• scalenie ? Autor: ~gupek [83.28.220.*]
    Otymiści po scaleniu z reguły spada min o 1/2 po kilku miesiącach i spółka jest groszowa w/g wyceny przed scaleniem popatrzcie na inne po scaleni i podzielcie o stosowny mnożnik do każdej z nićh !!!!!
  • Re: scalenie ? Autor: ~maja57 [89.72.237.*]
    Scalenie to jawne oszustwo w wielu spółkach i w krótkim czasie dochodzą do tej wartosci przed scaleniem to zagrywka aby pokazać nowym o patrzcie spółka wychodzi z dołka banda oszustwa a rady nadzorcze czepią kasę zobaczcie kto jest tam w radzie nadzorczj niejaki Gwiazdowski po co on tam siedzi wydymać tych do końca co jeszcze są w tej spółce banda.
  • Re: scalenie ? Autor: ~glut [195.72.148.*]
    znawcy giełdy powiedzcie nam kto tak wciąga po 20 gr od kilku sesji? no chyba nie wytrzepane leszcze, które mają średnią 50 gr.
  • Re: scalenie ? Autor: ~re [94.254.243.*]
    Napisałeś w wielu ale są spółki które ładnie się odbiły a kurs utrzymują podstawą są wyniki a tu mni rozwija się wbrew temu co tu piszecie
  • Re: scalenie ? Autor: ~gupek [83.28.220.*]
    Mała autokorekta wykreśl " ro " i jest Tój post OK , nie naganiaj .............
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.41.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: tak jak pisałem.......... Autor: ~ja [83.26.41.*]
    Prawda w oczy kole ? Tak jak napisałem, spółka jest tyle warta ile słowa jej Prezesa i Rady !! Czyli spółka bez żadnej przyszłości ( oczywiście można czarować rzeczywistość ale co to pomoże ? )Po scaleniu kwestią czasu jest kiedy spółka ponownie będzie spółką groszową , kto więc choć trochę ma oleju w głowie ten omija spółkę szerokim łukiem . Kto zaś siano.............:))))))
  • Re: scalenie ? Autor: ~ja [83.26.41.*]
    Pisałem ,że dymają was bez mydła ? :)))))))
  • Re: scalenie ? Autor: ~gupek [83.28.220.*]
    Miej litość i się nie znęcaj nad pozytywnie myślących i łatwowiernych , Oni za dużo oglądają TV PIS a mniej czytają .....
  • Re: scalenie ? Autor: ~ja [83.26.41.*]
    Radzę nie schylać się po mydło, niech sobie leży ...........:)))))))))))
[x]
MNI 0,00% 0,03 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.