Dnia 2017-04-03 o godz. 18:07 ~MAŁYBOSS napisał(a): > ciekawe kogo nakarmili dzisiaj akcjami po 8 gr > > Tatus nakarmi cie z piersi lub z czegoś podobnego > jakiegoś dydka na pewno dostaniesz
Ciekawe ?
~MAŁYBOSS zobaczył jak ~ git karmi kota benzyną. Co ty wyprawiasz ~ git ? Wypuść tego biedaka ! ~ git wypuścił kota . Kot uciekł ale wkrótce padł. Hmm ? pomyślał ~MAŁYBOSS - pewnie benzyna się skończyła.
nn_nn nigdy nie potrafił pisać ani rysować ale cwaniak był z niego wielki gdy miał na lekcji plastyki narysować przyrodę nie wiedział jak się za to zabrać no i tak mineła lekcja o rysunku zero pani sprawdza rysunki podchodzi do laptopa a ten wymalował słabego kotka potem do 1982 ten też jakiegoś pieska na 3= potem do obserwatora i znowu kotek pani podchodzi do nn-nn i pyta ,co namalowałeś ? nn-nn odpowiada KOZĘ NA TRAWIE a gdzie ta trawa ? KOZA ZJADŁA a gdzie ta koza ? TAM GDZIE KOZY NIE MA KOZA SIĘ NIE PASIE i znowu błysnął nn_nn BŁYSZCZ MŁODY DO BÓLU
To jest wielki zwał i zwał i wielki porzeb amen.Masz racje tu muszę ci ja przyznac.Grubas naprwde zwija juz biznes na dobre walizki saa juz spakowane i ucieka z naszym cieżko zarobiionym klopsem :(
Dnia 2017-04-04 o godz. 14:48 ~nie_zarobie napisał(a): > To jest wielki zwał i zwał i wielki porzeb amen.Masz racje tu muszę ci ja przyznac.Grubas naprwde zwija juz biznes na dobre walizki saa juz spakowane i ucieka z naszym cieżko zarobiionym klopsem :(
ON KLOPSA TO CIŻKO WYWALI W KIBLU ZA STODOŁO AŻ SIĘ ZASAPIE TEN USZATY KLOPS ...
elgrubino mam twoje IP [157.25.136.*] zapisane jako ,,NIEZŁY CWANIAK '' ale nie pamiętam już dlaczego ? Pewnie z jakiś dawniejszych wpisów hehehehe no nie chcą podawać niżej , myślisz że warto już łapać ?