Lark to kolejne 8 mln, gdzie już w zeszłym roku przyniósł zysk i jego akcje poszły dziś o 22 %, a cała kapitalizacja MNI to zaledwie 20 mln. Czekamy na info 15 lutego, będzie odpał :)
Ps. znając funkcjonowanie naszej giełdy ostatni wzrost akcji był pod to info, skoro spółka jest na podwójnym fixingu a ktoś kupił tyle akcji to po złym infie, nie mógł by wyjść z twarzą no bo jak, więc myślę, że ktoś już zna szczegóły istotnej informacji, która się ukarze 15 lutego, jak myślicie?
Dokładnie 15 lutego, przecież to jest proste jak....jeśli siedzisz tu od dawna to wierzyć się nie chce, że jeszcze tego nie wiesz, jestem tu świerzak, ale na giełdzie gram już 14 rok i cały czas się dziwię, że wchodzą w papier ludzie nic o nim nie wiedząc, czy będzie to dobre info tego nie wiem ( mega ważne na pewno ) , ale sądząc po obrotach na wzroście sądzę że tak.
Czy to nie tutaj prezesem jest ten pan co to wyszedl za najwieksza kaucja w historii Polski a potem oczywiscie sprawa ucichla ? Moja laska kiedys u niego pracowala. Dobre jajca. Kupie pod spekule jak jeszcze spadnie :)
Dnia 2017-02-08 o godz. 20:53 ~harry napisał(a): > Dokładnie 15 lutego, przecież to jest proste jak....jeśli siedzisz tu od dawna to wierzyć się nie chce, że jeszcze tego nie wiesz, jestem tu świerzak, ale na giełdzie gram już 14 rok i cały czas się dziwię, że wchodzą w papier ludzie nic o nim nie wiedząc, czy będzie to dobre info tego nie wiem ( mega ważne na pewno ) , ale sądząc po obrotach na wzroście sądzę że tak.
pajac jeden pewnie nawet akcji nie ma tylko sieje zamet tutaj pelno takich dziwi mnie ze dyskutujesz z takimi ignorantami bez elementarnej wiedzy o spolce ;)
obecnie siedzi w tej chwili dużo drobnych naz to spekułą grającą na kilka gr po scaleniu znikną
Co do zachowań spł portfelowych widać zmiane
Czekam na wysyp inf sądząc po reakcji pozytywnych