Cena / Zysk = -0,34. Cena / War. Księg.= 0,36 Cena / przychody= 0,16 Zadłużenie ogółem [%] = 46,71, rating B+. Co za młoty straszą upadłością... http://www.stockwatch.pl/gpw/indeks/gpw,sklad.aspx
Dnia 2017-01-18 o godz. 23:57 ~Zenon napisał(a): > Myślę że szykują się do poważniejszego komunikatu który ruszy spółkę z powrotem na poziomy około 50 groszy
obys mial racje, jak tu sie pojawi kiedys 0,50 to zrzucam caly towar jaki mam i to moje ostatnie spotkanie ze spolka pokroju mni szkoda nerwow i zdrowia
Nie ma powodów do bankructwa !
Spł.rozwija się sw.tempem produkty larka zauważane przez branże sportową,ezo wchodzi onlay,sprzedaż rośnie na Węgrzech itp, prasa działa , first class daje promocje biznesowe i organizuje rewelacyjne wyprawy obecnie znajomi wchodzą na kilimadżaro
Notowania nie odzwierciedlają prowadzonego biznesu jakby nie liczyć wartość godziwa jest znacznie wyższa
Spokojnie czekam na komunikat od spółki o .....
Masz 200% albo większą rację. Jak popatrzeć na dużych udziałowców, to NN oraz Piecho tylko dokupują. Albo sami te negatywne wpisy zamieszczają, żeby od frajerów tanio kupić albo ktoś na zlecenie to wypisuje.
Tę spółkę może ruszyć tylko ktoś uczciwy Zenek czy ty jesteś naprawdę taki naiwny ??? z daleka widać , że albo jesteś bosy albo przydupas. Odziej się ogarnij, bys mógł ludziom w twarz spojrzeć, a złodziei się rozliczy.Postaramy się z miśkiem wyrównać rachunki, zrzucimy się na cygara