Tak wogole to po co ta akcja "Tomus prowadz" . Jak dla mnie to jestescie cieniasy, macie coraz mniej czasu, probujecie wysmiac akcjonariuszy, dodajcie do tego tego swojego cc, ktory zjezdza kazdego piatku na 0.16. Jak bedzie to jestem przygotowany. Wec albo nie zarobi nikt ,albo zarobimy wszyscy
Dnia 2017-03-20 o godz. 18:34 ~veloptymista napisał(a): > Tak wogole to po co ta akcja "Tomus prowadz" . Jak dla mnie to jestescie cieniasy, macie coraz mniej czasu, probujecie wysmiac akcjonariuszy, dodajcie do tego tego swojego cc, ktory zjezdza kazdego piatku na 0.16. Jak bedzie to jestem przygotowany. Wec albo nie zarobi nikt ,albo zarobimy wszyscy
pisałem przed chwilą 18 tak będzie jutro na początku sesji potem góra jutro dzień zakupów dla tych co oddali po 22-23gr każdy ma swoją strategie tyle w temacie
dodam tylko że to forum sledzi również sternik zobaczcie co się dzieje po wpisach Tomka wszystko na odwrót dlatego lepiej nie pisać za dużo a ja i tak za dużo napisałem ale jak ktos kumaty to płynie na falach trzeba tylko dobrze obserwować każdą sesje
Jutro jest wtorek, najlepszy dzien do uwalenia kursu i do zgubienia kolarzy. Srednia mam taka ze i tak nie uwierzysz, o czym tu dyskutowac? Pozyjemy zobaczymy.
Tomek nie jest zadnym sternikiem, to moj kolega z liceum, facet wie co pisze. Slabi jestescie Panowie , mysle ze to Ty sterujesz Kursem cc, lub ten Twoj Mikolaj
Nawet nie chce mi się komentować tego wątku ale trudno zrobię to bo ja widzę to wpisy cc od miesiąca zaraz 0,16 to ...... się chce :) Ci goście nie mają pojęcia o AT ani o fundamentach tej spółki więc nie wiem jak grają ale raczej na czuja co jest zgubne Napisze to ostatni raz bo szkoda tutaj zaglądać Ja w maju oddam po 1 zł więc gdzieś to mam czy teraz jest 0,16 czy 0,30 Nie spadnie poniżej 0,16 i nie przebije 0,30 bez infa tyle w temacie jak ktoś chce się bawić w kolarza to ok ale ja mam za dużo no oczywiście jak ma się 20 000 akcji to można robić kółka bo jak pojawi się info to raczej nie odkupicie 200 000 - 400 000 bo nikt nie sprzeda Dlatego ja trzymam bo nie chcę być wyleszczony jak większość będzie ponieważ info będzie po sesji a DT na tej spółce nie mam sensu jak się obraca większym pakietem niż 100 000 ponieważ za duży ma to wpłym na kurs i robią się takie niepotrzebne akcje jak dzisiaj na koniec TO NIE JEST SPÓŁKA NA DWA DNI TYLKO NA DWA MIESIĄCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MA POD CO ROSNĄC NIE MA POD CO SPADAĆ I JEST BARDZO TANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS nie pisz im ze się znamy bo jeszcze inni napiszą i będą wiedzieć ilu nas tu jest i ile akcji mamy :) Pozdrawiam zapakowanych po 0,09 :)