• ta sanacja to dla pucu Autor: ~wierzyciel [83.15.253.*]
    Jestem wprawdzie małym wierzycielem a nie inwestorem giełdowym, ale dostałem "po rogach" nie mniej niż inwestorzy. Jestem przekonany, że ogłoszona sanacja jest jedynie odroczeniem zaplanowanej upadłości likwidacyjnej. Zarządca zapewne to wie i powinien zapobiec dalszemu "płukaniu" spółki. Wystarczy, że zarząd wyprowadził kupę szmalu na remonty techniczne wykonywane przez firmę prawniczą, o czym pisał ktoś w poprzednim poście, oraz do spółki zależnej, której pakiet właścicielski posiadają ci sami ludzie. Czas z tym skończyć i nie czarować sędziego komisarza smutnymi raportami i uchwałami. Najlepiej by było jakby tam wkroczył prokurator z urzędu i pozamiatał. Az dziwne, że przy tak zmasowanej krytyce i sygnałach o domniemanych przekrętach jeszcze tego nie zrobił. Trudno uwierzyć, że w dzisiejszych czasach odpowiednie służby tego nie monitorują :(:(
  • Re: ta sanacja to dla pucu Autor: ~sten [83.15.253.*]
    a gdzie ty byłeś kiedy dojono sp-kę? dałeś się cwaniakom wydymać a teraz się użalasz. banki swoje odbiorą a malutki zawsze miał w plecy. jakby one czuły się zagrożone to już by się tam kotłowało od chłopców na trzy litery
  • Re: ta sanacja to dla pucu Autor: ~riposta [31.0.35.*]
    witam
    w zwiazku z tym ze wypowiadacie sie nie majac jak zauwazylam zbyt duzo informacji, proponuje w ferowaiu sądów odrobinę dystansu a jeśli nie macie informacji trochę cierpliwości w związku z prowadzonym postępowaniem restrukturyzacyjnym
    bo;
    - trwa odbudowa kontaktów z dostawcami i odbiorcami podpisywane są nowe umowy
    - płacone są wszystkie bieżące zobowiązania m in. w stosunku do pracowników, dostawców zus i i urzędów skarbowych
    - zarąd sółki został zwolniony z dn. 29.12.2016r.
    I STAŁ SIĘ CUD

są pieniądze na koncie , wszyscy mają zapłacone , dostawcy chcą pracowć ze spółką tylko bybły zarząd dosunięty od zarządzania przez sąd restrukturyzacyjny jest bardzo nie zadowolony

pozdrawiam
  • Re: ta sanacja to dla pucu Autor: ~Jan [109.243.178.*]
    Dziękuję za słowa otuchy, może spółka powoli odzyska choć część wiarygodności. Spółka o takim profilu ma przyszłość!
[x]
SCOPAK 4,95% 0,05 2020-06-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.