Spokojnie. Co z tego , że ze spółki zależnej? Nowa krew. Piechocki sobie nie radził i tyle. Na nic wasze zaklinanie. Poniedziałek 11:00 19 groszy, 15:00 20-21 groszy. pozdrowienia
Południkiewicz związany z grupą biznes zna od podszewki często rozwiązywał trudne sprawy dbający o dobry wizerunek i kontakty z akcjonariuszami jest ceniony jako menager ma inny pogląd na rozwój holdingu a jaki to widać po pierwszych krokach
dobre inf przed nami
Nie wiem , śmiać się czy płakać ? Co wy bierzecie tego nie wiem ale na pewno wam to nie służy . Piechocki powołał na prezesa miernego ale wiernego i w dalszym ciągu będzie kierował MNI tylko z tylnego siedzenia , coś ala Kaczyński :) Co mnie osobiście nie dziwi :)
Kolezko, kompromitacja to twoja specjalność . W poniedziałek twoje autoupokorzenie się dopełni jak będziesz przecieral oczy ze zdziwienia i bluzgal :))) A do NWZA jeszcze 12sesji. Do tego czasu potężne wzrosty.... :)))
Obojętnie jak by nie patrzeć piechocki jest gł.akcjonariuszem czy to się komuś podoba czy nie a południkiewcz jako menager ma na swoim koncie kilka spektakularnych sukcesów (mni telecom, hyperion itp.)
konkertny,asertywny,dyrektywny - przykłady były,umiejętnie rozwiązuje problemy konflity negocjuje - przykłady to sukcesy
Przez te działania doceniany przez analityków i zarządzających funduszami
Poczytajcie .....
Już my zmiane w strategi odnośnie hyperiona
Dla mnie jako akcjonariusza ważne jest to że południkiewcz zabiega o dobre relacje z rynkiem a tego nam brakuje
ha ha Poludnikiewicz to wydmuszka! Szwagier Piechockiego, bez jego zgody nie moze nawet wysmarkac nosa. Inny Poludnikiewicz - Jerzy to tesc, tez byl prezesem roznych spolek. Sam dokladnie nie wiedzial ktorych. Prezesem telestara tez byla corka Piechockiego - Szymanska. Nikt nie moze podjac zadnej decyzji samodzielnie. Zreszta maja to w nosie bo spolce daja tylko swoje nazwisko
To jest bez sensowne gadanie wiadomo nie od dziś że południkiewicz jest skoligacony rodzinowo tylko zapomniałeś dodać że wycisza wszystkie spory gł.akcjonariusza osiągnięcia na mni telecom i hyperionie odbiły się echem .....
południkiewicz zmienia podejście do rynku
jakby ktoś nie zauważył hyperion wraca do grupy
...napisz lepiej o nowych kontraktach grupy mni bo takie powstają...
tylko łatwiej pisać bzdury