• JUTRO ARMAGEDON ? Autor: ~ja [83.7.231.*]
    j.w.
  • Re: JUTRO ARMAGEDON ? Autor: ~glut [195.72.148.*]
    sami leszcze robicie sobie korektę. sypiecie po 22 gr bo myślicie ze odkupicie po 20 gr. a co jeśli dziś będzie 23-24 gr ? podpowiem wam - zaczniecie kupować po 24 i znowu wysypiecie po 22. dajcie sobie spokój z taką grą.
  • Re: JUTRO ARMAGEDON ? Autor: ~dyzio [49.213.19.*]
    Dnia 2017-02-24 o godz. 06:44 ~glut napisał(a):
    > sami leszcze robicie sobie korektę. sypiecie po 22 gr bo myślicie ze odkupicie po 20 gr. a co jeśli dziś będzie 23-24 gr ? podpowiem wam - zaczniecie kupować po 24 i znowu wysypiecie po 22. dajcie sobie spokój z taką grą.

spokojnie dokupisz taniej niż 0,20 po sztucznej podbitce musi być zjazd stary numer ;) leszcze nie mają tu nic do powiedzenia
  • Re: JUTRO ARMAGEDON ? Autor: ~dyzio [49.213.19.*]
    po co komu wzrosty na powiedzmy 1 zł jak można robić pieniądz w przedziale 0.16 - 0.26 , także cena nie ma znaczenia dla szulerni oni i tak zarabiają
  • Re: JUTRO ARMAGEDON ? Autor: ~glut [195.72.148.*]
    po scaleniu i powrocie na ciągłe będą zapewne prowadzić skup akcji.
  • Re: JUTRO ARMAGEDON ? Autor: ~ja [49.213.19.*]
    Dnia 2017-02-24 o godz. 10:35 ~glut napisał(a):
    > po scaleniu i powrocie na ciągłe będą zapewne prowadzić skup akcji.

a w czym ma pomoc scalenie oprocz podniesienia kursu powyzej progow groszwych, co takiego sie zmieni na lepsze ? papier nie ma mocy zeby wyjsc nad magiczne 50 groszy ? zlikwidowalbym takie cos jak scalenie akcji bo dla mnie to porazka
  • Re: JUTRO ARMAGEDON ? Autor: sobol56 [87.206.64.*]
    Nie rozumiesz istoty scalenia . Jest potrzebne. Dzięki temu spółka będzie notowana w systemie notowań ciągłych. I wtedy będzie spostrzegana przez inwestorów bardziej pozytywnie i bardziej poważnie. Podkreślam za tym że sprawy idą w dobrym kierunku.
  • Re: JUTRO ARMAGEDON ? Autor: ~Piter [188.146.75.*]
    dla kazdego z nas lepsze było było by ogłoszenie przez spółkę skupu akcji i powrót na ciągłe i dopiero scalać jak będzie taka potrzeba

• Re: JUTRO ARMAGEDON ? Autor: ~ja [49.213.19.*]
    Dnia 2017-02-24 o godz. 12:24 sobol56 napisał(a):
    > Nie rozumiesz istoty scalenia . Jest potrzebne. Dzięki temu spółka będzie notowana w systemie notowań ciągłych. I wtedy będzie spostrzegana przez inwestorów bardziej pozytywnie i bardziej poważnie. Podkreślam za tym że sprawy idą w dobrym kierunku.

to całe scalenie to ja postrzegam jako ucieczkę z grona spółek groszowych bo nie maja innego wyjścia, odpowiednia ilość razy na liście alertów i będzie problem a po scaleniu może sobie spadać bo do 0,50 bardzo daleko wiec dla mnie jest to tylko półśrodek. No i dlaczego ma się zmienić podejście inwestorów po scaleniu, scalenie ma wywołać popyt na akcje jakim cudem ?
  • Re: JUTRO ARMAGEDON ? Autor: ~Fikcja [87.206.12.*]
    Przeczytajcie uchwały a potem twórzcie poezję.
  • Re: JUTRO ARMAGEDON ? Autor: sobol56 [87.206.64.*]
    J.w.
[x]
MNI 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.