• Witamy Autor: ~xXx [46.134.182.*]
    Witamy ING.
    Pasy zacięte rakieta start
    Pozdrawiam
  • Re: Witamy Autor: ~zz [87.207.57.*]
    WITAMY ING -------------smiech
  • Re: Witamy Autor: ~Tarzan [80.187.112.*]
    Patrząc na to co było wyprawiane z kursem kilka miesięcy, to będzie teraz powtórka jak zaczęła się stała jazda do góry od początku notowań.
    Bym się nie zdziwił, że w tym roku 10zeta pęknie i to z hukiem.
  • Re: Witamy Autor: ida2010 [95.49.30.*]
    Najprawdopodobniej NN ujawni się jako znaczący akcjonariusz. Bardzo mi się podoba , ze pakiety po kilkaset akcji są sprzedawane z coraz wyższą ceną, dzisiaj 5,4 zł. Myślę, że 10 zł "pęknie" znacznie szybciej.
  • Re: Witamy Autor: ida2010 [178.42.23.*]
    Ale cisza na forum? Nawet nikt nie na pisze , że większość wskaźników technicznych pokazuje MOCNE KUPUJ. PS. Podejrzewam, że większość forumowiczów sprzedała akcje. Wrócą przy znacznie wyższym kursie.
  • Re: Witamy Autor: ~Wtk [89.64.4.*]
    Najpierw musimy przetrwać poniedziałkowy trumpmageddon ale przetrwamy
  • Re: Witamy Autor: ~Wtk [89.64.4.*]
    Kurde wcięło mi posta...
    Nie sadze by forumowicze sie wyprzedali. Ja tu siedzę od czerwca 2016 i dobierałem z 5 razy. Także w 2017. APR to 30% mojego portfela. Jest na forum kilka osób... Spokojny, Marcin (dawno nic nie pisał). Szanuje te spółkę za stabilne zachowania akcjonariuszy. Wiele było wpisów ze to inwestycja długoterminowa. W końcu ma być tu drugi InterCars, a to nie następuje z dnia na dzień.
  • Re: Witamy Autor: ~TakiOn [176.184.130.*]
    A o czym tu pisac ? Wszystko w dobrej kondycji...
     ida2010 tylko zamieszanie sieje.. i zbedne pitolenie 
  • Re: Witamy Autor: ida2010 [188.146.3.*]
    "TakiOn" nieładnie wypowiadssz się o mnie. Na pewno należysz do tej grupy inwestorów, którzy posiadaja od 1 do 100 akcji spółki i sa bardzo przemadrzali!
    ida vel kunig czy jak ci tam z parkietu przeciez ty wszystkich sam krytykujesz nawet tych co dawno zachecali do kupna tej społki bo po twoich wpisach piszesz to samo co na parkiecie tak wnioskuje,kazdy tutaj ma własne zdanie nie tylko ty i robi i pisze co chce
    "zz" bardzo madry wpis, chyba skończyłeś filologię polska na UJ.

PS. Moje wpisy sa różne, czasami merytoryczne, czasami ironiczne, inteligentny inwestor potrafi je odróżnić a Ty......
    Nie mój drogi, nie jest tak jak mówisz i zapewniam Cie ze jestem tu już dość długo a ilość akcji znacznie odbiega od Twoich kryteriów... I wiem tez, ze takie czasem chaotyczne wpisy jakie pojawiają się z Twojej strony nie są tu potrzebne.

Trzymajmy poziom meteorytyk i klasę. Pozdrawiam
    Nigdy nie pisałem, że jesteś krótko na tym papierze, tylko o Twoim portfelu , który mieści się w przedziale 1-100 akcji.

PS. Czytajac Twoje wpisy, wg mnie , nie zauważyłem klasy i merytoryki.
    Dnia 2017-03-26 o godz. 12:27 ida2010 napisał(a):
    > Nigdy nie pisałem, że jesteś krótko na tym papierze, tylko o Twoim portfelu , który mieści się w przedziale 1-100 akcji.
    >
    > PS. Czytajac Twoje wpisy, wg mnie , nie zauważyłem klasy i merytoryki.

