Formacja w sam raz na przełamanie trendu spadkowego. Nic dziwnego: Hyperion wraca do łask i pociągnie MNI. NA chwilę obecną kapitalizacja MNI przy 21 groszach to niecałe 20mln złotych, a same udziały w Hyperionie po wczorajszym kursie zamknięcia to 26, 7mln :)))) Ciekawy okres nadchodzi, Hyperion będzie osiągał rocznie kilkadziesiąt mln Ebitda, Lark wychodzi na prostą, scalenie i wyjście z fixingów. Będzie się działo :)))
...a podaż na 21 groszach całkowicie wyczyszczona....23 grosze to wybicie z formacji... Dalej też niezbyt obficie. Do 26 groszy 1.37mln akcji, czyli towaru za niecałe 350tys. zł. Coś się pochowały te akcje...
Kto dziś kupuje nawigację w tesco czy w biedronce? dziadek co się gubi w markecie ? jeśli już to wgrywa się na komórkę automapę nawet wersja na 2 tygodnie Z tego co słyszałem od sprzedawcy około 40% Larków wraca wkrótce do naprawy to ma być marka??????????? Obejrzałem i nie wezmę do ręki, mam w schowku 6 letniego tom toma sprawny nawet pogadać z nim mogę, aktualizacja za free ale sprawdzam tylko za granicą, w kraju daję radę i bez nawi, ale zawodowo szkoda kasy.
Plan notowań: Poniedziałek: wybicie z formacji- 23gr Wtorek: 24-25 groszy przyspieszenie krótkoterminowego (na razie) trendu wzrostowego Środa: 28 groszy Czwartek: 30-32 grosze i wejście w boczniaka korekcyjnego Potem zobaczymy....
Dnia 2017-02-18 o godz. 19:51 ~yyyy napisał(a): > Plan notowań: > Poniedziałek: wybicie z formacji- 23gr > Wtorek: 24-25 groszy przyspieszenie krótkoterminowego (na razie) trendu wzrostowego > Środa: 28 groszy > Czwartek: 30-32 grosze i wejście w boczniaka korekcyjnego > Potem zobaczymy....
Plan notowań: Poniedziałek: wybicie z formacji- 23gr Wtorek: 24-25 groszy przyspieszenie krótkoterminowego (na razie) trendu wzrostowego Środa: 28 groszy Czwartek: 30-32 grosze i wejście w boczniaka korekcyjnego Potem zobaczymy....