkach z gamedevu i dlatego, że podaż była ograniczona. Zarząd miał duże problemy z wprowadzeniem akcji serii D do obrotu. Trwało to prawie rok!!! Ale najważniejsze w tej spółce jest to, że "wytransferowali" całą kasę ze spółki do nikomu nie znanej BBM a po co to zrobili? A no po to aby nikt nie wiedział co się dzieje z tą kasą, no i znamiennym faktem w tej sprawie jest to, że udziały w BBM sprzedawał nie kto inny jak WKM. Tak oszukać akcjonariuszy i wydrenować ich z kasy a ci dalej wierzą :/ Moim zdaniem to są naganiacze którzy są blisko powiązani z WKM i zarządem bo nie wierzę aby ktoś normalny inwestował w tą wydmuszkę. > > A co do Klasztorne to ja znalazłem lepszą inwestycję (oczywiście moim zdaniem): JWA. W piątek kupiłem też trochę LOYDa bo czuję, że wyjdą z chwilowych kłopotów z płynnością. Oczywiście nie naganiam na żadną spółkę. Piszę tak aby był ślad, jak za kilka miesięcy moje spółki urosną kilka set % :)
Jeszcze raz, udowodnij to, bo póki co dowody podane przez ciebie w tym temacie ("...że udziały w BBM sprzedawał nie kto inny jak WKM...") są mętne.
Dnia 2017-04-09 o godz. 08:12 ~mgames napisał(a): > Dnia 2017-04-09 o godz. 08:02 ~10groszy napisał(a):
> > Jeszcze raz, udowodnij to, bo póki co dowody podane przez ciebie w tym temacie ("...że udziały w BBM sprzedawał nie kto inny jak WKM...") są mętne.
przecież już ci podałem w tym wątku co poddawałaś/eś w wątpliwość moje twierdzenia. Wtedy jak ci wytłuściłem czarno na białym to nagle zamilkłaś/eś, wróć do tamtego wątku, wszystko masz ładnie napisane.
Dnia 2017-04-09 o godz. 09:02 ~10groszy napisał(a): > Dnia 2017-04-09 o godz. 08:12 ~mgames napisał(a): > > Dnia 2017-04-09 o godz. 08:02 ~10groszy napisał(a): > > > > > Jeszcze raz, udowodnij to, bo póki co dowody podane przez ciebie w tym temacie ("...że udziały w BBM sprzedawał nie kto inny jak WKM...") są mętne. > > przecież już ci podałem w tym wątku co poddawałaś/eś w wątpliwość moje twierdzenia. > Wtedy jak ci wytłuściłem czarno na białym to nagle zamilkłaś/eś, wróć do tamtego wątku, wszystko masz ładnie napisane. >
Skoro powołuję się na dowody przez ciebie podane, to znaczy, że uwzględniam je wszystkie, również podane "w tamtym wątku". Są mętne, to do czego mam się odnosić (?)
Dnia 2017-04-09 o godz. 09:14 ~mgames napisał(a): > Dnia 2017-04-09 o godz. 09:02 ~10groszy napisał(a): > > Dnia 2017-04-09 o godz. 08:12 ~mgames napisał(a): > > > Dnia 2017-04-09 o godz. 08:02 ~10groszy napisał(a): > > > > > > > > Jeszcze raz, udowodnij to, bo póki co dowody podane przez ciebie w tym temacie ("...że udziały w BBM sprzedawał nie kto inny jak WKM...") są mętne. > > > > przecież już ci podałem w tym wątku co poddawałaś/eś w wątpliwość moje twierdzenia. > > Wtedy jak ci wytłuściłem czarno na białym to nagle zamilkłaś/eś, wróć do tamtego wątku, wszystko masz ładnie napisane. > > > > Skoro powołuję się na dowody przez ciebie podane, to znaczy, że uwzględniam je wszystkie, również podane "w tamtym wątku". > Są mętne, to do czego mam się odnosić (?)
ale co jest mętne według ciebie? Skoro emisję serii E w całości objął WKM, któa opłacona została potrąceniem wzajemnych zobowiązań za udziały w BBM, to co tutaj jest mętne? A już wiem, spółka nie powiedziała wprost, że udziały w BBM sprzedał główny akcjonariusz WKM :) No tak, pod tym względem masz rację, polityka informacyjna spółki Mgames jest bardzo mętna.
Dnia 2017-04-09 o godz. 08:24 ~krull napisał(a): > Przecież naganiasz. A jak te "twoje" spółki nie urosną? Też będzie ślad. Co wtedy zrobisz?
no cóż czasami się zdarza, że na czymś stracę ale ogólnie co roku płacę dość wysokie podatki, więc mieszczę się w tych 10% co niby tylko oni zarabiają. A co do moich inwestycji to broń Boże aby ktoś je kupował z tego forum. Wy tu macie "super" inwestycje i czekajcie aż ta inwestycja pozwoli wam wyjść choć na 0. Może ktoś kiedyś zrobi podbitkę?