Napisałem:
    Nie mój drogi, nie jest tak jak mówisz i zapewniam Cie ze jestem tu już dość długo a ilość akcji znacznie odbiega od Twoich kryteriów...

Nie musiałeś pytać ale po stwierdzeniu o moich ilościach akcji sam wyznaczyłeś/pokazałes swój przedział/poziom inteligencji/rozumowania w którym prowadzisz konwersacje...
    Wiec wyprzedziłem ewentualne Twoje dalsze dygresje i odpowiedziałem na wcześniejsze stwierdzenie

Jakiś tydzień temu pisałem do Jantara zęby sie nie wychylał z brakiem perspektyw na 5zł bo 5 zł równie dobrze możemy zrobić przed końcem marca i zęby nie umieszczał niepotrzebnych wpisów. Zostałem zminusowany. I mineło zaledwie pare dni i jaki dzis mamy kurs?
    Znowu mnie obraziłeś piszac o mojej inteligencji. Możesz być akcjonariuszem APR od debiutu na GPW kupujac po 5 akcji z pensji co miesiac - portfel nie przekryczy 100 akcji. Jantar, co mnie obchodzi.

A teraz napiszę merytorycznie do 4 kwietnia kurs spadnie do 4,92 zł.
    Jako duży inwestor napisałbyś, że utrzmasz kurs, ale majac 100 akcji tracisz tylko 5 zł, jedno wydanie gazeta " Parkiet", na pewno nie prenumerujesz, bo Cię nie stać, gdybyś miał 100000 akcji byłbyś w plecy 50 000.

Ale ty jesteś płotka, ktora wymadrzsię na forum.

Jeszcze jedno, zanim kogoś obrazisz, zastanów się kim on jest. Inteligentny człowiek tak nie postępuje!!!
  • Re: Witamy Autor: ida2010 [188.146.5.*]
    I jeszcze jedno, praktycznie w każdym poscie używasz, posiłkujesz się słowem inteligencja . Inteligentny człowiek używa słów: przepraszam, dziękuję, pomyliłem się; Ciebie na to nie stać!!!!!  Niech inni forumowicze ocenią poziom Twojej inteligencjii,

PS. To co spadamy o 1 % codziennie do 4 kwietnia? 
    panie ,panowie to tylko pieniadz po co sie obrazac i tyle w temacie
  • Re: Witamy Autor: ~Tom [83.20.248.*]
    Tak, ale najpierw korekta
  • Re: Witamy Autor: ida2010 [95.49.25.*]
    Dnia 2017-03-26 o godz. 13:12 ida2010 napisał(a):
    > Znowu mnie obraziłeś piszac o mojej inteligencji. Możesz być akcjonariuszem APR od debiutu na GPW kupujac po 5 akcji z pensji co miesiac - portfel nie przekryczy 100 akcji. Jantar, co mnie obchodzi.
    >
    > A teraz napiszę merytorycznie do 4 kwietnia kurs spadnie do 4,92 zł.

W odpowiedzi na Twoje pytania "spokojny" pomyliłem się o 2 grosze . Patrz ABB - 4,9 zł.

• Re: Witamy Autor: ~wtk [89.64.4.*]
    Dnia 2017-04-06 o godz. 20:02 ida2010 napisał(a):
    > Dnia 2017-03-26 o godz. 13:12 ida2010 napisał(a):
    > > Znowu mnie obraziłeś piszac o mojej inteligencji. Możesz być akcjonariuszem APR od debiutu na GPW kupujac po 5 akcji z pensji co miesiac - portfel nie przekryczy 100 akcji. Jantar, co mnie obchodzi.
    > >
    > > A teraz napiszę merytorycznie do 4 kwietnia kurs spadnie do 4,92 zł.
    >
    > W odpowiedzi na Twoje pytania "spokojny" pomyliłem się o 2 grosze . Patrz ABB - 4,9 zł.

