• Kto mi to wytłumaczy ? Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    Dlaczego, pomimo tak rewelacyjnych wyników sprzedaży kurs tych akcji cały czas pozostaje praktycznie w ruchu bocznym ?
    Co jest przyczyną, że pomimo oczekiwań prawie wszystkich posiadaczy tych akcji nikt nie jest w stanie pociągnąć do góry.
    Dlaczego skoro tak wierzycie w tą spółkę sami nie kupujecie ?

Niestety najprawdopodobniej te pytania pozostaną bez odpowiedzi.
    Czyli, ,,krowa która ryczy, mało mleka daje,,

kolorowy wiatr
    tylko nie piszcie, że to dobra spółka, bo to jus było ze sto razy
  • Re: Kto mi to wytłumaczy ? Autor: ~Incognito [195.35.80.*]
    wycena, wskaźniki muszą się schłodzić konsolidacja może oznaczać zbieranie firmy w określonym przedziale cenowym
  • Re: Kto mi to wytłumaczy ? Autor: ~Bezbarwny_podmuch [195.35.80.*]
    Kolorowy, przecież Ty wszystko wiesz ?
  • Re: Kto mi to wytłumaczy ? Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    Jak widać nie wszystko, więc pytam
  • Re: Kto mi to wytłumaczy ? Autor: ~spokojny [78.8.0.*]
    Po co się tu wypowiadasz jak nie interesuje Cie AP kolorowy naganiaczu? Leć na inne fora robić chłam...

kolorowy wie wszystko, wystarczy poczytać jak z niego cisną na Orange :)

Autor: ~pacman [89.64.39.*] 2017-02-14 13:39
    Opublikowano przy kursie:  5,01 zł , zmiana od tamtej pory: -1,00%
    Re: Prezent na Walentynki
    Kolorowy zrobił analize Orange i wyszło mu że będzie zjazd do 3,50 po czym sam nie uwierzył w swoją analize i kupił po 5,5 hahahahaha
  • Re: Kto mi to wytłumaczy ? Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    Ależ masz rację spokojny.
    Straciłem na Orange 2 tysiące złociszy polskich. Zagranie to przerwało ciąg 11 pod rząd dobrych zagrań.
    Ale to nie prawda, że nie mam AP. Kupiłem niewielką ilość tych akcji przed podaniem wyników, za twoją namową.
    Ot chciałem sprawdzić, czy i w jaki sposób zachowa się kurs skoro z taką pewnością na forum zachęcasz do jego kupowania.
    W tym ruchu bocznym, kiedy wy dryfowaliście w bok, ja na BOŚ wyjąłem na czysto po odliczeniu podatku 80% a wierz mi było to zagranie przepiękne i wszystkie jego aspekty opisałem na forum BOS, więc nie pisz, że coś jest nieprawdą.
    Napisałem, że akcje BOS wzrosną 90% tymczasem faktycznie wzrosły 87%. Wiesz to zresztą doskonale, bo na forum Autopartnera
    również to napisałem. Twoje więc twierdzenie, że jako analityk techniczny jestem nic nie warty, nie tylko obraża mnie i moją inteligencję, ale przede wszystkim ośmiesza ciebie. Daj więc sobie spokój z pisaniem na mój temat.
    Obecnie kupiłem akcje spółki, która moim zdaniem powinna wzrosnąć od mojego momentu zakupu 89%
    Pożyjemy, zobaczymy.
    Na jakiej podstawie to zrobiłem ?
    Na podstawie wybicia spadkowej formacji Gartleya.
    Ale o czym ja tu napisałem ? Przepraszam stokrotnie ! Kto z was w ogóle wie co to jest formacja Gartleya i jak to się je.?
    N I K T

Spokojny, jak nie zarobię na AP, które to akcje kupiłem za twoją namową, to masz przechlapane !
    kolorowy wiatr
  • kolorowy ja ci wytłumaczę. Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.79.*]
    kolorowy tak ladnie ci wytłumaczyłem, a ty usuwasz?
    Więc jeszcze raz ci wytłumaczę, że cale forum się z ciebie i z twoich analiz śmieje - hahaha
    Kumasz? Widzisz to? Czu całkiem ci rozum przesłoniło?
    Twoje miejsce jest w pewnym zakładzie w miejscowości na T i nie zdziwiłbym się gdybyś właśnie stamtąd pisał : )

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.79.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Kto mi to wytłumaczy ? Autor: ~spokojny [78.8.0.*]
    "Ale to nie prawda, że nie mam AP. Kupiłem niewielką ilość tych akcji przed podaniem wyników, za twoją namową.
    Ot chciałem sprawdzić, czy i w jaki sposób zachowa się kurs skoro z taką pewnością na forum zachęcasz do jego kupowania."

Kolorowy pierdzie bo zaraz pęknę ze śmiechu... i zaraz wkleję gdzie Ty perfidnie pisałeś "SPRZEDAJ" a teraz piszesz, ze kupiłeś, czyli de facto wprowadziłeś akcjonariuszy w błąd celowo... chyba Cię zgłoszę w końcu osobiście do tego KNF....

ja nigdzie nie pisałem tak jak Ty, jedynie przewiduje co może być i jak widać tak jest. ale nie nakłaniam nikogo ani do kupna ani sprzedaży... idź jak najszybciej do jakiegoś specjalisty, nie tylko na Orange poległeś, poległeś wszędzie. W AP trzeba było wchodzić jak już przy obronie 4,2, ale Ty MISZCZU AT czekałeś na 3,5 :D

kolorowy naganiaczu :)

• Re: Re: Kto mi to wytłumaczy ? Autor: ~Dario [94.254.129.*]
    Kolorowy wietrze.Ta
    Spółka sukcesywnie idzie do gory tylko musisz zrozumieć tez oprócz wykresów i analiz giełda rządzi czasami spekulacja i nagonka na daną spółkę. Bo jak wytłumaczyć CD projekt który zatrudnia 100 osób i mieści się w jakimś biurowcu ze jest większy od Taurona co zatrudnia 25 tys ludzi i ma swoją elektrownie.Cd projekt jest warty 6 mld.paranoja.media polubily spółkę i ja na dmuchawy. Autopartner nie jest nie balonem i musi poczekać na odpowiedni czas i pofrunie na południe. Amen
  • Re: Re: Kto mi to wytłumaczy ? Autor: ~max [31.178.136.*]
    chyba na północ...
  • Re: Re: Kto mi to wytłumaczy ? Autor: ~Dario [94.254.128.*]
    Sorry.oczywiscie ze na północ.
[x]
AUTOPARTN -0,75% 18,54 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.