To ostatnie notowanie w tym roku. Wczoraj została obroniona luka i kurs wzrósł. Jeśli ten wzrost miałby kontynuację również w dniu dzisiejszym, a następnie kurs wybiłby się górą z potwierdzoną siłą, byłaby nadzieja na to, że zajdzie znacznie wyżej a ja musiałbym przyznać się publicznie do błędu. Zrobiłbym to, możecie być tego pewni, nie jestem wszak żadną alfą czy omegą i tak jak każdy mam prawo do błędu. Niestety, moim zdaniem ten wczorajszy ruch to kolejna pułapka i kolejna nadzieja, która nie zostanie zrealizowana. Jeśli dzisiejsze notowania skończą się na 4.28 lub poniżej, zostanie wygenerowana kolejna oznaka słabości VSA, lecz tym razem poparta przebiciem długoterminowego trendu wzrostowego. Moje więc nastawienie do tych akcji, jest przynajmniej od dwóch tygodni negatywne i jak na razie nie mam powodu aby zmieniać swojego zdania. Dalej twierdzę jak uparty osiał, że spadek nastąpi co najmniej do poziomu jaki wcześniej określiłem.
Jesteście tu w ruchu bocznym jakieś 15 tygodni. W tym czasie zrealizowałem z powodzeniem pod rząd kilka zagrań zyskownych. Właśnie zabrałem wszystkie zabawki ze stołu, i zysk wystarczający na kupno roweru. Może i to nie wiele, zależy jakim rowerem się jedzie, ale mnie to w zupełności wystarczy. W Nowy Rok wejdę spokojnie stojąc z boku. Na szczęście rynku nikt nie zamyka. Ostatnio czerpałem małymi łyżeczkami (jedna była do zupy) i jest OK, czego WAM wszystkim ze szczerego serca życzę.
Do zobaczenia w 2017 roku, o auto partnera się nie bójcie.
NAwet Kolorowy zaczyna się łamać czy to dystrybucja!!!! troszkę trzeba szare komórki rozruszać i pomyśleć jakie były wolumeny na poziomie 2.xx i 3.xx i jak na dłoni widać, że nie nakupowali na tym poziomie:)
Dopiero na 4.xx zaczął się handel.
Firma rozwija się bardzo dynamicznie co odzwierciedlenie miało w cenie akcji ( 90% w 2016r)
I oby Marcinie tak było, wtedy przyłączę się ponownie do tego ruchu. Dwie rzeczy na koniec. Mam dla was dwa prezenty, ten drugi jest mój a ten pierwszy brzmi tak:
,,Należy być chciwym, gdy inni się boją , ale należy się bać, gdy inni robią się chciwi,,
,,Zasada numer jeden: nigdy nie trać pieniędzy ! ,,Zasada numer dwa: zawsze pamiętaj o zasadzie numer jeden.
Warren Buffett
Na konie prezent ode mnie. Ten kto interesuje się AT niech przeczyta to co napisałem właśnie na 06 MAGNA
Jeszcze raz Wszystkiego co najlepsze na 2017 rok, jeśli zrobiłem komuś przykrość........................zapomnijcie.
" Jeśli zrobiłem komuś przykrośc ....zapomnijcie " oczywiście masz na myśli akcjonariuszy JSW , których wpuściłeś w TOTALNY KANAŁ ? ty im oddaj pieniądze , a nie przepraszaj . Prognozowałeś spadek JSW do 5 zeta , gdy tymczasem akcje poszły w górę o 850% !!! ludzie nie zarobili przez ciebie pieniędzy , nie odrobili strat , nie wyszli z długów . Jak ci nie wstyd !
Dnia 2016-12-31 o godz. 13:17 ~antychodzik napisał(a): > " Jeśli zrobiłem komuś przykrośc ....zapomnijcie " oczywiście masz na myśli akcjonariuszy JSW , których wpuściłeś w TOTALNY KANAŁ ? ty im oddaj pieniądze , a nie przepraszaj . Prognozowałeś spadek JSW do 5 zeta , gdy tymczasem akcje poszły w górę o 850% !!! ludzie nie zarobili przez ciebie pieniędzy , nie odrobili strat , nie wyszli z długów . Jak ci nie wstyd !