No jutro zobaczymy czy taki bedzie kurs. nie powinien zejsc az tak nisko. kurs ktory obstawiales to nie byl kurs ABB przeciez, a gdybys ten kurs obstawial oznaczalony ze masz dostep do informacji, ktorych nie maja inni akcjonariusze, co nie tylko oznaczaloby gre nie fair (w swietle przepisow karnych z ustawy o obrocie instrumentami finansowymi).

no nic, w spolce podjeto decyzje ktore dlugoterminowo moga wplynac korzystnie, niekoniecznie korzystne dla nas akcjonariuszy biorac pod uwage kurs w tym konkretnie momencie.
  • Re: Witamy Autor: ida2010 [83.28.174.*]
    Gdzie jest Pan "TakiOn" zamilkł, Kilkakrotnie mnie obraził. Nie będzie "pitolenia" tak określałeś moje wpisy. Gdybyś był osoba kulturalna, chiciaź raz użyłbyś słowa ""PEPRASZAM". W takim razie rzeczowo : jutro kurs APR poniżej 5 zł.

PS. Do 4 kwietnia zostało jeszcze trochę czasu!
  • Re: Witamy Autor: ida2010 [83.28.174.*]
    Miało być: "PRZEPRASZAM".
  • Re: Witamy Autor: ~Wtk [46.169.136.*]
    To chyba roboty miałyby doprowadzić do tej korekty bo ulica tych akcji ma jak na lekarstwo... zupełny brak płynności w ostatnich dniach gdy szeroki rynek dotknęła korekta moim zdaniem wskazuje raczej ze ewentualnie cofnięcie nie powinno być tak głębokie (chyba ze na szerokim znowu pogorszą sie nastroje). Rozumiem Idą ze chciałabyś dokupić
  • Re: Witamy Autor: ~spokojny [78.8.4.*]
    dziś ściąganie stop lossów przed wynikami? będzie bujało chyba...
  • Re: Witamy Autor: ~on [83.23.54.*]
    Zaczeła sie korekta, głeboka nie bedzie jakies 10-15 %
    chcesz kupić? kupuj... ale nie jęcz gdzie popadnie... dla mnie to ruchy na kursie związane ze zbliżającymi się wynikami... niektórych trzeba wyhuśtać

że AP nie idzie ostro w pionie to akurat dobrze moim zdaniem, lepszy zbilansowany kurs

Dnia 2017-03-29 o godz. 11:06 ~on napisał(a):
    > Zaczeła sie korekta, głeboka nie bedzie jakies 10-15 %

Zobacz wątki dotyczące Auto Partner Zobacz profil Auto Partner  
    Autor: ~Tom [83.23.54.*] 2017-03-29 11:04
    Opublikowano przy kursie:  5,19 zł , zmiana od tamtej pory: -0,39%
    Re: A co to znowu ?
    Pewnie zaczeła sie korekta

• Re: Witamy Autor: ~Wtk [46.169.136.*]
    Nie wierze w spadki ponad 10% ani zejście poniżej 5. Naganiacze chcą dokupić albo wejść
  • Re: Witamy Autor: ida2010 [87.119.31.*]
    Uwierz!

PS. "TakiOn"
  • Re: Witamy Autor: ~Wtk [94.254.130.*]
    Ja pierd... ktos wystawil zlecenie sprzedazy pkc 70 000 akcji. To Ty Ida? :) perfidna zagrywka
  • Re: Witamy Autor: ida2010 [95.49.54.*]
    Perfidią jest obrażanie kogoś na forum. Ja i TY możemy kupić i sprzedać akcje po cenie jaka nam odpowiada. TO JEST RYNEK..

A na tym forum jest kilku "niekulturalnych forumowiczów".

PS. Smutne jest to, że NIKT nie broni kursu, czyli zainteresowanie spółką jest małe.
  • Re: Witamy Autor: ~wtk [165.225.84.*]
    Dnia 2017-03-30 o godz. 09:08 ida2010 napisał(a):
    > Perfidią jest obrażanie kogoś na forum. Ja i TY możemy kupić i sprzedać akcje po cenie jaka nam odpowiada. TO JEST RYNEK..
    >
    > A na tym forum jest kilku "niekulturalnych forumowiczów".
    >
    > PS. Smutne jest to, że NIKT nie broni kursu, czyli zainteresowanie spółką jest małe.

zupełnie Ciebie nie rozumiem w tym momemncie. ja kogoś obrażam? skupmy się na spółce a nie na jakichś przepychankach słownych sprzed kilku dni.

