Nie chciałbym siać defetyzmu, ale pomyślcie tak. Pani X kupiła akcje za 50 gr. Sprzedając je wczoraj i dzisiaj osiągnęła zysk ponad 100 %. Ja bym brał zysk 5 % z radością a ona wzięła ponad 100%. Mogło tak być? Mogło! Komunikat byłby pozytywny gdyby zakupiła za 1 zł. a tak. Grają u Was emocje, nie myślenie. Emocje wykańczają na giełdzie i Wasze serca i Wasze portfele. Ale pozdrawiam, sprzedajcie za 100 zł/akcję.
Ładnie mnie poobrażałeś, czy teraz lepiej się czujesz? Fakt iż zajrzałem tu przypadkiem nie czytałem komunikatów tylko jeden post z forum. Mój błąd Ale, 1)Nie daje Ci to prawa do chamskiego zachowania i obrażania. W realnym życiu mógłbyś dostać za to pysku, gdyby czasy były jeszcze honorowe, chyba że jesteś smarkaczem co wysoce prawdopodobne. W takim razie dostałbyś klapsa i pobiegł do mamusi na skargę, A ona wezwała by policję i zrobiła doniesienie do prokuratury... 2) Fakt który przytłoczyłeś - to nie wiele zmienia w ostatecznym rozrachunku. Za chwilę pewni sam się przekonasz.