To jest taki przekręt jaki był w AMBR GOLD za przyzwoleniem KNF to banda złodziei przez kilka lat na giełdzie oszukiwała scalanie akcji i dalsze wyciskanie do zera i koniec firmy.Giełda to była dla mafii.
żaden sztab...wystarczy poprosić kilkanaście osóbz z władz MSX plus trzy osoby z Tarantogii (wszyscy to Polacy) - ich przesłuchanie to maksymalnie 5 dni czasu plus kolejne 5 dni na konfrontację ich ze sobą przed Prokuraturą...sprawa wyjaśni się (rypnie) w niecałe dwa tygodnie...wg mnie obie strony mają wiele za uszami i to powoduje stan bezwładu, gdyby tylko jedna strona była tą niedobrą to lata temu sprawa by się wyjaśniła (w Tarantodze nie ma już poprzednich założycieli :))) ). Wg mnie zacząć trzeba od ponownej wyceny kapitałów MSX w okresie kilku lat przed rozpoczęciem biznesu mongolskiego...tam wg mnie jest początek i rozwiązanie...
ale są to tylko moje spekulacje i domysły, bo do dzisiaj nie wyjaśniono sprawy, a strony wzięły wodę w usta...poza wzajemnymi pretensajmi nic nie wyjaśniły akcjonariuszom 9mówię o precyzyjnych wyjaśnieniach...)
To była bardzo słuszna decyzja KNF, że spółka została wykluczona. Przed transakcją z Tanatogą, w spółce była produkcja pustego papieru tak jak w spółkach Genesis Energy, Calatrava Capital, PC Guard, Imagis. Transakcja zakupu realnych udziałów MRH, miała przykryć produkcję pustego papieru z spółkami cypryjskimi z wcześniejszych lat. Sprawą powinna się zając Prokuratura. Za wszystkimi tymi spółkami stoją te same osoby i sterują z tylnego fotela !!! Od czasu do czasu robią przetasowania w akcjonariacie, zmieniają Członków Zarządu lub Członków RN, aby złapać naiwnych na pusty papier. A kasa popłyneła przez spółki cypryjskie do Londynu i prywatne konta osób które tym sterują.
staniszewski, pańczyk, jędrzejewski, solorz nazwiska które przewijają się w wielkim bniznesie mongolskim na którym ludzie zostali nabici w butelkę co robiło w tym czasie knf ?
Złodzieje ten przekręt za czasu PO KNF przyklepywał wszystkie złodziejskie zapędy prezesów a odpowiada JAKUBIAK z KNF to była jedna klika złodziejska do podziału oddadzą w swoim czasie.
Tych którzy zasiadali w zarządzie za ten przekręt to gilotyna zastanowili by się czy takie złodziejstwo opłaca się życzę aby wszytko stracili z podwojoną siłą przyjdzie na nich czas.
KNF, GIF, UKS, US zorientowali się w spółka wydmuszkach. Czas najwyższy wyjaśnić produkowanie pustego papieru, nieprawidłowości związanych z VAT-em i niezapłaconych podatków w spółkach takich jak: Genesis Energy, Calatrava Capital, PC Guard, Imagis oraz ich spółek zależnych. Sprawą powinna się zając Prokuratura. Za wszystkimi tymi spółkami stoją te same osoby i sterują z tylnego fotela !!! Od czasu do czasu robią przetasowania w akcjonariacie, zmieniają Członków Zarządu lub Członków RN, aby złapać naiwnych na pusty papier. A kasa płynie przez spółki cypryjskie do Londynu i prywatne konta osób które tym sterują.
Nie denerwuj się tak Maju,też kiedyś bym im coś życzył,ale teraz nie dam się sprowokować. Pan Bóg bedzie się takimi specjalistami zajmował, Ty się tym nie zajmuj,szkoda nerwów i po co im też dawać satysfakcję okazując swoją frustrację ?
nie o to chodzi , chodzi o to ze na giełdzie były Spółki które wogole nie powinny być notowane na rynku WIG jak już to na new connect, bo jesli Spółka trafia na WIG to powinna być wiarygodna w działaniach , a tu tego zabrakło , tu była produkcja marzeń , a Spółka powinna prowadzić prawdziwa działalność i zakładając ze może zbankrutować lub tez generować przychody , to powinno być wskaźnikiem kursu a nie Nasz krezus Giełdowy , teraz gaz będzie sprzedawał i jego kompany wesołe miasteczka , a co jesli ludzie przestali by kupować od krezusa , co wtedy , być może krezus zrozumiałby ze nie jest taki krezus jak mu się wydaje i bez ludzi , jest również tyle warty co inni
Kiedy krezus dostawał koncesję to reprezentował SB, WSI, KGB i co tam jeszcze chcesz. Rządził wtedy Bolek i jego banda. Bez wątpienia płacił tam prowizję. Obecnie pewnie też płaci, tylko szansa na poznanie choćby rąbka tej tajemnicy nieco za PISu wzrosła.
Przyjdzie kit będzie git , być może faktycznie coś jest na osi jak ta Spóła ani to na bankruta nie pasuje ani na krezusa , Big wie co to za stwór ,niby nic ,a jednak istnieje , mnie tez wykręcili ,Ja tu oszczędności życia zostawił , No cóż , trzeba zapierniczac budować eldorado na nowo , a te Nasze Krezusy a rusz się obudza ,a rusz dadza kasa zuruck , kto wie ?