• Subeli- kilka informacji....... Autor: ~inwestor [185.135.121.*]
    Przeanalizowałem KRS (ogólnodostępny serwis gospodarczy w internecie) spółki Subeli sp. z o.o.
    1. spółka powstała w 2010r. nie w 2006r.
    2. kapitały własne na koniec 2014r: 28k PLN
    3. aktywa trwałe na koniec 2014r: zero złotych
    4. środki pieniężne na koniec 2014r: 5k PLN
    5. Przychody za 2014r: 767k PLN, strata operacyjna:23k PLN, amortyzacja zero ( nie ma ŚT)
    6. współczynnik bieżącej płynności na koniec 2014r: 1.12
    7. siedziba: Bydgoszcz

Dane dość typowe dla start-upu, ale rozumiem, że spółka ma unikalną technologię i da wartość dodaną dla akcjonariuszy przy ewentualnej finalizacji transakcji- bardzo jestem ciekawy ceny zakupu

Nie ma dostępnych danych za rok 2015 w serwisie z którego korzystałem

Póki co, chciałbym się dowiedzieć kiedy akcje z nowej emisji będą notowane na rynku, bo zamroziłem pieniądze- czy ktoś do nich dzwonił w tej sprawie?

• Re: Subeli- kilka informacji....... Autor: ~zBydgoszczu [88.156.158.*]
    Firma Paweł Rzeczewski SUBELI z siedzibą pod adresem Murowaniec ul. Piaskowa 2, Białe, 86-005, KUJAWSKO-POMORSKIE, Polska, działa w branży Pośrednictwo w sprzedaży czasu i miejsca na cele reklamowe w radio i telewizji (73.12.A). Firma została wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG) w dniu 2006-07-12, a jej właścicielem jest Paweł RZECZEWSKI.
    ==============================

...to dlatego pojawia się czasami 2006-ty rok.
  • Re: Subeli- kilka informacji....... Autor: ~sb [195.245.224.*]
    cierpliwości, a nóż...
    http://businessinsider.com.pl/strategie/male-firmy/startupy-warte-miliardy/5rvb5bt
  • Re: Subeli- kilka informacji....... Autor: ~Inwestorduży [88.156.158.*]
    Czyli z Subeli możliwe dogadanie styczeń-luty. Wyniki połowa lutego.
    Wnioski na IUSER do 28.02.17
    ...2...3 zł możliwe ok. luty,marzec.
    Sukcesów w 2017 !!!
  • Re: Subeli- kilka informacji....... Autor: ~rychoka9 [83.6.12.*]
    Dzwonilem w polowie listopada. Wedlug zapewnien szefa firmy doradzajacej przy emisji akcje mialy byc na rynku do konca 2016 r. Jak widac g,, z tego wyszlo.Gdyby kazdy z forumowiczow raz dziennie do nich dzwonil to moze cos by to pomoglo.
  • Re: Subeli- kilka informacji....... Autor: ~Zainteresowany [94.141.153.*]
    Również byłem zainteresowany, ale wystarczyło trochę popytać na rynku żeby dowiedzieć się,że firma ma rozpoczęte sprawy sądowe. Nie wiadomo jak to się wszystko skończy.

• Re: Subeli- kilka informacji....... Autor: ~Re [188.146.129.*]
    Tak więc znikąd nadziei buhaha
  • Re: Subeli- kilka informacji....... Autor: ~Tylko_obserwuje [212.91.12.*]
    Z czego rżysz Anusie? Z tego, że dobrze wykonałeś swoja prace i ubrałeś ludzi?
    Jak tam urlop? Wciąż bezpłatny. No nie ma łatwo na umowie zlecenie, pod takimi kasztanami bydgoskimi...łatwo nie jest.
  • Re: Subeli- kilka informacji....... Autor: ~Re [188.146.138.*]
    BUHAHA twoja bezczelność wykracza daleko poza zwykłe ramy niedojdo emocjonalna.Ubierales ludzi swoimi prostackimi postami przez pół roku powyżej złotówki pisząc ze stoickim spokojem o projektach a teraz masz czelność zabierać głos. Ale ludzie rozum swoj mają i wiedzą że teraz papiera się nie oddaje pod wpisy z nierejestrowanych kart angielskich i omanowskich.Tak jak ten z rana co to popytal i opisał z angielskiej karty.He he.Pozdrawiam cię serdecznie.
[x]
SOFTBLUE -3,14% 0,22 2026-07-01 15:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.