Mialam zglosic do ministra Ziobry o indywidualne zainteresowanie sie spolka ale poczekam na odzew akcjonariuszy wiadoe ze tu przekety zaistnialy. Ale trzeba dowody na wyprowadzenie pieniedzy ze spolki a takie sa .Chociaz Brodowski i synek maja prawników nie w ciemie bitych czemu wczesniej zalozyli Zawisze i obligacje gdzie syn wszystko bierze.
Ludzie ? Czy Wam nie wstyd tak szarpać tego biednego i schorowanego człowieka ?? Czy macie litość ? Przecież każdemu może się zdarzyć że mu coś nie wyjdzie i zbankrutuje . Co z tego że kupił sobie nowe Audi A7 ? Kupił żonie , a sam jeździ zdezelowanym Porsche Cayenne . Co z tego ze ma własną stadninę i piękne konie ? Przecież każdy ma prawo do życia ! Gdy straszycie go prokutarurą i Kancelarią Prezydenta czy ktoś z Was zdaje sobie sprawę z tego , jak ogromny wpływ ma to na zdrowie tego biednego człowieka ? Dajcie spokój już bo on też nie ma łatwo w tej chwili . Ma tyle na głowie i tyle na utrzymaniu . Zostawcie Adama B w spokoju . Sądzę że te wasze negatywne emocje powodowane są zazdrością . Nikt nie zdaje sobie sprawy co on teraz przeżywa i jak boli go każdy hejt pisany na tym forum ! Apeluje , opanujcie sie bo i tak pieniędzy już nie odzyskacie to przynajmniej odpuśćcie mu już
A my po stratach nie znerwicowani niektorzy jeszcze latami beda splacac kredyty.A moje 90 tys. Samochod zony za moje pieniadze na
przyklad a ja hulajnoga ot mi wspolczucie.Jak dzwonilam do firmy to wszystko gra upadlosc nie grozi a za co knf ukaral kretacza i tu mozna uderzyc przez sad jest podstawa za nieprawdziwe podawanie danych.Dlatego zastanawiam sie. Wcale nie bede zalowac na syna zapisal Zawisze i obligacje ot kretacz dobrze myslal.Nie jestem zlosliwa ale zycze mu wiecie czego.