• Gant Autor: ~Lots353 [31.179.98.*]
    To samo było na Gancie tak manipulowali kursem ,żeby ludzie uwierzyli ze spółka wyjdzie z kłopotów a potem wyjście całkowite i rezygnacja członków zarządu a indywidualni zostali z niczym bo syndyk będzie oddawał w pierwszej kolejności skarbowi państwa potem wierzycielom instytucjonalnym potem pracownikom ( dla których już braknie kasy i nic nie zobaczą) a na samym końcu jak jeszcze coś zostanie posiadaczom akcji ale oczywiście nic nie zostanie ... Tak się bankrutuje na GPW jeszcze Mazgaj parę milionów uratował i nie będzie ponosił odpowiedzialności swoim prywatnym majątkiem ...można rzec KLASYK...
    Ale przyznam się wam ,że na Gancie trochę straciłem i się nauczyłem ...co prawda zainwestowałem mały procent swojego portfela ale jednak straciłem i to boli...

Proponuje wam ENERGE ma tam 100% portfela i jestem już do przodu prawie 20%.. Jak wejdziecie tam na forum to zauważycie jak trole działają odwrotnie tam cały czas piszą ,że będą spadki a kurs ciągle idzie do góry i myślę ,że do czerwca będzie grubo.. Pozdrawiam myślących :) i wyciągających wnioski
  • Re: Gant Autor: ~zibi [87.99.14.*]
    Ja zarobiłem na gancie i to nie mało. A Almy nie ma co porównywać bo tu mój drogi siedzi Pzu a oni tak łatwo się nie dadzą wyd...zobaczysz że będzie nowy zarząd!!!
  • Re: Gant Autor: ~mort [212.180.168.*]
    Już się dali wydymać. Mało to razy fundusze dawały ciała. Almę w ursusie przejmuje Piotr i Paweł, alma idzie drogą Bomi
  • Re: Gant Autor: ~alma-best [94.254.131.*]
    PZU i nowy właściciel
  • Re: Gant Autor: ~mort [212.180.168.*]
    Dream on
  • Re: Gant Autor: ~Lots353 [31.179.98.*]
    Podziwiam waszą wiarę ale ona nie idzie w parze z faktami.. Masakra
[x]
ALMA -40,00% 0,03 2018-06-01 15:29:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać