Zauważ tylko jedno-jak piszesz-wywalanie akcji,które natychmiast sa skupowane.Gdyby były jeszcze zbyt drogie-nie byłoby kolejki po akcje za 19 groszy.Ja również czekam na te wywalane akcje za 19 groszy i to sporą ilość.Jeżeli posiadasz akcje-proszę -jutro wywalaj-jak to napisałeś !!!!!!!!!!!!!! Zbuduję z 19 groszy kolejny pakiet !!!!!!!!!!!!!
No cóż-każdy z nas ma swoje spojrzenie na tą spółkę- i do tego podporządkuje swoją strategię-moja to baza 19 groszy [ ani grosza wyżej ] i możliwość kupienia -o ile to będzie jeszcze realne-kupić niżej.Jestem realistą-baza 19 groszy jest poprawnai z tym wskaźnikiem cenowym i ilością akcji będę aktywnym graczem na rynku.Oczywiście-są akcjonariusze mający jeszcze bardzo niską bazę-może nawet poniżej11-10 groszy-ale to sa już jednostki a nie masowa ilość,Przy trendzie wzrostowym zapewne dołączą kolejni gracze.Czas -to wyznacznik trendu!
Tu będzie niezly numer a patrowicz nie ma tu nic do rzeczy,,ale fajnie bylo o nim poczytac mityczne historie,,moze i patrowicz będzie maly,,,zobaczymy...
Odnoszę wrażenie ,że tutaj gra dobrze zorganizowana niejednorodna grupa-tak ,by nie przekroczyć progu 5 procent.I chyba trwa dysputa-jaki poziom wsparcia.Dzis był sygnał-chyba jednego z nich-że ryzykowne jest dalsze zanizanie kursu. Ciekawe-jak odpowiedzą pozostali.Dla nas ciekawszy byłby taki scenariusz przy wzrostach.
Scenariusz na najbliższe dwa miesiące wygląda tak Podanie infa kto ma emisję będzie oczywiście po sesji czy będzie jutro czy w maju tego nikt nie wie ponieważ kary za nie trzymanie się terminów są żadne lecz po infie otwarcie będzie na +100% z ceną około 0,40-50 i to będzie wspomniane odcięcie od akcji ponieważ cena 0,50 już nie będzie tak atrakcyjna jak teraz po czym max 2 dni na + i korekta na 0,35 (realizacja zysków) po tym trochę kiszonki i bujanie 0,40-50 a po podaniu wyników w maju które na 1000% będą bdb jazda na 1 zł w 2-3 dni Tak będzie i jeśli ktoś widzi inną opcję to z chęcią wysłucham ponieważ moja jest podparta fartami a teksty o wywalaniu bardzo mnie śmieszą :) ale macie rację po to ktoś uwalał od maja żeby sprzedać na +100% :D Taka akcje robi się żeby zarobić kilkaset jak nie tysięcy % a emisja to była jeszcze planowana jak kurs bujał po 6 zł Widać że niektórzy jeszcze mało widzieli a tym bardziej na NC Spółka ma bdb kondycję finansować co przyciągnie ulicę ale to już będzie na poziomach powyżej 1 zł bo teraz za dużo niewiadomych ale wiecie jak jest KUPUJ PLOTKI SPRZEDAWAJ FAKTY bo jak już będzie wszystko wiadome i zaklepane to pod co będziemy rosnąć ??? zostaną tylko marzyciele ubrani w nasze akcje po 1-2 zł liczący na 5 zł bo przecież takie super wyniki podali ale nikt się nie zastanowi że to już jest w cenie i będą kupować jak polimex po 17 zł buahahhahahahahahaha Ale leszczyna nigdy się nie nauczy że kupuje się w dołku jak teraz a sprzedaje na górce czyli 0,5-1 zł Pozdrawiam zapakowanych jak ja i odezwę się za jakiś czas bo szkoda mi już czasu na kształcenie ulicy która i tak zrobi po swojemu a później będzie płacz ile to oni nie stracili a przecież miało być 30 zł na polimexsie xD
Widać że jest gruby jego słupy i Tomek od czarnej roboty. Kiedyś była Ola ale spaliła już nicka ,podgoniła do 0,32.
Teraz on pomaga w rozdaniu reszty papierka.
Jeśli papier dobry to sam się obroni.
Tomku ile masz z tego że tak usilnie tłumaczysz i wyjaśniasz na forum potencjał wzrostów. Piszesz o 1 zł tzn że max 50% z tego urośnie. Może urośnie
Jeśli myślisz że te 2 000 000 jest na S po 0,32 to nie masz pojęcia o graniu na giełdzie i tym papierze bo te 2 000 000 był już nie raz a nawet na 0,24 stało To tylko pokazuje ile ktoś tego ma lecz nie jest to jedna osoba ponieważ zawsze jest w 2 pakietach po 1 000 000 każdy ponieważ 2 000 000 to już sporo ponad 5% To jest straszak na takich leszczy jak ty bo myślę że wystarczy wymienić kilka osób z forum i już robi się kolejne 2 000 000 na ich rachunkach i o te akcje chodzi zbieraczowi który oczywiście zbiera cały czas i jak ktoś tego nie widzi to jest ślepy Panie Ra i Tomek2 to wy skończcie spamować ponieważ nic nie wnosicie do dyskusji a wasza gra polega na oddawaniu po 0,22 i niby jak spada to odkupujecie chociaż pan Tomek2 to ostatnio po 0,23 pakował jak już był sygnał na S :D Buahhahahahahaha Zero wiedzy macie i bardzo nie lubicie jak ktoś jest dużo lepszy od was :)
Tylko kolego zrobiłem już 3 kółeczka,akurat teraz mi nie wyszło ,ale spokojnie ,ja się nie martwię bo jestem zarobiony ,tylko martwią mnie wasze przepowiednie,
JAk kupowałem w grudniu po 5 gr to miał być to taki śmieć i papier toaletowy. Pisali wielcy znawcy giełdowi że tu nigdy nie urośnie na 8-10 gr, tak było jeszcze 3 miesiące temu, każdy wie. W ciągu kilku dni urosło na ponad 30 gr. Dobre info i w dwa tygodnie mamy tu 2 zł. Jeszcze się przypomnę.