• Financo Autor: ~Mietek [178.42.38.*]
    Czy ktoś z szanownych forumowiczów może podać konkretne sukcesy w/w spółki w programach naprawczych firm, przynajmniej zbliżonych charakterem do tego co trzeba wykonać na Focie ?
  • Re: Financo Autor: ~chinczyk [206.190.155.*]
    Tak. https://stooq.com/q/?s=gob&c=1y&t=l&a=lg&b=0
  • Re: Financo Autor: ~Mietek [178.42.38.*]
    Rozumiem że to taki żart
    Nie spodobał się argument? :)

Mietku drogi, nie musisz w ogóle w to wierzyć, doświadczenie i zaplecze tych ludzi nie zależy od Twojej wiary czy jej braku. To rzecz rzeczywista i istniejąca w świecie prawdziwym.

Spójrzmy chociażby na jedną z niewielu osób, które da się prześwietlić w tym fundzie: http://karieram.cluster006.ovh.net/kto_jest_kim/top_menedzerowie_funduszy_inwestycyjnych_i_emerytalnych/Adam_Karas/?PHPSESSID=3a7028bf773ee5d68dc030cff4ec00e7
    Wpis trochę stary, więc pewnie teraz dałoby się do niego dołożyć więcej rzeczy, ale umówmy się - to nie żółtodzioby.

Bardzo rozsądnie jest wątpić i kwestionować wszystko. Tylko jeśli, jak już ustalono, nie jesteś byłym pracownikiem spółki, nie jesteś akcjonariuszem, to co jest powodem Twojego zainteresowania tematem? Może warto przenieść swoją uwagę na temat, który budzić będzie mniej wątpliwości z Twojej strony?

Nie chciałbym Cię przekonywać na siłę. Jeśli przyjmujesz argumenty to sam je znajdziesz. Jeśli Twoja wrogość do tego projektu jest pochodną światopoglądu, do tego zaburzonego przez relacje wiążące Cię z firmą, to dyskusja nie ma sensu.

Jeśli tak nie jest - chętnie porozmawiam, kto ma lepsze doświadczenie w wyprowadzaniu takich spółek z bagna niż sprawne private equity z dużym zapleczem finansowym, rozeznaniem na rynku, wieloletnim doświadczeniem i kontaktami?

• Re: Financo Autor: ~Mietek [83.3.37.*]
    Panie "Chińczyk" skąd tyle żółci . Ja nie kwestionuję Financo - ja pytam czy ktoś z forum zna przypadki w których ta konkretnie firma pomogła spółce w tej sytuacji jak Fota wyjść na prostą i tyle .
    Ja nie mam żadnych wątpliwości co do przyszłości Foty , co można zauważyć w zamieszczonych postach.
    Wybacz ale tematy i posty do dyskusji mogę i będę wybierał sam czego i Tobie życzę .

Chińczyk - jeden konkretny przykład . Pewnie parę osób też jest ciekawych .
    Wybacz Mietku, zupełnie nie mam interesu w tym by dzielić się swoimi informacjami:)
[x]
FOTA -57,14% 0,03 2018-01-12 15:22:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.