• OMIJAĆ Autor: ~Zrobiony_w_ch__ja [77.113.118.*]
    Się pytam jakie to jest Państwo skoro można sobie robić ludzi w kulki jak się chce???
    Gdzie jest zadeklarowana dywidenda?????
  • Re: OMIJAĆ Autor: ~xx [89.68.0.*]
    Uchwalili, że nie ma dywidendy. Chyba bezprawne, ale wyegzekwować się tego nie da, bo jeśli ktoś nie zgadzał się z decyzją WZA o anulowaniu dywidendy, to winien zgłosić się na walne i zgłosić protest do uchwały WZA, aby ją zaskarżyć w sądzie. To prezent dla nowych akcjonariuszy. Starzy stracili, aby nowi mogli zyskać.
  • Re: OMIJAĆ Autor: ~gofi [188.146.136.*]
    Do kogo to kierujesz?
    Mam sprzedać czy dokupić?
  • Re: OMIJAĆ Autor: ~arus [87.206.64.*]
    ....i bardzo dobrze. Pieniądze na dewidentę mogą przeznaczyć na skup akcji własnych. Czy tak zrobią, to się okaże.
  • cały wątek do skasowania Autor: ~gofi [188.146.132.*]
    Jakiś głuptak podjął temat dywidendy ale nie ma pojęcia za jaki rok w jakiej wysokości i dla kogo
  • Re: cały wątek do skasowania Autor: ~bareja [87.206.12.*]
    ... dla tych co mieli akcje rok temu?

Na peronie trudno się skupić i wymyśleć bajkę która miałaby sens.
  • Re: cały wątek do skasowania Autor: ~Zrobiony_w_ch__ja [77.113.118.*]
    sam jesteś głuptak gamoniu! Szkoda czasu na takich debili jak Ty! A jak zostaniesz bez kasy dzięku Panu P. to zapewnie i tak g... zrozumiesz!
  • Re: cały wątek do skasowania Autor: ~Siwy [87.206.12.*]
    Ty zostałeś wyrzucony z pociągu i leżysz na peronie bez kasy bo oddałeś po 16
    buhaha
  • Re: cały wątek do skasowania Autor: ~zrobiony_w_ch__ja [85.112.221.*]
    oddałem daaawno i nie po 16 tylko 1.16 ale gamonie tylko potrafią zrobić "buhahahahaha"
    czas Wam pokaże co ta spółka jest warta... Nic... a nawet mniej...

• Re: OMIJAĆ Autor: ~Zyga [5.172.239.*]
    Dziwne!Piechockiemu powinno najbardziej zależeć na dywidendzie mając najwięcej akcji
  • Re: OMIJAĆ Autor: ~pap [77.86.6.*]
    O i tu chłopie NIE mijasz się z prawdą :)) a gdyby tak podwoił ilość akcji? w jaki sposób mógłby to zrobić ? no drukować nie będzie ale na giełdzie jest wszystko możliwe gdyby tak sprzedał 3 miliony i w ten sam dzień odkupił 3,5 Milionka i tak ze 4miesiące kupili by to dla niego podstawieni ludzie zebrałby z 10M z rynku ? a po resplicie ustaliłby cenę na 16 zł przy 10% FF ? :))) buziaczki pap
[x]
MNI 0,00% 0,03 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.