wracając do dzisiejszego kursu - ktoś ustawił zlecenie PKC 70.000 akcji i na chwilę przed godziną 9 je anulował zbijając kurs. to jest kryminał w najczystszej formie.

czy możesz mi powiedzieć co masz na myśli że smutne jest to że nikt kursu nie pilnuje?
    jakich działań i od kogo oczekujesz? przecież tu widać że gra od dłuższego czasu jest na odebranie ulicy ostatnich sztuk akcji jakie posiadamy.
    Nie wiem, czy tak do końca jest. Czy ktoś chce odebrać akcje? Spółka jest za krótko na GPW, spółka rodzinna, analitycy i "sterujący" funduszami muszą zaufać spółce (patrz. Briju - jak rodzina oszukała NN). Była wymiana pakietów niedużych (kilkaset akcji).

PS. Jeszcze raz powtarzam, nie wiele osób używa niecenzuralnych słów pod moim adresem, uważając się za GURU GPW.
    Czy Ty, przepraszam, że zwracam się do Ciebie Ty, bo się nie znamy : używasz słów na forach:" pitolenie, pokaż jaja".
    Te osoby powinny się nauczyć pokory o ile z sukcesem chcą inwestować na GPW.
    Dnia 2017-03-29 o godz. 23:21 ida2010 napisał(a):
    > Kolejny "Madry". Przecież pisałem wczoraj , że dzisiaj będa solidne spadki.
    > Jeżeli chcesz możemy powtórzyć to jutro.

Wybacz moją kulturę osobistą jednak nie potrafię pisać inaczej do kogoś kto się unosi taką pychą... teksty typu "chcesz zaraz tu będzie 1 grosz" i chce straszyć innych i działać na psychologie słabszych inwestorów.

To jest na pewno mniej kulturalne, niż to co ja do Ciebie napisałem. Rób co chcesz ze swoimi akcjami, chcesz sprzedaj wszystko, kto Ci broni?

Tyle w temacie... Panie kulturalny terrorysto ;)

GURU to niestety robi tu z siebie ktoś inny, co widać po licznych wpisach w innym wątku....
    Nigdy nie napisałem " chcesz zaraz będzie tu 1 grosz", nie dość, że używasz brzydkich słów to jeszcze kłamiesz.

Zastanów się nad sobą!
    Dnia 2017-03-30 o godz. 08:42 ida2010 napisał(a):
    > Masz "dobrą" cenę 4,91. Chcesz jeszcze taniej?

Dnia 2017-03-30 o godz. 08:44 ida2010 napisał(a):
    > Proszę 4,83: jeszcze taniej?

ten "1 grosz" to była przenośnia... To Ty zastanów się nad sobą.

Tak jak pisałem, chcesz sprzedaj wszystko, nikt Ci nie broni, Twoje akcje, Twoja decyzja...

Panie kulturalny terrorysto :)
  • Re: Witamy Autor: ~wtk [165.225.84.*]
    to nie jest forum o kulturze osobistej tylko APR. slowa na ktore sie powolujesz to, hmmmm - slyszalem na forum gorsze ;).
    na razie scenariusz o ktorym pisalas ze kurs ponizej 5 sie nie sprawdzaja.

tak w ogóle to jesteś facet czy kobieta? Ida to żenskie imię

• Re: Witamy Autor: ~ida2010 [95.49.54.*]
    Dnia 2017-03-30 o godz. 11:15 ~wtk napisał(a):
    > to nie jest forum o kulturze osobistej tylko APR. slowa na ktore sie powolujesz to, hmmmm - slyszalem na forum gorsze ;).
    > na razie scenariusz o ktorym pisalas ze kurs ponizej 5 sie nie sprawdzaja.
    >
    > tak w ogóle to jesteś facet czy kobieta? Ida to żenskie imię
    >

Odrobina sarkazmu!. Nie posądzałbym Ciebie o "taką" niewiedzę. Lepiej spytaj, czy "spokojny" , "TakiOn" to mężczyzna lub kobieta?
[x]
AUTOPARTN -2,78% 22,70 2026-05-07 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.