dołączam się Przypomne cena nominalna to 1,80 brakuje sporo by emitować nowe akcje Wreszcie przyjdzie czas na odbicie po komunikacie o sprzedaży za XII a będzie wysoka-koniec roku
Dnia 2017-01-10 o godz. 01:57 ~Nn napisał(a): > Tak będziecie mieli 1.60 jak pracownicy Prochniku sttajkuja ze pracować nie będą Prezes wstrzymał premię!!
dziwne, a ja słyszałem wręcz przeciwnie .. że mają się dobrze i świąteczne premie będą w styczniu .
A może lepiej przenieś inwestycje na Ursus. Tam przynajmniej perspektywa dużych przychodów jest. Do tego w miastach SMO(K) duży, a oni mają pierwszy autobus na wodór +sporo już gotowych elektryków...Tu może być wdjscie smoGa ! 300% na koniec roku ?
Dnia 2017-01-11 o godz. 23:03 ~FoX napisał(a): > A może lepiej przenieś inwestycje na Ursus. Tam przynajmniej perspektywa dużych przychodów jest. Do tego w miastach SMO(K) duży, a oni mają pierwszy autobus na wodór +sporo już gotowych elektryków...Tu może być wdjscie smoGa ! 300% na koniec roku ?
Ursus - pomysł rozwojowy ale zanim gminy wdrożą to sobie poczekamy ze 2,4 lata :)
Lepiej to nie robić nerwowych ruchów na początku roku .. i zaczekać na 100% na miejscu z prc. to może być rok zmian .. kto wie ... spółdzielnia też chcą zarabiać a do tej pory to chyba wystarczająco nie zarobili .
Dnia 2017-01-12 o godz. 12:21 ~PierceBrosman napisał(a): > ze spokojem zostanę na prc > Zobaczymy jak PRC zawalczy ze SMOG-iem ... w 2017 ! :) > SMOG Smokowi nie równy !
miło że masz dobre intencję i doradzasz innym , to rzadkość w tej branży i dzisiejszych realiach .
ale trochę przesadziłeś z porównaniem tak kompletnie innych kanałów działania i branż :) nie przeglądałem nawet tych linków ale podejrzewam że jak połączysz zyski Vistuli Bytomia Próchnika razem to nawet nie zbliżysz się do pułapów Ursusa :) a prawdopodobieństwo wzrostu +% takie samo a może nawet na korzyść PRC trochę większe . .. Biorąc pod uwagę branżę, realia rynkowe i co najważniejsze zachowania wykresu i obrotów na danym poziomie i w ... czasie .