niech naganiają zawsze niepewne rączki przydadzą się , radzę wchodzić jak będzie to już czas na MNI chcecie wisieć na haku ? tam czeka ok 4000 000 akcji by was obdzielić po równo ludzie wiszą od miesięcy. I powiszą jeszcze ;)
To prawdopodobnie pójdzie do piachu scalenie akcji 10:1 ewakuacja już była roszada w zarządzie by rozmyć odpowiedzialność dziwne nie? blondynki takie jak ty mogą to tylko brać za parę groszy z nadzieją ,że zdążą się ewakuować po walnym będzie tu 12 groszy ,
Widać, że nie masz pojęcia o funkcjonowaniu spółek, odpowiedzialności zarządów etc. Nie o to w tym wszystkim chodzi. 40 groszy może być jeszcze w lutym.
Mylisz się Tu jest jedna zasada zobacz na WIGi dziś piątek jest sobota niedziela w poniedziałek jak rynek padnie a o ty już można śmiało mówić zwracając uwagę na ewakuację ze spólek WIG 20 to MNI było by fenomenem i brylantem GPW patrz szeroko tylko ewakuacja na tą chwilę i ochrona kapitału.
Tu nawet nie chodzi o cenę , może niektórzy co kupują akcje i trzymają mają akcje poprostu wierzą ,że będzie b.dobrze ja patrzę trzeźwo na rynek bo parę spadków zaliczyłem na GPW i to mnie stawia w szeregu przed nimi ja piszę by tylko uważać i to na wszystko wokoło jak jest sposób i nie mam pewności wycofuję się z rynku co tu więcej pisać? jeden chce być cwańszy od drugiego a tu nie o to chodzi : /
Dnia 2017-02-17 o godz. 14:27 ~pap napisał(a): > Tu nawet nie chodzi o cenę , może niektórzy co kupują akcje i trzymają mają akcje poprostu wierzą ,że będzie b.dobrze ja patrzę trzeźwo na rynek bo parę spadków zaliczyłem na GPW i to mnie stawia w szeregu przed nimi ja piszę by tylko uważać i to na wszystko wokoło jak jest sposób i nie mam pewności wycofuję się z rynku co tu więcej pisać? jeden chce być cwańszy od drugiego a tu nie o to chodzi : /
zgadzam sie w 100% przy niepewnej sytuacji lepiej sie wycofac i nie zarobic niz narazic sie na straty :) okazji do zarobku o pewnych fundamentach bedzie jeszcze bez liku
Nie wiem czy przeżyłeś spadki takie jak 2008 r mówię koszmar dla uczestników rynku, teraz spokojnie przycupnąć z kasą i czekać na okazję a jak wigi się zes.... będzie ich bez liku a 2czy 3 gr. zawsze można zarobić niezależnie od ceny akcji czy one 22gr czy 30 czy nawet 10 gr. czekać czas to trzeba powiedzieć
Każdy ma inne zdanie moim
Hyperion rozliczony wychodzi na prostą zaczyna zarabiać ostatnie inf o zwiększeniu zaangażowania świadczy że będzie konsolidacja wyniku to b.d .wiadomość
co do mni premium to najważniejsze jest to że temat się kończy jak ktoś śledzi poczynania spł.to tabloidy już grudniu pisały o tym
Ja swoje a Ty swoje ile ludzi tyle pomysłów a WIG20 -1,40% miejmy nadzieję ,że to tylko korekta wzrostów . W razie obrywów rynku żadne fundamenty nie mają znaczenia bo wówczas jest paniczna wyprzedaż akcji i czy to KGHM czy inna spółka lecą ostro do dołu nie mowię ,że MNI jest złe tylko nie czas na nie w tej chwili