• kim jest pani Bodziony ze społki BB Royal Holding rejestr. w Luksemb? Autor: ~ustalcie [109.173.139.*]
    czy ktoś kojarzy tę osobę

sklepów Meng Drogerie juz w Luksemburu nie ma

wszystkei się zwinęły a Kerdos nawet nie miał 50% udziałów w tej sieci a wydał na te udziały co miał ponad 24 mln zł na pewno jak nie wiecej
  • Re: kim jest pani Bodziony ...? Autor: ~otto [109.133.76.*]
    czy to nie tak samo jakby w walizce wyniesc pieniadze z firmy i prosciej,oj prawnicy beda mieli pelne rece roboty a jesli odzyskaja jakies pieniadze to dopiero bedzie BOOM
  • Re: kim jest pani Bodziony ...? Autor: ~antyawatar [78.88.31.*]
    Dnia 2017-03-01 o godz. 00:48 ~otto napisał(a):
    > czy to nie tak samo jakby w walizce wyniesc pieniadze z firmy i prosciej,oj prawnicy beda mieli pelne rece roboty a jesli odzyskaja jakies pieniadze to dopiero bedzie BOOM

I oto chodzi, żeby ustalili jak te pieniądze trafiły do tej walizy? :-))
    Następnie sprawa w sądzie. A dalej to już z górki. ;-)
    Jeszcze niech się okaże, żę  K.K. naprawdę jest posiadaczem większości obligacji, jak to sugeruje ,,awatar", to nawet
    niepotrzebni będą ,,łowcy cieni''  :-))

;
  • Re: kim jest pani Bodziony ...? Autor: ~Jak [89.229.74.*]
    T oczywista oczywistość,ze PinoKKio ma duzy pakiet obligacji, sam o tym mówił
  • Re: kim jest pani Bodziony ...? Autor: ~antyawatar [31.11.131.*]
    Dnia 2017-03-01 o godz. 07:40 ~Jak napisał(a):
    > T oczywista oczywistość,ze PinoKKio ma duzy pakiet obligacji, sam o tym mówił

Jeżeli tak jest, to nie było to najlepszym rozwiązaniem, inwestowanie kasy w spółkę z której przypuszczalnie tą kasę się
    wyprowadziło. Wystarczy teraz to udowodnić przed sądem że tak było i umorzyć obligacje będące w posiadaniu PinooKKia,
    automatycznie zmaleje zadłużenie spółki  o wartość tych obligacji. :-)
    I sprawdziło by się powiedzenie, że najciemniej jest pod latarnią ;- )

• Ogołocili nas !!!!!!! Autor: ~smutekIżal [83.30.46.*]
    http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/siec-drogerii-dayli-wstrzymuje-handel-w,113,0,2271601.html
  • THE-END Autor: ~awatar [77.114.169.*]
    JA NIC NIE SUGERUJĘ, JA TO WIEM !!!
  • Re: THE-END Autor: ~antyawarar [31.11.131.*]
    Dnia 2017-03-01 o godz. 13:01 ~awatar napisał(a):
    > JA NIC NIE SUGERUJĘ, JA TO WIEM !!!

I gdzie znajdziesz drugą taką spółkę? Czy na innych spółkach będziesz również tak merytoryczny jak tu? ;-)
[x]
KERDOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.