ja dobieram troszke lubie o,19 - 0,20 a niedlugo cos czuje podskoczy cos sie szykuje kazdy niech robi co chce papier w mocnych rekach juz jest to powinno byc dobrze :)
Tutaj ryzyko jest troszeczkę większe niż na Sapersie Tam siedziałem na haku za 1,30 zł-jak się skończyło -sam wiesz !.Ale-jak pić szampana ? Trzeba zaryzykować-mam po 19 groszy.Martin EWP.
Moje gratulacje za 24 grosze-dobry ruch na ten czas.Kazdy ma swoją taktykę gry-czekam na mocniejsze przebicie niż 24 grosze-oczywiście ,trzeba na ten ruch jednak poczekać-pytanie-jak długo !
Myślę, że tutaj czas odegra istotną rolę ,by nastąpiły wzrosty-moja średnia to 19 groszy-dlatego spokojnie czekam,tak jak wyczekałem na Sapersie.Komu się spieszy,by mieć ponownie kapitał w grze-niech sprzedaje-to zawsze jest samodzielna decyzja.Moja strategie jest inna-czekam na powrót notowan w granicach oporu30-32 grosze i wtedy będę się zastanawiał co dale robić z walorem.Mam czas !!!!!!!!!!! Pozdrawiam optymistów !!!!!!!!!1
Wahania kursu akcji wpisane są zawsze w scenariusz-ja jednak jestem optymistą.W interesie akcjonariuszy jest wzrost ceny tego waloru,stąd mój optymizm-oczywiście-potrzeba na to czasu-tydzień,miesiąc,kwartał,półrocze?Jak już napisałem-cierpliwie czekam-nigdzie się nie spieszę-różne scenariusze w swojej praktyce już widziałem-również te zaskakujące optymistycznie ! Spekulacyjny spadek kursu tez jest możliwy-ale tylko kilkudniowy,by zebrac tanie akcje od zdesperowanych marazmem notowań.Zawsze jest stosowny czas na odreagowanie tych spadków-i na ten czas właśnie czekam !
Kolego Antyspamer zaczynasz być już męczący z tym gadaniem ;-). Jak żona Ci rano opowiada o swoich przemyśleniach na temat romantycznego wieczoru, to też jej mówisz, żeby skończyła naganiać ;-)
Byłem dziś w Płocku. Dziwne i tajemnicze poruszenie na mieście. W Biedronce przy kasie dało się wyłapać z szeptu ,gruby,żel,atak dziś albo jutro. Ludzie wykupują cukier na masę,wiec chyba dojdzie do ataku