działają w takim segmencie ze jest rynek z dużym potencjałem Trzeba wszystko poukładać jak się uda może być szansa na duże wzrosty Pamiętam Amike po 3 zeta monari na groszówkach
W jednym z samochodów mam owy akumulator Kagera Zostawiłem auto na kilka godzin na swiatłach I mimo ze był mroz to samochód odpalił A do tego Diesel wiec trzeba start niezłego kopa Kagery Fota to podobno Bosche. Bardzo dobre akumulatory ktore mode SZCZERZE polecic. !!!
Mi za to wydaje się - albo, właściwie to nawet jestem pewien - że nie masz bladego pojęcia o rynku motoryzacji, KAGERZE, Focie i pokrewnych :)))))))))))
Mogą sobie być produkowane nawet w NASA. Fabryka to fabryka, licencja to licencja a marka to marka. Natomiast jakość - no, tutaj sprawę przemilczę. Zwłaszcza, jeśli chodzi o aku Kagera. Sam mam dwa - pierwszy i ostatni :)
Przy okazji - Kager odpalił w zimie i to w dieslu? Wow. No to cała Fota jest uratowana.
Tej spółki nie uratuje Kager - bo jej nic nie może już uratować.
A akumulatory były ( pytanie czy są ?) produkowane na licencji Boscha w fabryce produkującej Boscha z tych samych elementów co Bosch , przez tych samych ludzi którzy produkowali Boscha.
W dobrych czasach Fota sprzedawała ich ok. 40 tyś rocznie , reklamacje stanowiły znikomy ułamek sprzedaży. Więc musiałeś mieć wyjątkowego pecha .
Kiedyś - może i były. Teraz - nie są. Pod warunkiem, że w ogóle są dostępne.
Ja wiem, jak wyglądała Fota w latach świetności, jak wyglądała konkurencja, i jak to wygląda dzisiaj. Ponadto jedno i drugie wiem od środka Nie, nie jestem byłym ani obecnym sfrustrowanym pracownikiem, który wylewa swoje żale na jakimś forum. Ani konkurencją. Moja sprawa, skąd wiem. Nie mam też tych akcji, ani żadnych innych, bo się nie bawię w giełdę. Interesuje mnie ta konkretna spółka bo tak, i już.
I owszem - tej spółki nie da się uratować. Każdy, kto zna chociaż trochę rynku, nie może myśleć inaczej. Nie wiem, kiedy jeszcze była szansa, ale to już zamierzchła przeszłość.
Nie ma tutaj nic śmiesznego Panie Kolego :) niegdyś dla wspomnianej marki Kager niższa jakościowo linia Boscha produkowała akumulatory ( autor posta nie był tak daleki od prawdy porównanie 1:1 nie jest zbyt precyzyjne)- myślę ze do dziś można pod inna marka własna spotkać je nadal na rynku - zamiast charakterystycznych zielonych obecnie czerwone na Maxa ...:)