a daj Ci Panie Boże ja pomimo tego co widzę i piszę też czekam na wzrosty bo bym sobie wtedy ponownie wsiadł i zarobił, na spadkach nie zarabiam więc bardzo bym chciał żeby zaczęło rosnąć ale póki co wygląda to poprostu źle niestety
i to jest prawda, a już zwłaszcza to że jak obrzydzą ludziom spółkę to jak będą cchcieli upchać akcje to już chętnych tak łatwo nie znajda bo ludzie będa pamiętać to co im tutaj zrobiono i saim sobie moga zrobić teraz kuku które odbije się czkawką w przyszłości i to sama prawda
O moje akcje sie nie martw,..moge je zakopac w ogrodku I moga tam zgnic..plakac nie bede,..nie od wczoraj jestem na gieldzie,,przerobilem wszystko,.mam certyfikaty po hb ,bomi,,znam ten smak,.o moje akcje sie nie martw,.niech kazdy troszczy sie o siebie,..
i to jest prawda, a już zwłaszcza to że jak obrzydzą ludziom spółkę to jak będą cchcieli upchać akcje to już chętnych tak łatwo nie znajda bo ludzie będa pamiętać to co im tutaj zrobiono i saim sobie moga zrobić teraz kuku które odbije się czkawką w przyszłości i to sama prawda
bzdura znajda sie nastepni leszczze ... i tak w kolko