Dnia 2017-03-29 o godz. 10:49 ~git napisał(a): > logiczne jest to ze upchaja Ci ile zechcesz po 8gr. - bedzie taniej...
A propos powyższego , możesz mi ~git odpowiedzieć czemu od czasu Twojego postu nie ma dnia by można kupić po 8 gr ile się zechce ? Jak to jest logicznie, że po stronie popytu po 8 gr codziennie wiszą nie zrealizowane zlecenia a wczoraj -04.03 sprzedawali po 0.08 gr tylko do 13.30 pomimo ofert kupna ? Bo logiczne jest to że ...........................................(tu Twoja odpowiedź ) . Możesz odpowiedż skonsultować z MałymBoss;em , tylko odpowiedz na temat ( a dopiero po tem, ewentualnie , tak jak ostatnim razem co o mnie myślisz)
poniedziałek pogonili ponad bańke papiera po 8gr , ustaw zlecenia nn na kupno i sie przekonasz ze wpadnie ten papier toaletowy w twoje rece.Pewnie juz jestes w ubrany i liczysz na podbitke jak 99% naiwniaków na tym forum , ja na giełdzie jestem juz dobrych kilkanaście lat i kilka myków ekipy z Płocka widziałem .Za dużo musieli by włożyc i spore ryzyko że leszcz wczesniej ubrany zacznie wyskakiwać .Maja inne spółki , niektóre jeszcze przez nich nie ruszane - tam bedzie gra . Oni maja zarabiać a nie dac Tobie zarobić .Mimo to życze Ci powodzenia .Podobał mi sie żart z kotkiem ....
Nie lubie parówy dlatego że drenuje leszczom kieszenie bez skrupułów !!!!! i w dodadku jest brzydki i pazerny na ich kase aż zerzre im wszystko nie zostawiając im na bułke z wodą ???