powinien dzisiaj byc przebity a to otwiera drogę do mocnych wzrostów i przebicie na trwale 2zł. później już tylko będziemy w mocnym trendzie wzrostowym do 4zł. na tym poziomie przystanek będzie około 2 miesięcy a później dalej do góry
Pj,
Przypuśćmy, że masz rację... Tylko po co martwisz się o innych.
Wiadomo, że jest spore ryzyko i każdy odpowiada indywidualnie za siebie...
Pozdrawiam
W tej chwili nie ma żadnego ryzyka, trzeba mieć bardzo niska wiedzę zeby tak myślleć . Sprawy i pieniądze tu poszły za daleko żeby teraz kota ogonem odwracać . Przypominam godz. 16.48 rozbije całkowicie Wasze mrzonki i kupicie następnego dnia akcje foty o 100% drożej . Tu o wzroście kursu akcji decyduje Bogdan i Lucyna czyli właściciel i tak jest na wszystkich spółkach . Zapłać to będę milczał bo inaczej przegrasz z kapitałem inwestycyjnym
Dnia 2017-03-16 o godz. 06:53 ~xyx napisał(a): > W tej chwili nie ma żadnego ryzyka, trzeba mieć bardzo niska wiedzę zeby tak myślleć . Sprawy i pieniądze tu poszły za daleko żeby teraz kota ogonem odwracać . Przypominam godz. 16.48 rozbije całkowicie Wasze mrzonki i kupicie następnego dnia akcje foty o 100% drożej . Tu o wzroście kursu akcji decyduje Bogdan i Lucyna czyli właściciel i tak jest na wszystkich spółkach . > Zapłać to będę milczał bo inaczej przegrasz z kapitałem inwestycyjnym
Xyx, Ryzyko zawsze istnieje więc nie wypisuj bzdur. NIe twierdzę ,że nie masz racji , ale przypominam ,że to giełda na której możę się wszystko wydarzyć.. Mam nadzieję ,że będzie tak jak napisałeś... Pozdrawiam
O kursie foty w krótkim okresie decyduje spekula, w długim wierzyciele, czyli banki. Bogdan i Lucyna, jak narazie decydują o tym, co przyniesie los...dlatego bardzo długo tutaj bedzie jeszcze ogromne ryzyko, bo jak na razie, to żadnej, dobrej konkretnie informacji nie było. Skoro wnosi ktoś aktem aportu nieruchomości na których ciąży hipoteka, to tak czy inaczej nie spłacając tej hipoteki, nieruchomości pójdą pod młotek. Kluczową sprawą tutaj jest po pierwsze układ, po drugie zastrzyk dużej gotówki. Jak dla mnie i jedno i drugie narazie jest daleko.
Bo w dzisiejszych czasach, czasem potrzebne jest ziarnko rozdądku. Ktoś, kto pisze, że w chwili obecnej nie ma żadnego ryzyka jest mało wiarygodny. Przypominam, że fota miała już jeden list intencyjny, szwajcarski inwestor już był pewny i inne bzdury...Piątek chyba nie wyjaśni za wiele. Dla mnie, to albo sie nic nie pojawi, albo info, że jeszcze muszą się pospotykać i znowu, że umowa w przyszłości...Ten drugi komunikat byłby gorszy, bo to by oznaczało, że ubieranie idzie pełną parą...Nie płać, a myśl...
bardziej prymitywnego naganiacza od xyx to juz dawno nie widziałem, jak można wypisywać takie bzdury, gość myśli, że na forum to same bezmyślne przygłupy siedzą, jak się chce naganiać to trzeba to robić inteligentnie a nie ośmieszać się w kążdym wpisie, pozdrawiam myślących.
Powtarzam , zadnego tu ryzyka w tej chwili nie ma, było do 15.09.2016 r . WIG 20 w ciągu 1.5 roku bedzie powyżej 4tys. pkt. Jeśli nie nadążasz za rozwojem to nie przeszkadzaj , tym co wiedza jak iść doprzodu. Oczyszczenie rynku potrzebne jest natychmiast z ludzi chamylcowych przypominam godz.. 16.48 , pózniej zapłacisz o 100% drożej za akcje foty. albo zapłać to będę milczał