• dzięki za darmową reklamę Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    To było forum Autopartnera, napisałem było, ponieważ teraz jest moje.
    Ostatnio pisaliście wyłącznie o tym, że mówiąc o korekcie i spadku, jestem delikatnie chory na umyśle.
    Ten piątkowy popis jaki zrobiło tu kilku facetów, straszenie mnie prokuraturą za to, że wyrażam na forum swoje zdanie, było niezmiernie ciekawym doświadczeniem psychologicznym. Na dodatek umiejętnie podlewał sosem danie mój dobry znajomy, wypisując o mnie takie brednie, tak realistycznie, że sam prawie w to uwierzyłem.
    Skutek jest taki, że wielu z was podekscytowanych wypowiedziami dwóch znamienitych kolegów, z dużym stażem i doświadczeniem,
    po czarnym Marubozu, rzuciło się do kupowania.
    A co jeśli dzisiaj skończy się to No Demand ?
    Wtedy możecie od nich domagać się zwrotu kasy. Przyznam szczerze, że tym razem nie tylko było strzyżenie, ale nawet kilku mój szanowny kolega ogolił.
    Dzięki ci więc za współpracę i do zobaczenia.
    Na szczęście jak to się mówi ,,głupich nie sieją, sami się rodzą,,

kolorowy wiatr
  • Re: dzięki za darmową reklamę Autor: ~max [77.115.66.*]
    czego jesteś najlepszym przykładem...
  • Re: dzięki za darmową reklamę Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    Jakbyś jeszcze zechciał podać konkretnie, na których to spółkach poszło mi źle.
    Bo skoro tak twierdzisz, to przed napisaniem zapewne sprawdziłeś, a jeśli nie sprawdziłeś a napisałeś kłamstwo, to twoja wiarygodność jest na poziomie córy koryntu.
  • Re: dzięki za darmową reklamę Autor: ~spokojny [157.25.180.*]
    Panie Kolorowy Pierdzie... bo inaczej się nie da pisać do tak dwulicowego człowieka obrażającego tu większość jak Ty. Jakaś choroba? coś nie tak coś z głową? Z pewnością bo co raz więcej osób to potwierdza w tym moja bezstronna osoba, która nawet nie wierzyła fryzjerom ale fakty są jednoznaczne.

W przeciwieństwie do Ciebie nikt nie jest takim bezczelnym naganiaczem.

- Ma akcje, to kolorowy pisze o nowych szczytach ( te 4 grosze powyżej szczytów w 2016 rok to żaden nowy szczyt - chyba, ze szczyt kolorowej błazenady), dwucyfrowym kursie,
    - nie a akcji to bezczelnie pisze : "sprzedaj, kurs będzie poniżej 3,5"

To samo było z BOS, przy zamykaniu pozycji naganiał ludzi na zakup akcji, wychwalając i prognozując 90% zysku, a sam się chwalił, że udało mu się wyjść na lokalnym szczycie... szczyt chamstwa...

Znajdź chodź jedną moją wypowiedź pseudo analityku gdzie ja pisałem o wzrostach lub spadkach, NIGDY, tylko podawałem ocenę i spekulację które się sprawdziły w 100% o czym świadczy to co pisałem kiedyś i podaje niżej.

I tak jak pisałem, jak ktoś sprzedał po 4,2 słuchając tego naganiania a mógł spokojnie sprzedać wyżej, ma stratę. A jak kurs będzie jeszcze wyżej - ja na miejscu tych osób wyciągnąłbym pełne konsekwencje gdzie Pan kolorowy, MISZCZ AT, dosadnie pisał "sprzedaj" wprowadzając was w błąd.

Takich tylko udupić przez urzędy i kary, żeby więcej nie wypisywali i nie naciągali ludzi! Jak mu się dobiorą do tyłka nie będzie miał czasu na pisanie tutaj.

Autor: ~spokojny [157.25.180.*] 2016-12-02 20:59
    Opublikowano przy kursie:  4,22 zł , zmiana od tamtej pory: 2,61%
    Re: Auto Partner "kupuj" od BM BGŻ BNP Paribas
    a ja się za często nie wypowiadam ale się wypowiem, a kto mądry przeczyta...

1) AP na nowym szczycie w tym roku - nie sądzę, kurs jest pilnowany co widać, ściągniecie w dół i zbieranie do góry jak się pojawią "nieswoje" większe pakiety :)
    2) AP po 3,8 lub poniżej - super promocja, mimo iż mam znacznie niższą średnią na pewno bym dokupił :) Ogólnie sprawa według mnie niemożliwa, jak spadnie do 4 to szczęśliwy będzie kto kupi. Po za tym to tylko grosze na wahaniu...

Ja tu cały czas widzę zbieranie i sadzę, że w 2017 czyli niedługo zacznie się coś ruszać po wynikach za 4Q, po optymalizacjach podatkowych itd. gdzie inwestorzy zaczną kupować, co większość wie. Jak wie i to, że kurs obecnie jest.... śmieszny? :)

Nie dajcie się więc zrobić w konia :)

Dodatkowe optymistyczne info:

http://businessinsider.com.pl/finanse/sandp-rating-polski-listopad-2016/5298rb3

Pozdrawiam Myślących :)
  • Re: dzięki za darmową reklamę Autor: ~max [37.248.122.*]
    dzisiaj widac ile jest warte kolorowe pajacowanie ! jak tam czarna Marubozu wróżbito Macieju???
  • Opublikowano przy kursie: 4,60 zł , zmiana od tamtej pory: 6,52% Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.68.*]
    Dnia 2017-01-23 o godz. 12:46 kolorowy_wiatr napisał(a):
    > To było forum Autopartnera, napisałem było, ponieważ teraz jest moje.
    > Ostatnio pisaliście wyłącznie o tym, że mówiąc o korekcie i spadku, jestem delikatnie chory na umyśle.
    > po czarnym Marubozu, rzuciło się do kupowania.
    > A co jeśli dzisiaj skończy się to No Demand ?
    > Wtedy możecie od nich domagać się zwrotu kasy. Przyznam szczerze, że tym razem nie tylko było strzyżenie, ale nawet kilku mój szanowny kolega ogolił.
    > Dzięki ci więc za współpracę i do zobaczenia.
    > Na szczęście jak to się mówi ,,głupich nie sieją, sami się rodzą,,
    >
    > kolorowy wiatr

..........................................................................................................................................

I co śmieszny pseudoanalityku? Jesteś nie tytlko chory, ale jesteś wyjątkowa nie.dojda.analityczna -
    buhahahahahahahaha
    Opublikowano przy kursie:  4,60 zł , zmiana od tamtej pory: 6,52%
[x]
AUTOPARTN -0,39% 25,80 2026-05-26 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.